hhahaha ben yeterince alttan aldım vlla ballı süt bile ikram ettim![]()
![]()
![]()
Ben senden önce dedim canımmm ballı süt diyee demii @Bully kaan beyy
hhahaha ben yeterince alttan aldım vlla ballı süt bile ikram ettim![]()
![]()
![]()
toplanti bugun olsaydi o olasilik 95% olurduay yok öyle deme sen halledersin sana güveniyorum ben
toplanti bugun olsaydi o olasilik 95% olurdu
en ufak bir sabikam olursa mesleğim ölür![]()
Üzüldüm senin adına, tekrardan geçmiş olsun. Benim bir arkadaşımda da reflü var da ondan biliyorum dediğin gibi biz çay içerken o su içiyor vs. birçok konuda kendini kısıtlıyor.evet cnm maalesef şu anda bile bi yanıyor bi bilsen çayı açık içerim kahve nescafe yasak
bharat yasak acı yasak 🙁
Hani o ikram bana niye ulaşmadı. sshhahaha ben yeterince alttan aldım vlla ballı süt bile ikram ettim![]()
![]()
![]()
Aynen öyle olmasa her türlü çikolatayı yer miyim.hahaha aa sende tadı güzel olsunda neyden yapılırsa yapılsın diyenlerdensin ozaman cnm
![]()
![]()
![]()
Üzüldüm senin adına, tekrardan geçmiş olsun. Benim bir arkadaşımda da reflü var da ondan biliyorum dediğin gibi biz çay içerken o su içiyor vs. birçok konuda kendini kısıtlıyor.
Tüm etiketlerime bak hepsi de çok önemli.dondum ya dışarısı buz gibi,bir bakalım hele neler neler olmuş ben yokken
)
dondum ya dışarısı buz gibi,bir bakalım hele neler neler olmuş ben yokken
)
FOK balıklarıda üşüyormuş daha neler görücez bakalım ayolldondum ya dışarısı buz gibi,bir bakalım hele neler neler olmuş ben yokken
)
Arkadaşlar ne diyeceğim bilemiyorum ben cidden tamam iyi sonuç alırım dedim ama bu böyle 1.olmalar filan. Yani şuan çok duygu dolu anlar yaşıyorum cidden.
Herkese cok teşekkür ederim.
@destere @xemrexxx @Çiğdem- @vadikızı @Bully @denizz19 @Mr.At @sokak sanati
@mrt-06 @MayısKralı @MasacRE- @dosimosi @batuhankaralar
Arkandan demediğimizi bırakmadık sabaha kadar anca çıkarsın bildirimlerin içinden Allah kahretsin seni.dondum ya dışarısı buz gibi,bir bakalım hele neler neler olmuş ben yokken
)
hakkımda iyi bişey yazmadığına eminimTüm etiketlerime bak hepsi de çok önemli.))) Yarın sabah cevaplarını görüp akşama yazacağım.
)))))
Bildirimlerin içinde görmemişim.hahahha aa paylaşamadın zaten merak etme ayoll![]()
![]()
aman neyse sen hastasın zaten hasta yatağından kaldırdığımızı düşündükçe üzülüyorum git uyu bunun hepside biticek![]()
![]()
![]()