MusicSurvivor 5.Sezon 11.Hafta Sonuçları

Eyvah eyvah codminler sıva grubunun karşısında yek vucüt oldu şimdi ayvayı yedik beyler :A Nerdesiniz ulan tırsıyorum ? @destere @MEnes @masacre

Bu sefer öyle bir sıvamışsın ki seni biz bile kurtaramayız bu coadminlerin elinden geçmiş olsun :A

@Doğu nun oylrını ben düzenliyordum her hafta ama bu sefer geç gödnerdi bir sürü oklava tehditiyle akşam vakti oylarını zor aldık onuda metin belgesne koyup mutfağa gitmiştim bir yandan yemek yapıyorum sonra öyle koymusum tabloya :F

@Doğu şaşırmıştır ayoll @Bully 1 puan için beni neden göklere çıakrtıyor diye 1 puana okadar övgü aldı zaten banlanma zamanıda gelmişti :A
Aynen foruma bir geldim düşük puan verdiklerim beni boydan boya sıvıyor ulan dedim acaba hidayete mi erdiler, öfkelerinden mi arındılar :A

Şiddet ve cebir kullanarak oylarımı alırsan böyle ters teper işte :A

Bu sefer öyle bir sıvamışsın ki seni biz bile kurtaramayız bu coadminlerin elinden geçmiş olsun :A
Lanet olsun sizin gibi yoldaşlara :A Kellem alındı kalemim kırıldı Türk polisi gibi en son geliyorsunuz olay mahalline :A

Yok 1 vermedim bu hafta senin de şarkın iyiydi. Klibi özellikle ilgiyle takip ettim :A

Bizde klip olarak hiç bir hafta sıkıntı yok zaten. Her hafta üstüne koyarak gidiyorum.:A Yarışmacılar arasında tek taş gibi kız benim ki kaldı onuda harcamayın.:A

Aynen foruma bir geldim düşük puan verdiklerim beni boydan boya sıvıyor ulan dedim acaba hidayete mi erdiler, öfkelerinden mi arındılar :A

Lanet olsun sizin gibi yoldaşlara :A Kellem alındı kalemim kırıldı Türk polisi gibi en son geliyorsunuz olay mahalline :A
Sen dua ette @Harunnn60 forumda değildi ayoll elenemdim diye sevinirken sonra elendiğini öğrense seni öldürürdü galiba :A :A :A

Güce taptı, codminler diktatoryasına boyun eğdi. Kaybeden o oldu biz değil :A Çarşı boydan boya eeeey batman amcanın müridleri :A
Çatı Katı son şansın, iyi değerlendirmezsen defterini düreriz. :A Sen akıllı adamsındır bilirsin işini. :A

Hiç beklemiyordum. 😱 Çok teşekkürler. :bhr: @MEnes
Güzel ve eskilerden dinlediğim bir şarkıydı ben de beklemiyordum bu puanı. :A
@MEnes her hafta ortadayım.:( Neyse teşekkür ederim.:D
Bakalım belki yükselir ilerde ama fena değil şimdilik. :)
Reca ederim. :)
Standart be kardeşim napalım sevemiyorum bu adamııı. :A :A
Eyvah eyvah codminler sıva grubunun karşısında yek vucüt oldu şimdi ayvayı yedik beyler :A Nerdesiniz ulan tırsıyorum ? @destere @MEnes @masacre

Eeeeey sıva grubunun has adamı @Doğu kardeşim yokluğumda sana saldıran bazı rütbeliler olmuş duyduğum kadarıyla. :A Öncekille buradan oyları yanlış yayınlayan @Çiğdem- i kınıyorum efenim. :A Sonrasında sana saldıran bu coadminlere @Bully ve @mrt-06 efendiye gerekli cevabı demokrasi içerisinde vereceğimi arz ederim. :A :A Seni kimseye yedirmem @MasacRE- gibi. :A La gitmiş adama tam puan vermişsin beklemezdim senden Utku sıvamışsın. :A :A

Eeeeey sıva grubunun has adamı @Doğu kardeşim yokluğumda sana saldıran bazı rütbeliler olmuş duyduğum kadarıyla. :A Öncekille buradan oyların yanlış yayınlayan @Çiğdem- i kınıyorum efenim. :A Sonrasında sana saldıran bu coadminlere @Bully ve @mrt-06 efendiye gerekli cevabı demokrası içerisinde vereceğimi arz ederim. :A :A Seni kimseye yedirmem @MasacRE gibi. :A La gitmiş adama tam puan vermişsin beklemezdim senden Utku sıvamışsın. :A :A
Sen @Doğu yu kına beee 1 yıldır oy kullanıyor hala oy verme sistemini öğrenemedi ayoll şunu çalıstırın bu ahfta öğretin modernleşsin artık :A :A :A

Aman daha fazla üstüne koyma yoksa @destere sizlere ömür :A

Onun beklediği var Bang Bang. O hafta konu cosacaktir.:F

Eeeeey sıva grubunun has adamı @Doğu kardeşim yokluğumda sana saldıran bazı rütbeliler olmuş duyduğum kadarıyla. :A Öncekille buradan oyları yanlış yayınlayan @Çiğdem- i kınıyorum efenim. :A Sonrasında sana saldıran bu coadminlere @Bully ve @mrt-06 efendiye gerekli cevabı demokrasi içerisinde vereceğimi arz ederim. :A :A Seni kimseye yedirmem @MasacRE- gibi. :A La gitmiş adama tam puan vermişsin beklemezdim senden Utku sıvamışsın. :A :A

Muhammedcim şu garibanın halinden anla. Yabancı antisi bu forum.:(

Sen @Doğu yu kına beee 1 yıldır oy kullanıyor hala oy verme sistemini öğrenemedi ayoll şunu çalıstırın bu ahfta öğretin modernleşsin artık :A :A :A
Ben gelenekçi adamım alışkanlıklarımdan kolay kolay vazgeçemem :A Bence herkes benim sisteme dönüp bana ayak uydurmalı hem zamandan tasarruf ederler hem de senin zulmünden çabucak kurtulurlar :A Öyle herkese tek tek puan verince kendimi şu şekilde hissediyorum :A
B03D70B1E39D4ED2A2E414F359E056A5.png