MusicSurvivor 5.Sezon 8.Hafta Oylama Başladı

:F:F:F:Fhahahaha @Bully kaan gülünce gözleri yumucuk yumucuk oluyor
resmini ilk gördüğümde böyle diyesim geldi yumucuğum derim sağolsun hiç kızmaz bana:F:F
tez zamanda benimde ona tatli bir lakap takmam gerekir. böyle kuru kuru sevmek olmuyor :A
demi @Bully yoksa böyle kafi mi?

tez zamanda benimde ona tatli bir lakap takmam gerekir. böyle kuru kuru sevmek olmuyor :A
demi @Bully yoksa böyle kafi mi?
Lakap takmak için lakap takmanı istemem, zorlama işler bana göre değil doğallıktan yanayımdır her zaman. :A

@vadikızı'nın içinden geldi bir gün öyle dedi ben de kabul ettim, bir gün senin de içinden gelirse neden olmasın. :A

Lakap takmak için lakap takmanı istemem, zorlama işler bana göre değil doğallıktan yanayımdır her zaman. :A

@vadikızı'nın içinden geldi bir gün öyle dedi ben de kabul ettim, bir gün senin de içinden gelirse neden olmasın. :A

:F:F:Faynen öyle ya resmini görür görmez içimden geldi @dosimosi kızz gerçekten gülünce yumucuk oluyor kaan bayılıyorum o haline ya:Ftabii görüyosa burayı kız arkadaşın yanlış anlamasın ben kardeşlik anlamında öyle diyomm:F:F

sana diyecek cok kelimeler varda kiskananlar oluyor oyuzden simdilik ağirdan alayim :A

@denizz19 sevdiğim şarkılarından. Iyi bi puan alırsın.😉
Sen de :D

gecen hafta pek destek olamamistim galiba unuttum simdiden oyumu :A
bu haftaki sarkinda bilmiyorum.
muzik guzel aslinda. diger sarkilari begenmezsem orta şekerli verebilirim

yumucugum ne demek kiz ? :A bonisimin mantikli bir aciklamasini yapmistin. bide bunu duyalim :A
İnşallah seversin bir öğretmenin son isteği 7 ve üstü versen yeter fazlasında gözüm Yok :(

Sibel CAN ve Kenan Doğulu...
Bir döneme damga vuran hit parça "HANÇER" Keyifli dinlemeler...

Terk edip gititğinden beri
Kalbime lokma aşk girmedi
Sahipsiz kaldım
Yalan gibi
Bozgunum senden bile deli
Yandı mı canın benim gibi
Yaşarken öldünmü mahkum gibi
Hasretin büyür yüreğimde
Paslı kırık hançer gibi
Kader kader
Sen bize nazik davranmadın
Kader kader
Herkese eşit yazılmadın
Hayat hayat
Sen bize nazik davranmadın
Hayat hayat
Herkese eşit yaklaşmadın
Vazgeçip gittiğinden beri
Kalbime tatlı söz değmedi
Sessizim sönmüş mum gibi
Kalır paslı hançer izi
Tenim unutur mu ellerini
Gönlüm bırakmıyor sevmişleri
Yavaş yavaş yaktın beni
Zehirledin hançer gibi

kenandogulu-sibelcan1.jpg

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu

Dile Kolay :D
Ağlıyorsun derdin mi var
Aşık mısın benim kadar
Çaresini kimler arar
Bu aşk neler neler yapar
Delisin Mecnun misali
Ecel bu dinlemez mani
Yalandır her şey bu sahi
Yaradan bilir bu hali
Bile bile düştünse sen
O dinlemez canım dersen
Peşindedir kaçıp gitsen
Bırakmaz ki öldürmeden
Sonu yok bu sevgi böyle
Kırılır bir tek sözünle
Yaş olur akar gözünde
Yaradır kanar gönülde
Unut demek dile kolay
Ateş düştüğü yeri yakar
Anlamaz ki o zalim yar
Gezer gezer uzaktan bakar
Seni ben ben işte böyle
Severim böyle sevince
Yaşarım güzelliğince
Solarım seninle ben de

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu

Bu hafta şarkıma umarım bir kulp bulmazsınız, kimsenin ilk defa duyduğunu ya da şarkıyı sevmediğini düşünmüyorum. (Recap süresi 1:36-2:50)

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @vadikızı @Tzira @Doğu

Ah ah 1700 bölümlük dizi doğru düzgün bir final yapamadan bitti ya :(

Evet arkadaşlar hızımızı kesmeden devam ediyoruz. :F:F
tumblr_n6hi97seJ11rjjot3o2_250.gif

Bu hafta herkesin bildiğin ''Rabiosa'' şarkısı ile yarışacağız. Kıpır kıpır enerjik şarkı ile sizleri neşe saçalım biraz. :A Şarkı 2011 yılına damga vurmuştu herkes bilir.

Dinleyin bakalım. :Z:Z
Shakira - Rabiosa

Güzel oylarınızı bekliyoruz.:kissingheart::kissingheart: Haydi Fav10! :hearteyes::hearteyes:
tumblr_mn1jp08kDZ1so8e9go1_500.gif

@Çiğdem- @destere @MasacRE- @mrt-06 @dosimosi @turkuazz @MayısKralı
@Sherlock @Maskeli Fedai @xemrexxx @sokak sanati @eskici @cookies @Bully
@MEnes @ozmoturk @FaJi @vadikızı @batuhankaralar @Tzira @Mr.At
@Ahmad @cevaa @Billy Kane @EFE UYSAL @soo @dreamy @denizz19
@OzaN @Felon

Ariana Grande
One Last Time

Ekli dosyayı görüntüle 53114

Artık listeleri alt üst etmiş şarkılara geçiyoruz. Başta Kanada, ABD olmak üzere bir çok ülkede en çok dinlenen şarkılar arasına girmiş One Last Time ile bu hafta karşınızdayız.:Z

Ekli dosyayı görüntüle 53115

Şarkı öyle bir hit olmuştur ki dünyada ve Fransız DJ Kendji şarkıyı Ariana ile düet yapmak istemiştir ve düet Fransız listelerini bir kez daha alt üst etmiştir.:bhr:

@Bully @EFE UYSAL @Çiğdem- @turkuazz @dreamy @DarkLeqenD @MayısKralı @mrt-06 @Mr.At @dosimosi @destere @MEnes @MasacRE- @vadikızı @FaJi @batuhankaralar @cevaa @Harunnn60 @BesaleT @Ahmad @eskici @soo @denizz19 @ozmoturk @cookies @Maskeli Fedai @OzaN @Forumdash @Sherlock @Tzira @Tolstoyevski @Amoureux @Felon

bu hafta bu şarkıyla katılıyorum kaderin değil @Çiğdem- in oyunu oldu pis çikinella.ss @cookies @vadikızı @mrt-06 @denizz19 @EFE UYSAL @Harunnn60 @eskici @dosimosi

recebi dinlemeden şarkılar hakkında yorum yapmayacağım artık çünkü recepte fikrim olumlu veya olumsuz değişiyor

mesela denizin ziynet ini örnek verirsek eğer recepte müziğin kesilip ziynetin konuşmaya daldığı kısım çıkarsa puanım eksi veya artı yönden feci şekilde değişecektir :))

emre tosbağası bu hafta bu şarkıyla gelecektiysen iyiki seni geçen hafta şutlamışız diyorum başkada bişey demiyorum :))

:F:Frica ederimm de @Bully kaanı kızdırmam inşallah zira
sesi çıkmıorr
neyse ben birsey demiyecem ama inanilmaz şaşirdim. hayir yani öyle biri ilaki yanliz değildirde benim şaşirdiğim şey başka bir şey. @Bully beyefendi anlamiştir ne demek istediğimi.
keşke daha önce bilseydim de bugun ona göre bazi tavirlarim farkli olurdu :)

recebi dinlemeden şarkılar hakkında yorum yapmayacağım artık çünkü recepte fikrim olumlu veya olumsuz değişiyor

mesela denizin ziynet ini örnek verirsek eğer recepte müziğin kesilip ziynetin konuşmaya daldığı kısım çıkarsa puanım eksi veya artı yönden feci şekilde değişecektir :))

emre tosbağası bu hafta bu şarkıyla gelecektiysen iyiki seni geçen hafta şutlamışız diyorum başkada bişey demiyorum :))
Seviyorum seni :A

neyse ben birsey demiyecem ama inanilmaz şaşirdim. hayir yani öyle biri ilaki yanliz değildirde benim şaşirdiğim şey başka bir şey. @Bully beyefendi anlamiştir ne demek istediğimi.
keşke daha önce bilseydim de bugun ona göre bazi tavirlarim farkli olurdu :)

belkide normal kız arkadaş bilmiyorum kız arkadaşım dedide hem neye şaşırdın sen:F
@Bully ya nerdesin gel cevap ver bizee:F:F