Bu kadını k,im stüdyoya aldı ayoll korumalar tutup dısarı atsınlar
Ayy sen ne anlarsın sesten bee iremin sesinin maşallahı var be
Bu kadını k,im stüdyoya aldı ayoll korumalar tutup dısarı atsınlar
@destere ye dokunma.Diğerlerine de tattırırız bu hissi olmazsa, destere hep kendi uzaklaşıyor zaten forumdan, bir kez de biz uzaklaştıralım, bakarsın küser ve dönmez ondan kurtulmuş oluruz
Galata sevdiğimiz bir şarkıdır Bu hafta sürpriz yapma ihtimalim oldukça yüksek sevgili kardeşim@Doğu utanmadan birde kalp mi attın, sinirimi zıplattın yine. 😡
Her türlü tahriklere açığım, bana güven olmaz bir gece ansızın sizi yarı yolda bırakabilirimEn ufak bir hatamızda postalar valla bizi forumdan Hele senin dosya da kabarık zaten, aman gözünü seveyim dikkatli ol şu yarışma bitene kadar sağa sola bulaşma da eline koz geçmesin
Biz adalet çerçevesi içinde yaparız yapacaklarımız sayın yoldaşım. Bu yüzden tedirgin olacak bir şeyimiz yoktur.
Tehditlerle nereye varacaksın eey yönetici ama yarışmacı kardeşim. Yarışmayı kazanmak istiyorduysan niye daha hak eden bir sanatçıyla gelmedin. Gökhan Türkmen gidip o kadar ustanın olduğu bir yarışmayı kazanırsa asıl ben o sonucu tanımıyorum ve kınıyorum.Kesinlikle Tedirgin olmalısın zaten, bu açık bir tehdittir, yarışmayı kazanamamam durumunda olacaklardan ben sorumlu değilim
Diyorum ya istediğinle gel adam efsane
İnşallah saygıdeğer comdinlerin adaletine muhtaç olmayız, hadi hayırlısıBiz adalet çerçevesi içinde yaparız yapacaklarımız sayın yoldaşım. Bu yüzden tedirgin olacak bir şeyimiz yoktur.
Tehditlerle nereye varacaksın eey yönetici ama yarışmacı kardeşim. Yarışmayı kazanmak istiyorduysan niye daha hak eden bir sanatçıyla gelmedin. Gökhan Türkmen gidip o kadar ustanın olduğu bir yarışmayı kazanırsa asıl ben o sonucu tanımıyorum ve kınıyorum.
sen etiketsizde göruyon ondan yapmadim hep ensemdesin zatenBizi etiketlememiş hıh oy vermicem sana
Onların adaleti kendi adaleti değil gerçek adalet olacaktır buna güvenim tam. Öyle olmadığı yerde ben devreye girerim ve adaleti tesis etmek için gerekeni yaparım, gücüm yetmezse de en azından çabaladım derim.İnşallah saygıdeğer comdinlerin adaletine muhtaç olmayız, hadi hayırlısı
sen etiketsizde göruyon ondan yapmadim hep ensemdesin zaten
Şener Şen hangi sahneyle gelirse gelsin yüksek puan alması yüksek ihtimaldir.
Gücün yetmez son cümlende de dediğin gibi denediğinle kalırsın ve sana şu ödülü takdim eder sıva grubunun köküne kibrit suyu dökerlerOnların adaleti kendi adaleti değil gerçek adalet olacaktır buna güvenim tam. Öyle olmadığı yerde ben devreye girerim ve adaleti tesis etmek için gerekeni yaparım, gücüm yetmezse de en azından çabaladım derim.
Bizim gücümüzün sınırlarını test etmeye kalkmalarını tavsiye etmiyorum kardeş. Sıva grubunun dağılmasına müsaade etmeyeceğim demokrasi ve adalet çerçevesinde.Gücün yetmez son cümlende de dediğin gibi denediğinle kalırsın ve sana şu ödülü takdim eder sıva grubunun köküne kibrit suyu dökerler
Ekli dosyayı görüntüle 53503
Güzel
dinlemeden attım kalbiARİANA GRANDE ft.
IGGY AZELIA
PROBLEM
Ekli dosyayı görüntüle 53506
1 milyara yakın izlenmeye sahip ve milyarlarca kez dünyada çalınmış Problem şarkısı ile karşınızdayız. My Everything albümünün en büyük hiti olan şarkı da Efsanevi rapper Iggy Azelia eşlik ediyor Ariana'ya.
Ekli dosyayı görüntüle 53507
Şarkı başta İngiltere olmak üzere ABD, Yeni Zelanda gibi bir çok ülkede 1 numara oldu. Ariana'nın en iyi liste başarısı yakalamış şarkısı.
İşte muhteşem Problem yaratan düet.
@turkuazz @ozmoturk @soo @Çiğdem- @eskici @dosimosi @denizz19 @Ahmad @Harunnn60 @MayısKralı @dreamy @batuhankaralar @Billy Kane @Maskeli Fedai @cookies @pompy @MEnes @destere @MasacRE- @Doğu @Bully @mrt-06 @BesaleT @RüzgarGülü @xemrexxx @Forumdash @FaJi
@turkuazz @ozmoturk @soo @Çiğdem- @eskici @dosimosi @denizz19 @Ahmad @Harunnn60 @MayısKralı @dreamy @batuhankaralar @Billy Kane @Maskeli Fedai @cookies @pompy @MEnes @destere @MasacRE- @Doğu @Bully @mrt-06 @BesaleT @RüzgarGülü @xemrexxx @Forumdash @FaJi