yok bana böyle soru sormaLpve me Harder mı Break Free mi.![]()
yok bana böyle soru sormaLpve me Harder mı Break Free mi.![]()
bence gayet iyisin mesela 4 şarkı dinledim en kötüsü ziynetti marıul kafa duymasınKomik mi![]()
Abla en en sevdiğim şarkısıyla gelmişsin zaten dediğini dikkate alabilirim.
Abla en en sevdiğim şarkısıyla gelmişsin zaten dediğini dikkate alabilirim.![]()
bence gayet iyisin mesela 4 şarkı dinledim en kötüsü ziynetti marıul kafa duymasın(bak mutlu ol diye hayatımı tehlikeye attım resmen
)
Şu haliyle bile asalet akıyor, Hürrem'in elini ayağını titretiyor farkı gerçek biz.
Teşekkür ederim.bence gayet iyisin mesela 4 şarkı dinledim en kötüsü ziynetti marıul kafa duymasın(bak mutlu ol diye hayatımı tehlikeye attım resmen
)
Nasıl döndürdüm amaNasıl döndüm ama![]()
yok bana böyle soru sormaBen bu derim başka şey olur. Mesuliyet alamam
![]()
Triplerini yesinler senin.Şu haliyle bile asalet akıyor, Hürrem'in elini ayağını titretiyor farkı gerçek biz.
Teşekkür ederim.Beni de ne kadar sever.
@Bully neyse...
Müzik adamıyım ben canım senin zevkine göre hareket edersem elenmem hızlanır. Yani bir de Serdar dinleyen biri söyleyince pek etkili olmuyor.Nasıl döndürdüm amaSenin Olsun'u bekliyordum bu hafta o daha zayıf çünkü.
![]()
Peki 1 puanın lafını yapmayacğım saçma olur cidden.Triplerini yesinler senin.Deniz Seki efso gelmiş bu şarkıyı bekliyordum ben haftalardır.
Sana da ilk 2 demiştim zaten, puanını da anlamışsındır artık.
![]()
Senin Olsun'la elendiğinde bu lafını hatırlatacağım canım. 😉Müzik adamıyım ben canım senin zevkine göre hareket edersem elenmem hızlanır. Yani bir de Serdar dinleyen biri söyleyince pek etkili olmuyor.![]()
Müzik adamıyım ben canım senin zevkine göre hareket edersem elenmem hızlanır. Yani bir de Serdar dinleyen biri söyleyince pek etkili olmuyor.![]()
Ben de sana elenmediğim zaman hain planımı devreye sokunca anlayacaksınSenin Olsun'la elendiğinde bu lafını hatırlatacağım canım. 😉![]()
Peki 1 puanın lafını yapmayacğım saçma olur cidden.Teşekkürler kardeşim şimdiden.
![]()
Ziynet söylüyor yerime tam puanınıza layığım bu haftaMüzik adamcığım bu ara hiç şarkı söylemiyon söylesene bir tane kulaklarımızın
pası silinsin![]()
Ziynet söylüyor yerime tam puanınıza layığım bu hafta![]()