Bu haftaki şarkım nasıl .ss
Bana da kalp vermemiş![]()
bonişimm şarkım nasıl
Bu haftaki şarkım nasıl .ss
Bana da kalp vermemiş![]()
denize delike attımTeşekkür ederim Denizim, umarım bu şarkı hakkı olan puanı görür, ne efsanelerim bazıları yüzünden ilk 10'na zor girdi.
@xemrexxx benim haricimde neden herkese kalp attın. Hani TOTAL-AB ittifakı yapmıştık.![]()
Bunu yapmaya çalışıyor totallereKim bilir ne planlar kuruyor o tilki aklıyla.![]()
denize delike attım@vadikızı teyzem süper seçim yapmış ilk 3 ü granti bende ondan kalp attım öteki kimdi
![]()
Bende ilk 3'deyim demi.denize delike attım@vadikızı teyzem süper seçim yapmış ilk 3 ü granti bende ondan kalp attım öteki kimdi
![]()
Paylaştım ya .ssŞarkın nerde görmedim ki bonişim![]()
Onu da yap puanla göster ama harikamı da at havam olsun@denizz19 ayyy bonişimmm beğendiğimi puanla göstersem olurmuu![]()
Paylaştım ya .ss
Paylaştım ya .ss
Onu da yap puanla göster ama harikamı da at havam olsun![]()
Demiştim yaaaavvvvaaaaş yavaşBana yazdın bu mesajı anladım ben.
Yok 10 verdim sağol teşekkür ederim. Yavaş yavaş yükseliyor puan. Kısmetse tam puan bekliyorum demiştim sanırım.
Teşekkür ederim. Evet bu hafta şeytanın bacağını kırdım 2. oldum. Artık Break Free ile dağıtacağım ortalığı.Desteklerini bekliyorum.
![]()
Şarkıma atgördüm gördümm şimdii ayy yorum yapmıcam yaa
attım attım merak etme![]()
Bize bunu yapmaya çalışan @xemrexxx, bizim gerçek yüzümüzü görür... Birgül'e yapılan oyunu yaparız.Bunu yapmaya çalışıyor totallere
![]()
Cumayı iple çekiyoruz
Sibel Can bu hafta "Emret Öleyim" diyor...
Ben zaten cildirdim, yüreyim cöllerde.
Avaren olmusum, sevdam dillerde.
Zaten cildirdim, yüreyim cöllerde.
Avaren olmusum, sevdam dillerde
Delo dolu Sözlerin, o Güzel gözlerin
Yakiyor yüregimi bitmek bilmez bu sevgin
Delo dolu Sözlerin, o Güzel gözlerin
Yakiyor yüregimi bitmek bilmez hic tükenmez
Sana olan bu sevgim.Emrine agmadeyim
Ben senden Vazgecmem,Yoluna Köleyim
Sözünden hic cikmam, emret Öleyim
....
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu
![]()
İkiniz de harikasınız bakalım hanginiz tam puanımı kapacakDeniz Seki Ölüm bize MASAL gelir 😉umarım beğenirsiniz@dosimosi @denizz19 @Bully @Harunnn60 @destere @MasacRE- @cevaa @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Mr.At @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu @dreamy
Biliyorum kolay değil
Hayat buysa gerçek nedir
Ağlamaya alıştırdın
Ölüm bize masal gelir
Güzel seçim.Bu haftaki şarkımız sevilen slow şarkılardan biri olan 'Gelemiyorum Yanına' olacak. Herkese başarılar. Umarım beğenirsiniz.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Çiğdem- @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu
Demiştim yaaaavvvvaaaaş yavaş![]()
İkiniz de harikasınız bakalım hanginiz tam puanımı kapacak
Güzel seçim.![]()
al sana
Nasıl döndüm amaİkiniz de harikasınız bakalım hanginiz tam puanımı kapacak
Güzel seçim.![]()