MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

artık aranıza girmeyeceğim ne haliniz varsa görün :)
dosiye ne dediysek yaranamadık ama arkasında dedikodu yapan bully her iltifatından nasiplendi :) bende boşuna çaba sarfetmeyeceğim artık kıymetimi bilenlerle bir yastıkta kurtlanmaya karar verdim :)

recepte ayrıntısıyla kurcalamam lazım giriş kısmı ofsayt duruyor :))

Yine recep senin fikrini değiştirir. Sen baya recepci çıktın. Etli butlu galiba bu recep.:A

Sen yokken @destere yine çok uğraştı benle, şarkımı dinleme zahmetinde bile bulunmadı, neyse ki @vadikızı ablam savundu beni. :A

Gerçi sonradan biraz geri vites yaptı ama haklı tabii o da yarışmacı sonuçta. :A

Her zaman savunurum yumucuğum benim :love1:
Yok be geri vites falan yapmadım ben o öyle dedi diye puanım değişmeyecek tabii
istediğim şarkıya istediğim puanı tabii ki vereceğim kimse puanıma karışmaz
izin vermicem sen merak etme bana güven :D @destere selimcim bana istediği
puanı verebilir önemli değil benim oyum değişmez:D

ben bunu @vadikızı yazdi sandim bir an :A
5 saniye sonra seni farkettim :F

@mrt-06 atacanım da benim gibi @denizz19 ve @Bully ikisini çok seviyor ondan
benim konuşma tarzımı alıyor işte :F:F

hareketli bir sarkisi ama bildiğim sevdigim bir sarki oyuzden benden yine güzel puan alir. Sibel cani severim

ben artik youtubeden Gökhanin sarkilarina bakmaya basladim. sevdirdin bir kere 😉

@vadikızı güzel bir sarkiyla gelmissin. ben herzamanki gibi yine ortalarda yada düşük verebilirim 😛 ama baskalarinin yuksek verecegini tahmin ediyorum. bu haftada kurtulursun elenmekten

Canım dosicimm tşk ederim canın sağolsun istediğin puanı verebilirsin no problem:D

Her zaman savunurum yumucuğum benim :love1:
Yok be geri vites falan yapmadım ben o öyle dedi diye puanım değişmeyecek tabii
istediğim şarkıya istediğim puanı tabii ki vereceğim kimse puanıma karışmaz
izin vermicem sen merak etme bana güven :D @destere selimcim bana istediği
puanı verebilir önemli değil benim oyum değişmez:D

@mrt-06 atacanım da benim gibi @denizz19 ve @Bully ikisini çok seviyor ondan
benim konuşma tarzımı alıyor işte :F:F

Canım dosicimm tşk ederim canın sağolsun istediğin puanı verebilirsin no problem:D
@Bully ye gece birseyler yazdim o okuyunca beni ya sutlar forumdan yada engeler :A

Ne yazdın acaba sen @Bully kaanı seversin ama :A:A
dun uykum gelmedi biraz birseyler kurcaladim pat diye yazdim birseyler :F bakalim tepkisi ne olacak.
bana kiyacagini sanmiyorum ama yinede belli olmaz

özelden yazincada silemiyor insan :A
gerci burda yazip silsekte görurde ama cok bildirim olunca arada kaynama ihtimali yuksek :)

dun uykum gelmedi biraz birseyler kurcaladim pat diye yazdim birseyler :F bakalim tepkisi ne olacak.
bana kiyacagini sanmiyorum ama yinede belli olmaz

:A aboo ağırmı konuştun kız ne dedin çocuğa gece gece evet o sana kıyamaz ama
neler dediğini bir bilsem ona göre yorum yapacamda:F

Son düzenleme:
Arkadaşlar youtube yasağı hala kalkmamış 3 yarışmacım şarkısını yollayamadı diğer yarışmacılardanda bu akşam oylayamayız erteleyim talebi geldi bu akşamın boşa gitmemesi için yarın 20:00 a uzatılmıştır @OzaN @soo @batuhankaralar yarın düzelince şarkınızı yollarsınız süre dolmadan ertelendiği için -5 ceza almıcaksınız yarışmacılar ve sayın başkanımıza arz ederim :A:A:A

@OzaN @Bully @sokak sanati @soo @batuhankaralar @denizz19 @mrt-06 @destere @Harunnn60 @MayısKralı @vadikızı @Mr.At

Son düzenleme:
Arkadaşlar youtube yasağı hala kalkmamış 3 yarışmacım şarkısını yollayamadı diğer yarışmacılardanda bu akşam oylayamayız erteleyim talebi geldi bu akşamın boşa gitmemesi için yarın 20:00 a uzatılmıştır @OzaN @soo @batuhankaralar yarın düzelince şarkınızı yollarsınız -5 ceza almıcaksınız yarışmacılar ve sayın başkanımıza arz ederim :A:A:A

@OzaN @Bully @sokak sanati @soo @batuhankaralar @denizz19 @mrt-06 @destere @Harunnn60 @MayısKralı @vadikızı @Mr.At
bizi etiketlememiş hadsiz şey.ss neyse havalı bir giriş yapayım konuya da çatla:A (ortada ok var ona basıyorsun video bu foto değil karıştırma yine :F )

Arkadaşlar youtube yasağı hala kalkmamış 3 yarışmacım şarkısını yollayamadı diğer yarışmacılardanda bu akşam oylayamayız erteleyim talebi geldi bu akşamın boşa gitmemesi için yarın 20:00 a uzatılmıştır @OzaN @soo @batuhankaralar yarın düzelince şarkınızı yollarsınız -5 ceza almıcaksınız yarışmacılar ve sayın başkanımıza arz ederim :A:A:A

Senin sunma tarzını yerim ben arz ederim he :F:F