MusicSurvivor 5.Sezon 9.Hafta Oylama Başladı

yarismanda cok adaletli davranan @destere yuzunden benim güvenim sarsilmaya basladi.
özellikle onu analiz etmeye basladim. önumuzdeki bir kac hafta sonrada suphelerim kesinleşecek.
öyle cnm benim başkanım çok adaletlidir @destere onun dışında kimsenin oyunada kefil olmam zaten :A :A :A

:Fhihhhh benim hakkımda kimlere neler diyon yaw ben sana ne yaptım bee:ppp:
çıksın bakalım ne çıkacak ben eminim üzülecek birşey dememişsindir :D:D
aa tabikide güzel şeyler konusuyorum. forumdaki en iyi kiz arkadasimsin 😉
sana terapi verdikce bende yararlaniyorum bende kendimi iyi hissediyorum :A

aa tabikide güzel şeyler konusuyorum. forumdaki en iyi kiz arkadasimsin 😉
sana terapi verdikce bende yararlaniyorum bende kendimi iyi hissediyorum :A

Sende benimm :love1:tatlişkomsun benim ah evet terapilerimiz iyi yaptın zaten o
terabileri bana :Fdiğer vadikızını çıkardım hayatımdan:D

Arkadaşlar youtube yasağı hala kalkmamış 3 yarışmacım şarkısını yollayamadı diğer yarışmacılardanda bu akşam oylayamayız erteleyim talebi geldi bu akşamın boşa gitmemesi için yarın 20:00 a uzatılmıştır @OzaN @soo @batuhankaralar yarın düzelince şarkınızı yollarsınız -5 ceza almıcaksınız yarışmacılar ve sayın başkanımıza arz ederim :A:A:A

@OzaN @Bully @sokak sanati @soo @batuhankaralar @denizz19 @mrt-06 @destere @Harunnn60 @MayısKralı @vadikızı @Mr.At
Nedenmiş? Biz zamanında başarılı öğrenciler olarak ödevimizi yapıp şarkımızı gönderdik bu üç arkadaş -5 puan almalı bence özellike @OzaN'a -10 vermelisin ha birde @destere bu hafta başkanlıktan atılsın. :A

Nedenmiş? Biz zamanında başarılı öğrenciler olarak ödevimizi yapıp şarkımızı gönderdik bu üç arkadaş -5 puan almalı bence özellike @OzaN'a -10 vermelisin ha birde @destere bu hafta başkanlıktan atılsın. :A
yollayamıyorlarmıskı cnm youtubeden seçemiyorlarmıs hem herkes yollasaydıyine ertelerdim çünkü bu akşam oy yollayamıcak youtube yasaklıymış 1 gün boşuna harcanmıs olucak 1 gündede nekadar oy toplarız kestiremiyorum ne zaman düzeliğide belli değil :F

hem başkanımız 2 haftadır sana iyi puanlar veriyor ayoll az huyuna gittie bu haftada iyi puan al :A

yollayamıyorlarmıskı cnm youtubeden seçemiyorlarmıs hem herkes yollasaydıyine ertelerdim çünkü bu akşam oy yollayamıcak youtube yasaklıymış 1 gün boşuna harcanmıs olucak 1 gündede nekadar oy toplarız kestiremiyorum ne zaman düzeliğide belli değil :F

hem başkanımız 2 haftadır sana iyi puanlar veriyor ayoll az huyuna gittie bu haftada iyi puan al :A
@OzaN bilgisayar mühendisi değil miydi nasıl Youtube'ye giremiyormuş biz bile giriyoruz. :A

Üçü de bana kötü puanlar veriyor o yüzden - almaları beni mutlu eder. :A

@destere 2 hafta daha iyi puan verirse fikrim değişir ama çok itici ya, ne kadar yapmacık şekilde destere'ye sevgi gösterebilirim ki. :A

iyi şarkıya iyi puan veriyorum bu hafta sıvamış o yüzden sıfırı çekeceğini biliyor kendini kurtarmaya çalışıyor :)

@OzaN bilgisayar mühendisi değil miydi nasıl Youtube'ye giremiyormuş biz bile giriyoruz. :A

@destere 2 hafta daha iyi puan verirse fikrim değişir ama çok itici ya, ne kadar yapmacık şekilde destere'ye sevgi gösterebilirim ki. :A

sen değil sevgini nereni göstersen göster benden yüksek puan çıkmaz şansını kaybettin :))

hhhaha sürede daha dolmadı cnm 20:00 dı ama youtube bozuk olduğuiçin yarın akşama erteledim dün akşamdan beridir yokmuş youtube ama tuhaftır bende youtube face twetter yasaklanmıyor yanı programda yüklemiyorum ama normal çalısıyor bunlar bende her zaman göreleye yasak işlemiyor sanırım :A :A :A

hhhaha sürede daha dolmadı cnm 20:00 dı ama youtube bozuk olduğuiçin yarın akşama erteledim dün akşamdan beridir yokmuş youtube ama tuhaftır bende youtube face twetter yasaklanmıyor yanı programda yüklemiyorum ama normal çalısıyor bunlar bende her zaman göreleye yasak işlemiyor sanırım :A :A :A
İnternetim çok yavaş daha fazla mesaj yazmak için acı çekmeyeceğim. :( Akşama görüşürüz.

İnternetim çok yavaş daha fazla mesaj yazmak için acı çekmeyeceğim. :( Akşama görüşürüz.
iyi şarkıya iyi puan veriyorum bu hafta sıvamış o yüzden sıfırı çekeceğini biliyor kendini kurtarmaya çalışıyor :)

sen değil sevgini nereni göstersen göster benden yüksek puan çıkmaz şansını kaybettin :))
Biriniz kardeşim biriniz yavuklum oyüzden barışıcaksınız başka çaresi yok akşama öpüştürücem ben sizi :A :A :A