Ah bebeğim söylerim bir gün senin için sana özel senden içeribir günde senin için söylerim vadikızıcım de bir günde beee
![]()
Ah bebeğim söylerim bir gün senin için sana özel senden içeribir günde senin için söylerim vadikızıcım de bir günde beee
![]()
Ah bebeğim söylerim bir gün senin için sana özel senden içeri![]()
Senden içeri demek kalp manasını taşır bel altına taşımayın .ssbenden içerimi aa ne diyon be emre gelecek yanlış anlayacak bee![]()
Senden içeri demek kalp manasını taşır bel altına taşımayın .ss
@denizz19 1 sıra yükseldiBu hafta, en sevilen hareketlilerimizden "Biraz Ayrılık" ile geliyoruz, herkese başarılar.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu
Bu ayrılığı fazla uzatma jüri olarak bekleriz.Bu hafta, en sevilen hareketlilerimizden "Biraz Ayrılık" ile geliyoruz, herkese başarılar.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu
Acını anlıyorum tabii bu şarkıyı kullandığım hafta seni elemiştim.Bu ayrılığı fazla uzatma jüri olarak bekleriz.![]()
Dönemin şartları apayrıydı şimdi yenilenen bir Osmanlı var aman Ziynet varAcını anlıyorum tabii bu şarkıyı kullandığım hafta seni elemiştim.![]()
Deniz Seki en sevdiğim şarkısıyla gelmiş. Genelde şöyle puan veririm falan demem ama yüksek alacağı kesin @vadikızı