@vadikızı Sonunda masal![]()
Bence ikili elemede kullanmalıydınyaaa çok tşk ederimm bir çoğunuz bana masalı kullan demiştiniz bu hafta kullanayım
dedim
Bence ikili elemede kullanmalıydın![]()
Bu haftadan sonra ikili eleme işteAaa doğru hiç aklıma gelmedi ya tüh iyide iki elemeye kaç hafta var daha![]()
Bu haftadan sonra ikili eleme işteama sen bilirsin Yani
![]()
Yok 4 kişiİkili eleme dediğin iki kişi elenecek demi onu diyon![]()
Yok 4 kişi![]()
Bu hafta ben olsam Böyle gelmiş böyle gideri kullanırdım haftaya da masal olurduaman denizz yaaa uğraşma benimle bee aa ne yapalım gidebildiğim
kadar giderim bende 9.hafta gelerek rekor kırıyorum zaten nereye kadar gidersem![]()
Bu hafta ben olsam Böyle gelmiş böyle gideri kullanırdım haftaya da masal olurdu![]()
Öyle de olurAklıma geldi aslındada geçen hafta düşük aldım bir kaç arkadaşta düşük şarkılarla
geliyosun dedi bende masalı kullanayım haftaya hayat iki bileti yaparım diye düşündüm ama![]()
Öyle de olursıkıntı yok
![]()
Bu haftaki şarkımız sevilen slow şarkılardan biri olan 'Gelemiyorum Yanına' olacak. Herkese başarılar. Umarım beğenirsiniz.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Çiğdem- @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu
Yapma be destere çok güzel şarkıgeçen haftaki çok daha iyiydibu olmamış
![]()
Sibel Can bu hafta "Emret Öleyim" diyor...
Ben zaten cildirdim, yüreyim cöllerde.
Avaren olmusum, sevdam dillerde.
Zaten cildirdim, yüreyim cöllerde.
Avaren olmusum, sevdam dillerde
Delo dolu Sözlerin, o Güzel gözlerin
Yakiyor yüregimi bitmek bilmez bu sevgin
Delo dolu Sözlerin, o Güzel gözlerin
Yakiyor yüregimi bitmek bilmez hic tükenmez
Sana olan bu sevgim.Emrine agmadeyim
Ben senden Vazgecmem,Yoluna Köleyim
Sözünden hic cikmam, emret Öleyim
....
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu
![]()
yoruma müdahale etmeyelimYapma be destere çok güzel şarkı![]()
Bu ne ciddilikrezalet
yoruma müdahale etmeyelimolmamış diyorsam olmamıştır
)
rezalet
yoruma müdahale etmeyelimolmamış diyorsam olmamıştır
)
geçen haftakinden daha kötüRecap: 1:51-2:10
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu
benim şarkımm nasıllbaşkanım