MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

Deniz Seki Ölüm bize MASAL gelir 😉umarım beğenirsiniz
Biliyorum kolay değil
Hayat buysa gerçek nedir
Ağlamaya alıştırdın
Ölüm bize masal gelir
@dosimosi @denizz19 @Bully @Harunnn60 @destere @MasacRE- @cevaa @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Mr.At @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu @dreamy

kıvırarak denize eşlik eden ikili, şarkının sonuncu olmasına engel olacaktır :)

Fingirdek 2 şarkım kaldı. :)

bu ağır vasıta şarkılarla finale ulaşırsan kıvrık şarkılarla finalde iş yapma ihtimalin yüksek :))

yani sonuncu değilsin :) sadece bu anlama geliyor :)

o değilde şimdi @Bully nin türbüşonuda şarkı söylemiş onu değerlendirmek içimden gelmiyor zaten bir fok yoktur şarkıda ben onu pas geçeyim :))

Eyi bakem :D
@Bully yaaa olmaz ama başkanım pas geçmeee dinle lütfen herkesi dinliyon onu dinlemiyon ayıp ama size hiç yakışmıyor ya :D

Bu ne ciddilik :A neyse en kötü puanı verme de orta da versen olur ama tam puanını da beklerim :D

benim şarkıyı beğenmemem senin hayrına aslında :) ilk defa geçen hafta beğendim direkten döndü zenin zinnoş :) beğenmediğim haftalar daha iyi puan alıyorsun :)

@Bully yaaa olmaz ama başkanım pas geçmeee dinle lütfen herkesi dinliyon onu dinlemiyon ayıp ama size hiç yakışmıyor ya :D

ya şimdi bu hafta eleyeceğiz nasıl olsa dinleyipte kulaklarıma işkence çektirmek istemiyorum :) türbüşon elendikten sonra dinleyeceğim :)

benim şarkıyı beğenmemem senin hayrına aslında :) ilk defa geçen hafta beğendim direkten döndü zenin zinnoş :) beğenmediğim haftalar daha iyi puan alıyorsun :)

ya şimdi bu hafta eleyeceğiz nasıl olsa dinleyipte kulaklarıma işkence çektirmek istemiyorum :) türbüşon elendikten sonra dinleyeceğim :)

😱 İşkencemii başkanım size hiççç yakışmışyor @Bully gökhan türkmenin harika bir
sesi varr kulakların pası silinir bee dinleyin aaaaaaaa

😱 İşkencemii başkanım size hiççç yakışmışyor @Bully gökhan türkmenin harika bir
sesi varr kulakların pası silinir bee dinleyin aaaaaaaa
Bırak abla ya ne yaparsa yapsın, benim onun desteğine ihtiyacım mı var sanki, senin gibi Gökhan severler olduğu sürece sırtımız yere gelmez evelallah. :A

:F:Fsen yoktun ikna edeyim dedim ama olmadı be kaanım aynen benim
gökhan sevdiğimi biliyosun cnm :D
O ikna olur mu hiç abla teşekkür ederim ama boşuna uğramışsın yani. :A

@destere Fettah Can'ı yolladı şimdiki ilk hedefi benden kurtulmak, bunun için elinden ne geliyorsa yapar :)

Ama başarabilecek mi dersen tabii ki hayır, rüyasında görür anca. :A

O ikna olur mu hiç abla teşekkür ederim ama boşuna uğramışsın yani. :A

@destere Fettah Can'ı yolladı şimdiki ilk hedefi benden kurtulmak, bunun için elinden ne geliyorsa yapar :)

Ama başarabilecek mi dersen tabii ki hayır, rüyasında görür anca. :A

baktın benden gol yemeye yiyeceksin anında kaleye @vadikızı gibi değerli bir arkadaşımızı çektin ki türbüşonu kurtarasın diye:) ama öyle ondan gelecek oyu çantada keklik sanma ? @vadikızı her zaman kaliteli şarkılardan yanadır tüm şarkıları gözden geçirir hiç bir baskı altında kalmadan türbüşona hakettiği bir puanı verir sende boşuna çırpındığınla kalırsın :)
dimi vadikızı bak senden onay bekliyorum yoksa türbüşondan önce denizi şutlarız yarışmadan :))

Ortada rezalet bir şey varsa o da senin yuvarlak avatarındır. :)
avatarım bile senin sibel fosilinden daha sempatik gittin kartoloz bişey buldun sanki sibelden sonra hiçbir ana kız doğurmamışta dünyada son kalan dişi oymuş gibi bize kakalamaya çalışıyorsun ama yemezler :))

baktın benden gol yemeye yiyeceksin anında kaleye @vadikızı gibi değerli bir arkadaşımızı çektin ki türbüşonu kurtarasın diye:) ama öyle ondan gelecek oyu çantada keklik sanma ? @vadikızı her zaman kaliteli şarkılardan yanadır tüm şarkıları gözden geçirir hiç bir baskı altında kalmadan türbüşona hakettiği bir puanı verir sende boşuna çırpındığınla kalırsın :)
dimi vadikızı bak senden onay bekliyorum yoksa türbüşondan önce denizi şutlarız yarışmadan :))

avatarım bile senin sibel fosilinden daha sempatik gittin kartoloz bişey buldun sanki sibelden sonra hiçbir ana kız doğurmamışta dünyada son kalan dişi oymuş gibi bize kakalamaya çalışıyorsun ama yemezler :))
Hiç boşuna heveslenme @vadikızı ablam şarkıma harika atmış, sen onu Deniz'le tehdit etsen bile bana desteğini sonuna kadar sürdürecektir çünkü kaliteli bir dinleyici kendisi. :A

Ayy ayy başkanım benimi övüyor yanlışmı okuyorum benn evet ben şarkıları dinler
oyumu veririm başkanım merak etmeyin siz:D

Hiç boşuna heveslenme @vadikızı ablam şarkıma harika atmış, sen onu Deniz'le tehdit etsen bile bana desteğini sonuna kadar sürdürecektir çünkü kaliteli bir dinleyici kendisi. :A

:F:Fayol yanlış anlayacaklar kaanım yapma etme deme böyle

bizde tehtit olmaz ne yani @vadikızı nın tehtitlere boyun eğeneceğini düşünüpte onun içinmi türbüşona destek istiyorsun? zaten geçen hafta demişti her hafta türbüşona hakettiğinden fazla veriyorum bu hafta artık benden iyilik bekleme demişti sana ama sen bu mesajlarla tekrar onu baskı altına almaya çalışıyorsun kızın arkasında bizim gibi değerli başkanlar var hogatha gibi değerli sunucular var tehtitlerin bize vız gelir :)

hem bu hafta türbüşon elenirse denizin finale çıkma şansı yüzde ikiyüze çıkar yani basit matematik hesabı iki kötü finale kalamaz anca bir çekirge sıçrayabilir o neden deniz olmasın :)) burda ikide bir deniz falan diyoruz şimdi zinnetin ponçik kafalı sahibi @denizz19 kendisini finale çıkaracağımızı sanıp boşuna heveslenmesin:) bahsettiğimiz deniz sekili olan deniz :))

Kim yanlış anlayacak abla sen Gökhan'ı seviyorsun zaten, sevmesen niye öyle konuşayım ben. :A

destere'nin algı operasyonlarına kanma, güya tarafsız jüri başkanı olacak, beni elemeye çalışıyor sürekli. ss

Kim yanlış anlayacak abla sen Gökhan'ı seviyorsun zaten, sevmesen niye öyle konuşayım ben. :A

destere'nin algı operasyonlarına kanma, güya tarafsız jüri başkanı olacak, beni elemeye çalışıyor sürekli. ss

He valla desterecim aklına koymuş elenecek diyor başka birşey demiyo:F

harikasın @vadikızı bundan kelli heryerde senden bahsederken bundan sonra her vadikızı dediğimde harika kelimesini ekleyeceğim lafıma:)) sen dünyanın en dürüst en temiz ve en değerli insanısın yeterki bu hafta türbüşonu şutlamamıza yardım ederek ne kadar değerli olduğunu kanıtla :))