MusicSurvivor 5.Sezon 11.Hafta Sonuçları

@Bully ye nihayet ilk tam puanım geldi, o kadar dedik bu şarkı gelsin diye, vermesem ayıp olurdu :bhr:

@denizz19 Yüksek puan verince sevimsiz :) ikon gitmiş, buna da şükür :A Elenmekten yırtmışsın.

@OzaN @MayısKralı nı dinle, Hangi Aşk Adil Ki'yi koy :)

@sokak sanati O şarkıya maksimum 4 verirdim, Sibel ile Deniz'e 1 vermek içimden gelmedi.

@Harunnn60 'ın İspanyol sevdası elenmesine neden oldu, biraz daha bilinen şarkılar koysaydı keşke.Geçmiş olsun.

Dilimde tüy bitti kullan diye :(

Sayın başkanımıza yeni yıl yaramış ayoll 3 den aşşağıya puan vermedi :A :A :A

Puan durumu 5 dakıkaya gelecek :F

@destere oyları
candan erçetin = 8 puan

ariana grande = 7 puan
shakira = 7 puan

sibel can = 6 puan
gökhan türbüşon = 6 puan

ziynet sali = 5 puan

irem derici = 4 puan

deniz seki = 3 puan

@dosimosi nin yokluğunda gözlük ihtiyaçlarımı artık @vadikızı karşılıyor:) güzel bir güneş gözlüğü takmış puanlarıma :)

Şampiyon üstadımız İrem olacak. :A
iyi kurtarmışsın bu hafta hemde ilk üçe girme gafletinde bulunmuşsun o berbat şarkıyla :)

@Bully ye nihayet ilk tam puanım geldi, o kadar dedik bu şarkı gelsin diye, vermesem ayıp olurdu :bhr:

@denizz19 Yüksek puan verince sevimsiz :) ikon gitmiş, buna da şükür :A Elenmekten yırtmışsın.

@sokak sanati O şarkıya maksimum 4 verirdim, Sibel ile Deniz'e 1 vermek içimden gelmedi.

@Harunnn60 'ın İspanyol sevdası elenmesine neden oldu, biraz daha bilinen şarkılar koysaydı keşke.Geçmiş olsun.

Zaten hep olan bize oluyor. Adamlar aldı final puanlarını koptu gidiyor.:(

Öncelikle final puanı alan arkadaşları tebrik ediyorum. @Harunnn60 sana da geçmiş olsun diyeyim.

Ziynet Sali'ye gelecek olursam @mrt-06 ile benzer düşüncedeyim. Özellikle birkaç kişi var ki düzenli düşük puan veriyor. Bu kadının bir tane mi güzel şarkısı yok diye sormadan edemiyorum gerçekten. Senin Olsun Şarkısı elenme potasına girecek kadar kötü müydü hadi zorlu haftalar zamanı diyelim ona söz söylemesem de olur. Yani buraya kadar yine gelmeyi başardık bakalım bundan sonrasında neler olur bilmiyorum ama elimden geleni yapacağım bu antilere karşı. Göndermemi de yapmış olayım. :ok:

Düşük puan verince kim kahkaha atar ki :D

@denizz19 hadi yine iyisin Ziynet Salıpazarı bu hafta paçayı kurtarmış :A
Senin gibi 0 cılar düzenli kötü verirse normaldir. :)

Öncelikle final puanı alan arkadaşları tebrik ediyorum. @Harunnn60 sana da geçmiş olsun diyeyim.

Ziynet Sali'ye gelecek olursam @mrt-06 ile benzer düşüncedeyim. Özellikle birkaç kişi var ki düzenli düşük puan veriyor. Bu kadının bir tane mi güzel şarkısı yok diye sormadan edemiyorum gerçekten. Senin Olsun Şarkısı elenme potasına girecek kadar kötü müydü hadi zorlu haftalar zamanı diyelim ona söz söylemesem de olur. Yani buraya kadar yine gelmeyi başardık bakalım bundan sonrasında neler olur bilmiyorum ama elimden geleni yapacağım bu antilere karşı. Göndermemi de yapmış olayım. :ok:

Bana niye 1 verdin.:):)

Bana niye 1 verdin. Hiç mi Oluru yok bu işin..
Duygu almam lazım şarkılardan ama önceliğim Türk şarkıcılar. Yarışma hiç yokken de ben yabancı şarkı sevmediğimi çok defa söylemişimdir Yani. Sen belki sana inat 1 verdiğimi sanıyorsun ama yanlış düşündüğünü söyleyebilirim :D

Duygu almam lazım şarkılardan ama önceliğim Türk şarkıcılar. Yarışma hiç yokken de ben yabancı şarkı sevmediğimi çok defa söylemişimdir Yani. Sen belki sana inat 1 verdiğimi sanıyorsun ama yanlış düşündüğünü söyleyebilirim :D

İyi haftaya yükselt seni affederim.:):)

Boşver bonişim biz bize yeteriz. :)

Ben o tarz oy verenleri vicdanlarına bırakıyorum... Demekki daha 11 haftadır bir tane güzel şarkım yokmuş onlara göre. Hem slowla geldim hem hareketli parçalarla geldim hem düetlerle geldim hem eski hit pop parçalarla geldim, 3'den fazla puan alamadım. :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking