MusicSurvivor 5.Sezon 7.Hafta Sonuçları

Kar yağdı yol iz kayboldu ayoll şuan ışıkta kaçtı burada :( telefonun netini leptoba bağlayıp öyle girdim şimdi çıkıcam yarın tüm gün gelmemezlik etmez umarım :( :( :(
@Bully @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60

😱 terbiyesizz totoşşşşş git ne izliyosan izlee hadeee:F:F
1200x628.jpg

Desteğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar çığ gibi büyüyoruz artık bunu @Çiğdem-'in görmesi gerekiyor. :A @destere

VPEGjq.png

@sokak sanati @xemrexxx @Bully @denizz19 @dosimosi @vadikızı @Harunnn60 @batuhankaralar @Maskeli Fedai @cookies
En üstte benim ismimin olması gerekiyordu kardeşim, kaç sezondur neler çekiyorum bu meymenetsiz başkandan. :A

Neyse inşallah çoğunluğa ulaşıp şutlayacaz kendisini, oraya da kayyum atamak şart oldu. :A

ay doğru @faruk @Forumdash ın original sapığını gönderecektim :F
Gönder yaa ben de merak ediyorum. Başima kötü bişey gelse sapıgım kim bilemicem, kim vurduya gitcem:F

Çok teşekkürler arkadaşlar.:love1::love1:

Shakira zaten ülkemizde çok sevilen bir isim. +40 yaş üstü kişiler bile Shakira'yı tanır ülkemizde.

İlk haftalarda filan hiç konuya dahi uğramıyordum hiç mesajım da yoktu. bu yarışmada sende yarışman lazım. Neyse işte bir şekilde aktif olmam lazım dedim birde iyi şarkılar ile yarışınca 1.lik süper oldu.:F:Z

Gerçekten hani Shakira'nın 1.olmasını istiyorum çünkü hak ediyor bu kadın 1.olmayı bakalım artık. :F
giphy.gif

@Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @dosimosi @Bully @destere @MasacRE-
@sokak sanati @Bully @MayısKralı @turkuazz @denizz19 @soo @ozmoturk
@Ahmad @cookies @Billy Kane @batuhankaralar
Vefasız:T:

:F:F:Fyok bee bakıom herkes onunla tatlı tatlı konuşuyor benimle kimse
böyle tatlu konuşmuyor bee :F:F(şakadır he)
hahah ee ben evde annemle babamla nasıl rahat samimi konusuyorsam buradada öyleyim tüm doğallığımı %100 sunuyorum burasıda bir aile ortamı benim için :bhr::bhr::bhr: