yani özel degilmisiz anladik![]()
sen bana özelsin aşkımm bakma diğerlerine sen
yani özel degilmisiz anladik![]()
O benle konuşssun bence benim daha çok yarışmacım var![]()
Sen her zaman özelimsinyani özel degilmisiz anladik![]()
bir tek sen hissettiriyorsun zatensen bana özelsin aşkımm bakma diğerlerine sen![]()
Kimin daha çok ilgi göreceğine ben karar veririm. O yarışmayla ilgisi olmayanlar neden oraya yönelsin ki@Çiğdem- o yarışma daha çok ilgi gördüğü için sen konuş bence.![]()
inanalim bariSen her zaman özelimsin![]()
bir tek sen hissettiriyorsun zaten
Kimin daha çok ilgi göreceğine ben karar veririm. O yarışmayla ilgisi olmayanlar neden oraya yönelsin kiAtacan Emre Dosi hepsi ben de vadikızı falan
![]()
Rica ederim neyse ben oylarımı hemen kullanayım atayım Masayainanalim bari
bide mola zamani sohbet icin sağolama acikmama sebep oldun o ayri
![]()
inanalim bari
bide mola zamani sohbet icin sağolama acikmama sebep oldun o ayri
![]()
@MasacRE- ben oylarımı sana göndereceğim uyar mı sana. Yani yine ben açıklayacağım kendi oylarımı ama hani şike düşüncelerine karşı sende de bulunsun yani.
Bu arada oylarınızı özelden bekliyorum![]()
O senin haddine mi düşmüş ezik .ssİyi tamam gönderBeğenmediklerimi de değiştiririm hayır Deniz'in oyları böyle derim olur mu
![]()
Etiket geldi ama MS finali ile aynı dakikalar olacak istersen zamana ayar çek.![]()
aaa yok bu 19 biz 22 sorun olmazBöylece toplam 11 sahneye ihtiyacınız olacak.
MS sonuçları 22:00 da olmuyor mu
Etiket gelmedi sanıp herkesi tek tek ekleyecektim ama sonra fark ettim ki gitmiş o sebeple sildim![]()
bende gecenin ilerleyen saatlerinde yollarim. zaten yarisindan cogunu izledimRica ederim neyse ben oylarımı hemen kullanayım atayım Masaya![]()
Sen olsaydinda farketmezdinben yokken yine konuşmuşlar bak bak
![]()
Kıskanmasın ona bu şarkıyı armağan edelim
HarikaymisKıskanmasın ona bu şarkıyı armağan edelim
recep yayınlanna kadar değerlendirme yapmıyorum toplu kırım gerçekleştireceğim recepteOYLAMA BAŞLADI - SON OY YOLLAMA TARİHİ 20 OCAK CUMA 17:30
SONUÇLAR 19:00 CİVARINDA AÇIKLANACAKTIR CUMA GÜNÜ.
@dosimosi @Bully @xemrexxx @sokak sanati @vadikızı @MayısKralı @mrt-06 @MasacRE- @MEnes @Çiğdem- @Billy Kane @turkuazz @halukerogluFOX @Aserat @destere @eskici @Ice_Cool_23 @batuhankaralar @yader @RüzgarGülü
Ice_Cool_23 yarışmadan çıkarılmıştır çünkü vakit sıkıntısı yaşayacağını hissettiğim için jüri kadrosuna eklendi. Kullanmak isterse bekleriz.![]()