aaa napayım beee bir fettahı eleyemedin bak en sonunda adam kendi kendini eledi oy yollamayıpsus bakayım dış mihrak sokak totoşuyla anlaşıp eledin ajdayı bir de laf ediyon.ss
aaa napayım beee bir fettahı eleyemedin bak en sonunda adam kendi kendini eledi oy yollamayıpsus bakayım dış mihrak sokak totoşuyla anlaşıp eledin ajdayı bir de laf ediyon.ss
yarismanda cok adaletli davranan @destere yuzunden benim güvenim sarsilmaya basladi.aaa napayım beee bir fettahı eleyemedin bak en sonunda adam kendi kendini eledi oy yollamayıp
yorumumu anlamak istedigin gibi okumussunöyle cnm benim başkanım çok adaletlidir @destere onun dışında kimsenin oyunada kefil olmam zaten
yorumumu anlamak istedigin gibi okumussun
harikasin 😉
bende sana bayiliyorum şekerimay ben senin yorumlarına bayılıyorum ya
bende sana bayiliyorum şekerim
Fıstık bu aralar kullaklarin çınlıyorsa bilki hakkinda konusan benimbende sana şekerim tatlım kıymetlim tespitlerin süper
Fıstık bu aralar kullaklarin çınlıyorsa bilki hakkinda konusan benim
yakinda kokusu cikar 😉
aa tabikide güzel şeyler konusuyorum. forumdaki en iyi kiz arkadasimsin 😉hihhhh benim hakkımda kimlere neler diyon yaw ben sana ne yaptım bee
çıksın bakalım ne çıkacak ben eminim üzülecek birşey dememişsindir
aa tabikide güzel şeyler konusuyorum. forumdaki en iyi kiz arkadasimsin 😉
sana terapi verdikce bende yararlaniyorum bende kendimi iyi hissediyorum
Nedenmiş? Biz zamanında başarılı öğrenciler olarak ödevimizi yapıp şarkımızı gönderdik bu üç arkadaş -5 puan almalı bence özellike @OzaN'a -10 vermelisin ha birde @destere bu hafta başkanlıktan atılsın.Arkadaşlar youtube yasağı hala kalkmamış 3 yarışmacım şarkısını yollayamadı diğer yarışmacılardanda bu akşam oylayamayız erteleyim talebi geldi bu akşamın boşa gitmemesi için yarın 20:00 a uzatılmıştır @OzaN @soo @batuhankaralar yarın düzelince şarkınızı yollarsınız -5 ceza almıcaksınız yarışmacılar ve sayın başkanımıza arz ederim
@OzaN @Bully @sokak sanati @soo @batuhankaralar @denizz19 @mrt-06 @destere @Harunnn60 @MayısKralı @vadikızı @Mr.At
yollayamıyorlarmıskı cnm youtubeden seçemiyorlarmıs hem herkes yollasaydıyine ertelerdim çünkü bu akşam oy yollayamıcak youtube yasaklıymış 1 gün boşuna harcanmıs olucak 1 gündede nekadar oy toplarız kestiremiyorum ne zaman düzeliğide belli değil
@OzaN bilgisayar mühendisi değil miydi nasıl Youtube'ye giremiyormuş biz bile giriyoruz.yollayamıyorlarmıskı cnm youtubeden seçemiyorlarmıs hem herkes yollasaydıyine ertelerdim çünkü bu akşam oy yollayamıcak youtube yasaklıymış 1 gün boşuna harcanmıs olucak 1 gündede nekadar oy toplarız kestiremiyorum ne zaman düzeliğide belli değil
hem başkanımız 2 haftadır sana iyi puanlar veriyor ayoll az huyuna gittie bu haftada iyi puan al
iyi şarkıya iyi puan veriyorum bu hafta sıvamış o yüzden sıfırı çekeceğini biliyor kendini kurtarmaya çalışıyoryollayamıyorlarmıskı cnm youtubeden seçemiyorlarmıs hem herkes yollasaydıyine ertelerdim çünkü bu akşam oy yollayamıcak youtube yasaklıymış 1 gün boşuna harcanmıs olucak 1 gündede nekadar oy toplarız kestiremiyorum ne zaman düzeliğide belli değil
hem başkanımız 2 haftadır sana iyi puanlar veriyor ayoll az huyuna gittie bu haftada iyi puan al
Çok üzüldüm.iyi şarkıya iyi puan veriyorum bu hafta sıvamış o yüzden sıfırı çekeceğini biliyor kendini kurtarmaya çalışıyor
sen değil sevgini nereni göstersen göster benden yüksek puan çıkmaz şansını kaybettin )
hhhaha sürede daha dolmadı cnm 20:00 dı ama youtube bozuk olduğuiçin yarın akşama erteledim dün akşamdan beridir yokmuş youtube ama tuhaftır bende youtube face twetter yasaklanmıyor yanı programda yüklemiyorum ama normal çalısıyor bunlar bende her zaman göreleye yasak işlemiyor sanırım
İnternetim çok yavaş daha fazla mesaj yazmak için acı çekmeyeceğim. Akşama görüşürüz.hhhaha sürede daha dolmadı cnm 20:00 dı ama youtube bozuk olduğuiçin yarın akşama erteledim dün akşamdan beridir yokmuş youtube ama tuhaftır bende youtube face twetter yasaklanmıyor yanı programda yüklemiyorum ama normal çalısıyor bunlar bende her zaman göreleye yasak işlemiyor sanırım
İnternetim çok yavaş daha fazla mesaj yazmak için acı çekmeyeceğim. Akşama görüşürüz.
Biriniz kardeşim biriniz yavuklum oyüzden barışıcaksınız başka çaresi yok akşama öpüştürücem ben siziiyi şarkıya iyi puan veriyorum bu hafta sıvamış o yüzden sıfırı çekeceğini biliyor kendini kurtarmaya çalışıyor
sen değil sevgini nereni göstersen göster benden yüksek puan çıkmaz şansını kaybettin )
@destere her gün 23.45'de balkabağına dönüşüyor belki öpersem büyü bozulur.Biriniz kardeşim biriniz yavuklum oyüzden barışıcaksınız başka çaresi yok akşama öpüştürücem ben sizi