Aserat ile Forumun İçinden'den Yılbaşı Sürprizi!

beni oraya etiketledinmi şu ana kadar rastlamadım karambolde kaybolmasında :))
o yilbasinda yayinlanacak. etiketleriz yayinlaninca sorun degil :)
ama dun bir yazim vardi dirilis sayfasinda belkide okudun bilmiyorum. bu sabah sildim onu senin benden vazgectigini görunce :A bir anlami kalmamisti cunku :)
seviyeli bir arkadasligimiz olacagina sevindim :Z

o yilbasinda yayinlanacak. etiketleriz yayinlaninca sorun degil :)
ama dun bir yazim vardi dirilis sayfasinda belkide okudun bilmiyorum. bu sabah sildim onu senin benden vazgectigini görunce :A bir anlami kalmamisti cunku :)
seviyeli bir arkadasligimiz olacagina sevindim :Z
yok görmedim eğer kötü bişey yazdıysan iyiki silmişsin ne güzel anlaşıyoruz şimdi, ara bozucu yazıları lütfen silelim :)) eminim pis codminin gazına gelmişsindir yoksa bana kötü bişey yazmazsın sen senin kalbin temiz çünkü :)

off nihayet artik @destere yakamdan düstü sira sendemi ?
bak onun muzik sayafasindaki en son yorumunu. benden umidini kesti artik. bence sende hic girme bu mevzulara :F
hem onun milyonda 1 ihtimali vardi. senin oda yok :A
Ah canim merak etme bana göre gençsin ben 30 yaş uzeri kadinlari seviyorum 3 yil sonra yine goruselim :F

yok görmedim eğer kötü bişey yazdıysan iyiki silmişsin ne güzel anlaşıyoruz şimdi, ara bozucu yazıları lütfen silelim :)) eminim pis codminin gazına gelmişsindir yoksa bana kötü bişey yazmazsın sen senin kalbin temiz çünkü :)
yok aksine biraz olumlu bir yaziydi.
dur bi hatirliyalim neydi hmmmmmm
sen dedinya batirdin buralari bende yazmistim ah bir suyuma gitsen hersey farkli olacak ama batiran sensin diye :D

Ah canim merak etme bana göre gençsin ben 30 yaş uzeri kadinlari seviyorum 3 yil sonra yine goruselim :F
iyi ordan kurtardik :Z

@cookies sende 30 ol ozaman düşünürüz :)

yok aksine biraz olumlu bir yaziydi.
dur bi hatirliyalim neydi hmmmmmm
sen dedinya batirdin buralari bende yazmistim ah bir suyuma gitsen hersey farkli olacak ama batiran sensin diye :D

iyi ordan kurtardik :Z

@cookies sende 30 ol ozaman düşünürüz :)
Ben 30 olduğumda sen 39 oluyosun olabilir aslında genç ve çıtır biri sayılır olurum o aralarda :Z

ah su ön yargilar deyip konuyu kapatiyorum ve dedigim gibi detaylar programda :A

burdaki yazılarını gördüm ama benim gibi olsan hoşuma gidecek diyorsun yukarda? senin gibi olsam aynaya bakım kendimi taciz ederim seninle ilgilenmem:) o açıdan en iyisi ben benim gibi sen senin gibi olki ilgimiz karşılıklı olsun :))

burdaki yazılarını gördüm ama benim gibi olsan hoşuma gidecek diyorsun yukarda? senin gibi olsam aynaya bakım kendimi taciz ederim seninle ilgilenmem:) o açıdan en iyisi ben benim gibi sen senin gibi olki ilgimiz karşılıklı olsun :))

MS konusunda sana füze attım bi bak hele.:A

sana gözluk takacaktim vazgectim. yanlis okumussun.
benim gibi ol demedim suyuma git dedim ama o biz arkadas olmadan öncesi icindi. artik sende bende hemfikiriz eskisi gibi birseylerin olmayacagi hakkinda :A

sana gözluk takacaktim vazgectim. yanlis okumussun.
benim gibi ol demedim suyuma git dedim ama o biz arkadas olmadan öncesi icindi. artik sende bende hemfikiriz eskisi gibi birseylerin olmayacagi hakkinda :A

aslında hala olabilirliği var bu işin:) yalnız senin önce @Bully i imha etmen lazım? zaten aramıza o girdi yoksa anlaşamayacağımız hiçbişey yoktu :))

aslında hala olabilirliği var bu işin:) yalnız senin önce @Bully i imha etmen lazım? zaten aramıza o girdi yoksa anlaşamayacağımız hiçbişey yoktu :))
aramiza o degil senin hileyle yapmaya calistigin iftira ve bana sirret pis dedigin laflar girdi bozdu aramizi.
ben oylamalarinda artik art niyet seziyorum haberin olsun. Gökhanimi yoksa @Bully mi sevmiyon cözemedim daha :)