.geçen haftakinden daha kötü![]()
Klibi izlediğine emin misin
.geçen haftakinden daha kötü![]()
şarkı çok ağır iremin fingirdek hallerini seviyorum.
Klibi izlediğine emin misin![]()
şarkı çok ağır iremin fingirdek hallerini seviyorum)
Deniz Seki Ölüm bize MASAL gelir 😉umarım beğenirsiniz@dosimosi @denizz19 @Bully @Harunnn60 @destere @MasacRE- @cevaa @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Mr.At @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu @dreamy
Biliyorum kolay değil
Hayat buysa gerçek nedir
Ağlamaya alıştırdın
Ölüm bize masal gelir
Fingirdek 2 şarkım kaldı.![]()
kıvırarak denize eşlik eden ikili, şarkının sonuncu olmasına engel olacaktır
bu ağır vasıta şarkılarla finale ulaşırsan kıvrık şarkılarla finalde iş yapma ihtimalin yüksek)
yani sonuncu değilsinyani beğendiiğin anlamına mı geliyo
yani sonuncu değilsinsadece bu anlama geliyor
o değilde şimdi @Bully nin türbüşonuda şarkı söylemiş onu değerlendirmek içimden gelmiyor zaten bir fok yoktur şarkıda ben onu pas geçeyim)
Bu ne ciddilikneyse en kötü puanı verme de orta da versen olur ama tam puanını da beklerim
![]()
Eyi bakem
@Bully yaaa olmaz ama başkanım pas geçmeee dinle lütfen herkesi dinliyon onu dinlemiyon ayıp ama size hiç yakışmıyor ya![]()
benim şarkıyı beğenmemem senin hayrına aslındailk defa geçen hafta beğendim direkten döndü zenin zinnoş
beğenmediğim haftalar daha iyi puan alıyorsun
ya şimdi bu hafta eleyeceğiz nasıl olsa dinleyipte kulaklarıma işkence çektirmek istemiyorumtürbüşon elendikten sonra dinleyeceğim
![]()
Eyi bakem
@Bully yaaa olmaz ama başkanım pas geçmeee dinle lütfen herkesi dinliyon onu dinlemiyon ayıp ama size hiç yakışmıyor ya![]()
Bırak abla ya ne yaparsa yapsın, benim onun desteğine ihtiyacım mı var sanki, senin gibi Gökhan severler olduğu sürece sırtımız yere gelmez evelallah.😱 İşkencemii başkanım size hiççç yakışmışyor @Bully gökhan türkmenin harika bir
sesi varr kulakların pası silinir bee dinleyin aaaaaaaa
Bırak abla ya ne yaparsa yapsın, benim onun desteğine ihtiyacım mı var sanki, senin gibi Gökhan severler olduğu sürece sırtımız yere gelmez evelallah.![]()
O ikna olur mu hiç abla teşekkür ederim ama boşuna uğramışsın yani.sen yoktun ikna edeyim dedim ama olmadı be kaanım aynen benim
gökhan sevdiğimi biliyosun cnm![]()
Ortada rezalet bir şey varsa o da senin yuvarlak avatarındır.rezalet
yoruma müdahale etmeyelimolmamış diyorsam olmamıştır
)
O ikna olur mu hiç abla teşekkür ederim ama boşuna uğramışsın yani.
@destere Fettah Can'ı yolladı şimdiki ilk hedefi benden kurtulmak, bunun için elinden ne geliyorsa yapar
Ama başarabilecek mi dersen tabii ki hayır, rüyasında görür anca.![]()
avatarım bile senin sibel fosilinden daha sempatik gittin kartoloz bişey buldun sanki sibelden sonra hiçbir ana kız doğurmamışta dünyada son kalan dişi oymuş gibi bize kakalamaya çalışıyorsun ama yemezlerOrtada rezalet bir şey varsa o da senin yuvarlak avatarındır.![]()
Hiç boşuna heveslenme @vadikızı ablam şarkıma harika atmış, sen onu Deniz'le tehdit etsen bile bana desteğini sonuna kadar sürdürecektir çünkü kaliteli bir dinleyici kendisi.baktın benden gol yemeye yiyeceksin anında kaleye @vadikızı gibi değerli bir arkadaşımızı çektin ki türbüşonu kurtarasın diyeama öyle ondan gelecek oyu çantada keklik sanma ? @vadikızı her zaman kaliteli şarkılardan yanadır tüm şarkıları gözden geçirir hiç bir baskı altında kalmadan türbüşona hakettiği bir puanı verir sende boşuna çırpındığınla kalırsın
dimi vadikızı bak senden onay bekliyorum yoksa türbüşondan önce denizi şutlarız yarışmadan)
avatarım bile senin sibel fosilinden daha sempatik gittin kartoloz bişey buldun sanki sibelden sonra hiçbir ana kız doğurmamışta dünyada son kalan dişi oymuş gibi bize kakalamaya çalışıyorsun ama yemezler)
baktın benden gol yemeye yiyeceksin anında kaleye @vadikızı gibi değerli bir arkadaşımızı çektin ki türbüşonu kurtarasın diyeama öyle ondan gelecek oyu çantada keklik sanma ? @vadikızı her zaman kaliteli şarkılardan yanadır tüm şarkıları gözden geçirir hiç bir baskı altında kalmadan türbüşona hakettiği bir puanı verir sende boşuna çırpındığınla kalırsın
dimi vadikızı bak senden onay bekliyorum yoksa türbüşondan önce denizi şutlarız yarışmadan)
avatarım bile senin sibel fosilinden daha sempatik gittin kartoloz bişey buldun sanki sibelden sonra hiçbir ana kız doğurmamışta dünyada son kalan dişi oymuş gibi bize kakalamaya çalışıyorsun ama yemezler)
Hiç boşuna heveslenme @vadikızı ablam şarkıma harika atmış, sen onu Deniz'le tehdit etsen bile bana desteğini sonuna kadar sürdürecektir çünkü kaliteli bir dinleyici kendisi.![]()
bizde tehtit olmaz ne yani @vadikızı nın tehtitlere boyun eğeneceğini düşünüpte onun içinmi türbüşona destek istiyorsun? zaten geçen hafta demişti her hafta türbüşona hakettiğinden fazla veriyorum bu hafta artık benden iyilik bekleme demişti sana ama sen bu mesajlarla tekrar onu baskı altına almaya çalışıyorsun kızın arkasında bizim gibi değerli başkanlar var hogatha gibi değerli sunucular var tehtitlerin bize vız gelirHiç boşuna heveslenme @vadikızı ablam şarkıma harika atmış, sen onu Deniz'le tehdit etsen bile bana desteğini sonuna kadar sürdürecektir çünkü kaliteli bir dinleyici kendisi.![]()
Kim yanlış anlayacak abla sen Gökhan'ı seviyorsun zaten, sevmesen niye öyle konuşayım ben.Ayy ayy başkanım benimi övüyor yanlışmı okuyorum benn evet ben şarkıları dinler
oyumu veririm başkanım merak etmeyin siz
ayol yanlış anlayacaklar kaanım yapma etme deme böyle
Kim yanlış anlayacak abla sen Gökhan'ı seviyorsun zaten, sevmesen niye öyle konuşayım ben.
destere'nin algı operasyonlarına kanma, güya tarafsız jüri başkanı olacak, beni elemeye çalışıyor sürekli. ss
harikasın @vadikızı bundan kelli heryerde senden bahsederken bundan sonra her vadikızı dediğimde harika kelimesini ekleyeceğim lafımaAyy ayy başkanım benimi övüyor yanlışmı okuyorum benn evet ben şarkıları dinler
oyumu veririm başkanım merak etmeyin siz
ayol yanlış anlayacaklar kaanım yapma etme deme böyle