MusicSurvivor 5.Sezon 11.Hafta Sonuçları

Yok ciddiyim.:F Hatta benden küçükte var ablamlar 40-50-55 arasında.:A
Benim babamla yaşıt ablanlar var ne güzel :A

Boşver bonişim biz bize yeteriz. :)

Ben o tarz oy verenleri vicdanlarına bırakıyorum... Demekki daha 11 haftadır bir tane güzel şarkım yokmuş onlara göre. Hem slowla geldim hem hareketli parçalarla geldim hem düetlerle geldim hem eski hit pop parçalarla geldim, 3'den fazla puan alamadım. :)
Aynen kiminin parası kiminin duası :A

Öncelikle final puanı alan arkadaşları tebrik ediyorum. @Harunnn60 sana da geçmiş olsun diyeyim.

Ziynet Sali'ye gelecek olursam @mrt-06 ile benzer düşüncedeyim. Özellikle birkaç kişi var ki düzenli düşük puan veriyor. Bu kadının bir tane mi güzel şarkısı yok diye sormadan edemiyorum gerçekten. Senin Olsun Şarkısı elenme potasına girecek kadar kötü müydü hadi zorlu haftalar zamanı diyelim ona söz söylemesem de olur. Yani buraya kadar yine gelmeyi başardık bakalım bundan sonrasında neler olur bilmiyorum ama elimden geleni yapacağım bu antilere karşı. Göndermemi de yapmış olayım. :ok:

Düşük puan verince kim kahkaha atar ki :D

Senin gibi 0 cılar düzenli kötü verirse normaldir. :)
Hadi bak bu hafta hastasın diye çok şaapmadım ama haftaya seni emekli edelim, ne güzel çoğunluğun arasına karışırsın :A

Boşver bonişim biz bize yeteriz. :)

Ben o tarz oy verenleri vicdanlarına bırakıyorum... Demekki daha 11 haftadır bir tane güzel şarkım yokmuş onlara göre. Hem slowla geldim hem hareketli parçalarla geldim hem düetlerle geldim hem eski hit pop parçalarla geldim, 3'den fazla puan alamadım. :)
Nankör geçen hafta 8 puan veren kimdi :F

ikinciliği kaptın listemde ama bunun senin samimi olmayan itirafinla alakasi yok :A

Canım öğretmenim teşekkürler. 😉 @dosimosi

Birçok nedeni var boşver . :D

herzaman ilk 3te olmanin garantisini veriyorum.
Gökhanın Catı katı veya Yanımda kal parcasıyla gelmediği bir hafta kış masalıyla gelirsen zirvedede olabilirsin.
@dosimosi'ye buruk bir şekilde teşekkürlerimi sunuyorum. :(
Suratını asma. Yakişmıyor sana
@dosimosi tşk ederim cnm özledim:(
bende seni özledim Kanatsız Meleğim

@dosimosi nin yokluğunda gözlük ihtiyaçlarımı artık @vadikızı karşılıyor:) güzel bir güneş gözlüğü takmış puanlarıma :)

iyi kurtarmışsın bu hafta hemde ilk üçe girme gafletinde bulunmuşsun o berbat şarkıyla :)
Yokluğumu aratmamış ne güzel. Sen özlemesende ben seni bile özledim :A

@MayısKralı evet Gökhana en yüksek puanı verdim. Sabah akşam onu dinliyorum olsun okadar. Sibelde herzaman benden yüksek alacak ve Sibel hareketli parçayla gelse bile puanını düşürmüyorum.
Ferdi elendikten sonra Gökhan favorim oldu Sibelle.
sen herzaman Ziynet ve Sibele hangi sarkıyla gelinirse gelinsin düşük verenlere odaklan.
benim oylamama kafanı yorma sen 😉

Shakiranın elenmesine üzüldüm kızın şansızlığı @Harunnn60 gibi berbat biriyle yarışıyor olmasıydı en son shakirayı kömür karasına boyamıştı bir de yanına bir sap yerleştirmişti eleneceğini tahmin ettim shakiraya geçmiş olsun @Harunnn60 a lanet olsun :)

türbüşona ve @Bully e rağmen büyük insan şarkısına yüksek puan vermek zorunda kaldım aksi bir durum yaşansa intizara ayıp olurdu:) birinci olmuş ama tebrik falan etmiyorum artık şarkısıda bitti türbüşonun ilk elemede yollarız :)

ariana da @sokak sanati nın kızın yanına sap yerleştirme huyu nedeniyle ilk üçe girememiş kıza geçmiş olsun @sokak sanati nın dibi düşsün :)

sana rağmen bu hafta ilk defa sibel teyzeyi beğenmiştim şarkısı çok civelekti :) haftaya normal standartlarıma inerim merak etme :)

@mrt-06 için konu açıp forumu kirletmişsin hogatha senide ayrıyetten kınıyorum :)

ariananın bir tane şarkısı var beklediğim:) onun haricinde pek fazla bir beklentimde yok o şarkıyıda gördükten sonra kız eleniyormu napıyor umrumda olmaz :)
Puanın için teşekkürler kayınço. :)

Bu hafta da kıvrak bir parça var merak etme. :)

Hadi bak bu hafta hastasın diye çok şaapmadım ama haftaya seni emekli edelim, ne güzel çoğunluğun arasına karışırsın :A

Nankör geçen hafta 8 puan veren kimdi :F
Bu haftaki şarkım net değil ikisini sana sunsam sen ikisini de beğenmezsin o yüzden sunmayacağım paylaşınca görürsün .ss

ikinciliği kaptın listemde ama bunun senin samimi olmayan itirafinla alakasi yok :A

herzaman ilk 3te olmanin garantisini veriyorum.
Gökhanın Catı katı veya Yanımda kal parcasıyla gelmediği bir hafta kış masalıyla gelirsen zirvedede olabilirsin.

Suratını asma. Yakişmıyor sana

bende seni özledim Kanatsız Meleğim

Yokluğumu aratmamış ne güzel. Sen özlemesende ben seni bile özledim :A

@MayısKralı evet Gökhana en yüksek puanı verdim. Sabah akşam onu dinliyorum olsun okadar. Sibelde herzaman benden yüksek alacak ve Sibel hareketli parçayla gelse bile puanını düşürmüyorum.
Ferdi elendikten sonra Gökhan favorim oldu Sibelle.
sen herzaman Ziynet ve Sibele hangi sarkıyla gelinirse gelinsin düşük verenlere odaklan.
benim oylamama kafanı yorma sen 😉

Saygı duyarım ama sınırlandırma bu kadar kendini 😉

Saygı duyarım ama sınırlandırma bu kadar kendini 😉
süpriz yapanlar oluyorsa değistiği zamanlarda oluyor ama 😉
ingilizce parçalara olan düşüncem belli ama daha bir sürü yarışmacı varken zirvemde Shakirada bulunmuştu.
Tarzım bu ne diyeyim.
gecen sezonki albümüm yarışmasında Gökhanı bilmezdim ve puanlarım kötüydu ona. Erkin ve Ferdi elendiğinde yükselmişti
hatta ozamanlar @Bully bana Gökhanı nasıl buluyorsun diye sorduğunda hiç tanımıyorum desem demiştim rezil etmiştim :F
hey gidi günler hey. Kim derdiki o Gökhan şimdi favorim olacak :A

supriz yapanlar oluyorsa değistiği zamanlarda oluyor ama 😉
ingilizce parçalara olan düşüncem belli ama daha bir sürü yarışmacı varken zirvemde Shakirada bulunmuştu.
Tarzim bu ne diyeyim.
gecen sezonki albümüm yarışmasında Gökhani bilmezdim ve puanlarım kötüydu ona. Erkin ve Ferdi elendiğinde yükselmişti
hatta ozamanlar @Bully bana Gökhanı nasil buluyorsun diye sorduğunda hiç tanımıyorum desem demiştim rezil etmiştim :F
hey gidi günler hey. Kim derdiki o Gökhan şimdi favorim olacak :A

O zamanları hatırladığım için söyledim zaten. :A O lafı kullanmamın nedeni sen değilsin zaten Gökhan'ın bu kadar iyi gitmesi seveni çok anlamındaydı. Bende seviyorum Gökhan'ı. :F Senin İrem'e verdiğin puanlarda güzel. :bhr:

Özellikle şu şarkısına tam beklerim senden. :A

O zamanları hatırladığım için söyledim zaten. :A O lafı kullanmamın nedeni sen değilsin zaten Gökhan'ın bu kadar iyi gitmesi seveni çok anlamındaydı. Bende seviyorum Gökhan'ı. :F Senin İrem'e verdiğin puanlarda güzel. :bhr:

Güzel. iremin sesine bayılıyorum. Normal bir şarkıyıda uçuruyor.
Kalbimin tek sahibine şarkini bekliyorum 😉 (ilk 2 olabilir eğerki diğer favori şarkılar olmazsa)

Güzel. iremin sesine bayılıyorum. Normal bir şarkıyıda uçuruyor.
Kalbimin tek sahibine şarkini bekliyorum 😉 (ilk 2 olabilir eğerki diğer favori şarkılar olmazsa)

Finale kalırsam onu kullanırım, ya da yarı finale. 😉 Diğer finalist Gökhan olur kesin gibi bi şey onu elemem lazım. :A

ama sen dün kesin dosimosi gökhana yuksek vermistir diyerekten bir suçlamadada bulunmuş oldun. oylarimi yargılamış oldun.
şunuda belirteyim. Ben sanatçıya değilde yarışana göre oy verirsem ozaman Deniz Sekinin herzaman ilk 2 de olmasi gerekirdi.
ben 10 hafta icinde sadece 1 kere zirveyi ona verdim. Çift yarışmasındada @Bully yarışırken en düşük puanlarım ona ve @vadikızı na gitmişti.
bir daha benim oylarımı kimse sorgulamasin. sorgulansada umrumda olmayacak.
Gökhanin şarkilarini profillerde paylaşip duruyorum ve saklamıyorumda. kazanmasıni istedigim bir sanatci 😉

Finale kalırsam onu kullanırım, ya da yarı finale. 😉 Diğer finalist Gökhan olur kesin gibi bi şey onu elemem lazım. :A
Gökhan final puanlarini kaptı baya buda avantaj sağlayacaktır

Favorilerine ekleyeceğin Ziynet'te son 4 şarkısıyla bomba gibi geliyor :A
Ziynet slow geldikce hep iyi puan kaptı benden.
gecen albumum yarışmasinda sonlarda iyi puanlarimi kapmisti simdi ne olur bilemem.
Sibeli elerseniz anca ozaman yerini dolduracak birisi olabilir belki :A

ama sen dün kesin dosimosi gökhana yuksek vermistir diyerekten bir suçlamadada bulunmuş oldun. oylarimi yargılamış oldun.
şunuda belirteyim. Ben sanatçıya değilde yarışana göre oy verirsem ozaman Deniz Sekinin herzaman ilk 2 de olmasi gerekirdi.
ben 10 hafta icinde sadece 1 kere zirveyi ona verdim. Çift yarışmasındada @Bully yarışırken en düşük puanlarım ona ve @vadikızı na gitmişti.
Gökhanin şarkilarini profillerde paylaşip duruyorum ve saklamıyorumda. kazanmasıni istedigim bir sanatci 😉
Oylarını sorguladım diyelim, yarışmacı olarak en büyük hakkım. İkincisi yargılamadım o mesajı nasıl anlayamadığınada hayret ediyorum. Farkındaysan @Bully e yüksek verdin demedim, bunu açıkça belirtme bence zaten doğrusu öyle. Senin dışında bir kaç daha tam veren var hep bende seviyorum böyle kişiler varken Gökhan'ın elenmesinede imkan yok. 😉

Gökhan final puanlarini kaptı baya buda avantaj sağlayacaktır

Ziynet slow geldikce hep iyi puan kaptı benden.
gecen albumum yarışmasinda sonlarda iyi puanlarimi kapmisti simdi ne olur bilemem.
Sibeli elerseniz anca ozaman yerini dolduracak birisi olabilir belki :A
Son 4 şarkıma oldukça güveniyorum. Ziynet'in oldukça ilgi gören 4 Şarkısı ve hepsi de slow. :A

Oylarını sorguladım diyelim, yarışmacı olarak en büyük hakkım. İkincisi yargılamadım o mesajı nasıl anlayamadığınada hayret ediyorum. Farkındaysan @Bully e yüksek verdin demedim, bunu açıkça belirtme bence zaten doğrusu öyle. Senin dışında bir kaç daha tam veren var hep bende seviyorum böyle kişiler varken Gökhan'ın elenmesinede imkan yok. 😉
ben senin vesilenle mesajımı ilgili kişilere ulaştırmış olayım 😉

Son 4 şarkıma oldukça güveniyorum. Ziynet'in oldukça ilgi gören 4 Şarkısı ve hepsi de slow. :A
sana düşük verenler sarkılara bakmadan aynı puanı verip duruyor. bu zamana kadar gelmende büyük başarı (bu oylamalara rağmen)

ben senin vesilenle mesajımı ilgili kişilere ulaştırmış olayım 😉

sana düşük verenler sarkılara bakmadan aynı puanı verip duruyor. bu zamana kadar gelmende büyük başarı (bu oylamalara rağmen)
Aynen özellikle @MasacRE- inatla düşük veriyor @batuhankaralar da öyle birkaç kişi daha var ama isimlerini telaffuz etmeyeyim :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking