Ah bebeğim söylerim bir gün senin için sana özel senden içeribir günde senin için söylerim vadikızıcım de bir günde beee
Ah bebeğim söylerim bir gün senin için sana özel senden içeribir günde senin için söylerim vadikızıcım de bir günde beee
Ah bebeğim söylerim bir gün senin için sana özel senden içeri
Senden içeri demek kalp manasını taşır bel altına taşımayın .ssbenden içerimi aa ne diyon be emre gelecek yanlış anlayacak bee
Senden içeri demek kalp manasını taşır bel altına taşımayın .ss
@denizz19 1 sıra yükseldi @mrt-06Bu hafta, en sevilen hareketlilerimizden "Biraz Ayrılık" ile geliyoruz, herkese başarılar.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu
Bu ayrılığı fazla uzatma jüri olarak bekleriz.Bu hafta, en sevilen hareketlilerimizden "Biraz Ayrılık" ile geliyoruz, herkese başarılar.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu
Acını anlıyorum tabii bu şarkıyı kullandığım hafta seni elemiştim.Bu ayrılığı fazla uzatma jüri olarak bekleriz.
Dönemin şartları apayrıydı şimdi yenilenen bir Osmanlı var aman Ziynet varAcını anlıyorum tabii bu şarkıyı kullandığım hafta seni elemiştim.
Deniz Seki en sevdiğim şarkısıyla gelmiş. Genelde şöyle puan veririm falan demem ama yüksek alacağı kesin @vadikızı