Hadi şarkınla gel. Puanım kesinleşsin
Önüme geleni değil de elenmeme sebep olan herkesi banlamam yeterli olacaktır sanırım@Bully sinirlenip önüne geleni banlamazsa neden olmasın
Bendim de o bir önceki şarkısıydıSen sanki bu sarkiyi sevdiğini söylemiştin yoksa baska birimiydi?
Burda @Bully e nazik davranin ama diger yarışmada onu elememe yardımcı olun
buranın turabisi oldunNe büyük bir nimetim gıybetimi yapa yapa bitirememişsiniz.
''Kimse sabrımızı test etmeye kalkmasın'' mı diyorsun yani üstat ? Ben bi tedirgin oldum hafiften beyler @MEnes @destere @MasacRE-Önüme geleni değil de elenmeme sebep olan herkesi banlamam yeterli olacaktır sanırım
İlk kez gerçek yüzümle tanışabilirsiniz, bu yarışmayı kazanmayı çok istiyorum çünkü, @EFE UYSAL'ın da dediği gibi O Ses'in Hadise'si gibi olduk. ss
Önüme geleni değil de elenmeme sebep olan herkesi banlamam yeterli olacaktır sanırım
İlk kez gerçek yüzümle tanışabilirsiniz, bu yarışmayı kazanmayı çok istiyorum çünkü, @EFE UYSAL'ın da dediği gibi O Ses'in Hadise'si gibi olduk. ss
diğerlerini bilmemde ayoll doğu için banlanmak artık yemek içmek gibi birşey olmustur banlanmayınca karnı acıkıyordur hatta
ben seninkileri dinlemeyi unuttum bak. dun sormustun.Şarkım belli benim aslında.
Stratejik hareket ediyorum. İki slow savaşırken ben hareketli parça ile aradan sıyrılacaģım.
ben seninkileri dinlemeyi unuttum bak. dun sormustun.
umarım kazanırsın yoksa biliyorsun ne yapacağımı .Önüme geleni değil de elenmeme sebep olan herkesi banlamam yeterli olacaktır sanırım
bana gündüz hatırlatsaydın keşke.Evet ektin yine beni..
buranın turabisi oldun
Doğru. 2 ay banlanmayınca kurdeşan döküyor vücudum. Bünye kaossuz yapamıyor, alışmış kudurtmuştan beterdirdiğerlerini bilmemde ayoll doğu için banlanmak artık yemek içmek gibi birşey olmustur banlanmayınca karnı acıkıyordur hatta
Diğerlerine de tattırırız bu hissi olmazsa, destere hep kendi uzaklaşıyor zaten forumdan, bir kez de biz uzaklaştıralım, bakarsın küser ve dönmez ondan kurtulmuş oluruzdiğerlerini bilmemde ayoll doğu için banlanmak artık yemek içmek gibi birşey olmustur banlanmayınca karnı acıkıyordur hatta
Bu kadını k,im stüdyoya aldı ayoll korumalar tutup dısarı atsınlarBu haftaki şarkım
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL@MayısKralı @OzaN @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai@cookies @xemrexxx @denizz19 @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi@batuhankaralar @Doğu @tolgab @RüzgarGülü @Billy Kane @BesaleT
@Çiğdem- gelecek sezon 2li elemelerin biri ilk haftalarda olmalı böyle çok riskli oluyor
bana gündüz hatırlatsaydın keşke.
başka nezaman ektimki ?
Bizim bir tartışmamız vardı ya hani. düşüncem değişti.
yarışmayı sen kazanirsanda sevinirim çünkü sende hakediyorsun.
Ariana değil Sen hakediyorsun.
diger bayan yarışmacının sahibi okumaz herhalde bu yorumu
hadi cok yorum yazalim kaynasın aradan
favorilerim belli oldu