Aynen foruma bir geldim düşük puan verdiklerim beni boydan boya sıvıyor ulan dedim acaba hidayete mi erdiler, öfkelerinden mi arındılar@Doğu nun oylrını ben düzenliyordum her hafta ama bu sefer geç gödnerdi bir sürü oklava tehditiyle akşam vakti oylarını zor aldık onuda metin belgesne koyup mutfağa gitmiştim bir yandan yemek yapıyorum sonra öyle koymusum tabloya
@Doğu şaşırmıştır ayoll @Bully 1 puan için beni neden göklere çıakrtıyor diye 1 puana okadar övgü aldı zaten banlanma zamanıda gelmişti![]()
Lanet olsun sizin gibi yoldaşlaraBu sefer öyle bir sıvamışsın ki seni biz bile kurtaramayız bu coadminlerin elinden geçmiş olsun![]()
Yok 1 vermedim bu hafta senin de şarkın iyiydi. Klibi özellikle ilgiyle takip ettim![]()
Aman daha fazla üstüne koyma yoksa @destere sizlere ömürBizde klip olarak hiç bir hafta sıkıntı yok zaten. Her hafta üstüne koyarak gidiyorum.Yarışmacılar arasında tek taş gibi kız benim ki kaldı onuda harcamayın.
![]()
Sen dua ette @Harunnn60 forumda değildi ayoll elenemdim diye sevinirken sonra elendiğini öğrense seni öldürürdü galibaAynen foruma bir geldim düşük puan verdiklerim beni boydan boya sıvıyor ulan dedim acaba hidayete mi erdiler, öfkelerinden mi arındılar
Şiddet ve cebir kullanarak oylarımı alırsan böyle ters teper işte
Lanet olsun sizin gibi yoldaşlaraKellem alındı kalemim kırıldı Türk polisi gibi en son geliyorsunuz olay mahalline
![]()
Çatı Katı son şansın, iyi değerlendirmezsen defterini düreriz.Güce taptı, codminler diktatoryasına boyun eğdi. Kaybeden o oldu biz değilÇarşı boydan boya eeeey batman amcanın müridleri
![]()
Yapacak birşey yok direk seni önüne atar topuklarımSen dua ette @Harunnn60 forumda değildi ayoll elenemdim diye sevinirken sonra elendiğini öğrense seni öldürürdü galiba![]()
![]()
![]()
Güzel ve eskilerden dinlediğim bir şarkıydı ben de beklemiyordum bu puanı.
Bakalım belki yükselir ilerde ama fena değil şimdilik.
Reca ederim.@MEnes teşekkürler![]()
Standart be kardeşim napalım sevemiyorum bu adamııı.
Aynen foruma bir geldim düşük puan verdiklerim beni boydan boya sıvıyor ulan dedim acaba hidayete mi erdiler, öfkelerinden mi arındılar
Şiddet ve cebir kullanarak oylarımı alırsan böyle ters teper işte
Lanet olsun sizin gibi yoldaşlaraKellem alındı kalemim kırıldı Türk polisi gibi en son geliyorsunuz olay mahalline
![]()
Eyvallah uzlaşı kapısı açıktır her zaman, bakacağızÇatı Katı son şansın, iyi değerlendirmezsen defterini düreriz.Sen akıllı adamsındır bilirsin işini.
![]()
Sen @Doğu yu kına beee 1 yıldır oy kullanıyor hala oy verme sistemini öğrenemedi ayoll şunu çalıstırın bu ahfta öğretin modernleşsin artıkGüzel ve eskilerden dinlediğim bir şarkıydı ben de beklemiyordum bu puanı.
Reca ederim.
Standart be kardeşim napalım sevemiyorum bu adamııı.![]()
Eeeeey sıva grubunun has adamı @Doğu kardeşim yokluğumda sana saldıran bazı rütbeliler olmuş duyduğum kadarıyla.Öncekille buradan oyların yanlış yayınlayan @Çiğdem- i kınıyorum efenim.
Sonrasında sana saldıran bu coadminlere @Bully ve @mrt-06 efendiye gerekli cevabı demokrası içerisinde vereceğimi arz ederim.
![]()
Seni kimseye yedirmem @MasacRE gibi.
La gitmiş adama tam puan vermişsin beklemezdim senden Utku sıvamışsın.
![]()
![]()
Aman daha fazla üstüne koyma yoksa @destere sizlere ömür![]()
Güzel ve eskilerden dinlediğim bir şarkıydı ben de beklemiyordum bu puanı.
Reca ederim.
Standart be kardeşim napalım sevemiyorum bu adamııı.![]()
Eeeeey sıva grubunun has adamı @Doğu kardeşim yokluğumda sana saldıran bazı rütbeliler olmuş duyduğum kadarıyla.Öncekille buradan oyları yanlış yayınlayan @Çiğdem- i kınıyorum efenim.
Sonrasında sana saldıran bu coadminlere @Bully ve @mrt-06 efendiye gerekli cevabı demokrasi içerisinde vereceğimi arz ederim.
![]()
Seni kimseye yedirmem @MasacRE- gibi.
La gitmiş adama tam puan vermişsin beklemezdim senden Utku sıvamışsın.
![]()
![]()
Salı gününden beridir forumda cnm sendenmikaçıyor acaba
İlk sayfada puan durumu detayllı bakablirsinKim elenmiş oldu ya Shakira mı? Oylamamı karıştı?![]()
Ben gelenekçi adamım alışkanlıklarımdan kolay kolay vazgeçememSen @Doğu yu kına beee 1 yıldır oy kullanıyor hala oy verme sistemini öğrenemedi ayoll şunu çalıstırın bu ahfta öğretin modernleşsin artık![]()
![]()
![]()
Daha 1 kelam laf edemedik ya da ettik de ben mi unuttum.Salı gününden beridir forumda cnm sendenmikaçıyor acaba![]()
![]()
İlk sayfada puan durumu detayllı bakablirsin![]()
Baktım ama başta yazdığın farklıydı ondan sordum sanırım oyları yeniden sayınca elenen kişi değiştiSalı gününden beridir forumda cnm sendenmikaçıyor acaba![]()
![]()
İlk sayfada puan durumu detayllı bakablirsin![]()
aaa dur ayoll daha geçen gün profilinde sohbet ettikya yabancı dizi hakkında konusmustuk sende mesaj yazmıstın ayollDaha 1 kelam laf edemedik ya da ettik de ben mi unuttum.Ya da dediğin gibi benden kaçıyor.
@destere
Gel buraya destere gel.![]()
Benim kafam niye böyle uçtu ya.aaa dur ayoll daha geçen gün profilinde sohbet ettikya yabancı dizi hakkında konusmustuk sende mesaj yazmıstın ayoll![]()