MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

Teşekkür ederim Denizim, umarım bu şarkı hakkı olan puanı görür, ne efsanelerim bazıları yüzünden ilk 10'na zor girdi. :)

@xemrexxx benim haricimde neden herkese kalp attın. Hani TOTAL-AB ittifakı yapmıştık. :A
denize delike attım :A @vadikızı teyzem süper seçim yapmış ilk 3 ü granti bende ondan kalp attım öteki kimdi :F

Kim bilir ne planlar kuruyor o tilki aklıyla. :A
Bunu yapmaya çalışıyor totallere :A

BjLg1NdIAAAhAhJ.jpg

Bana yazdın bu mesajı anladım ben.:F
Yok 10 verdim sağol teşekkür ederim. Yavaş yavaş yükseliyor puan. Kısmetse tam puan bekliyorum demiştim sanırım.:A

Teşekkür ederim. Evet bu hafta şeytanın bacağını kırdım 2. oldum. Artık Break Free ile dağıtacağım ortalığı.:Z Desteklerini bekliyorum.:bhr:
Demiştim yaaaavvvvaaaaş yavaş:Z

Sibel Can bu hafta "Emret Öleyim" diyor...

Ben zaten cildirdim, yüreyim cöllerde.
Avaren olmusum, sevdam dillerde.
Zaten cildirdim, yüreyim cöllerde.
Avaren olmusum, sevdam dillerde

Delo dolu Sözlerin, o Güzel gözlerin
Yakiyor yüregimi bitmek bilmez bu sevgin
Delo dolu Sözlerin, o Güzel gözlerin
Yakiyor yüregimi bitmek bilmez hic tükenmez

Sana olan bu sevgim.Emrine agmadeyim
Ben senden Vazgecmem,Yoluna Köleyim
Sözünden hic cikmam, emret Öleyim

....

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu

sibel-can-sevgili.jpeg

Deniz Seki Ölüm bize MASAL gelir 😉umarım beğenirsiniz
Biliyorum kolay değil
Hayat buysa gerçek nedir
Ağlamaya alıştırdın
Ölüm bize masal gelir
@dosimosi @denizz19 @Bully @Harunnn60 @destere @MasacRE- @cevaa @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Mr.At @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu @dreamy
İkiniz de harikasınız bakalım hanginiz tam puanımı kapacak :D

Güzel seçim. :D