Esinlenecez diyorum yahu hem Kenan 35+ gibi görünüyor. Biraz göbeği erittirecezkenan 45 oldu kenandan 30 yaş büyük 2 tane başrol lazım mezardan mı toplucanız![]()
Esinlenecez diyorum yahu hem Kenan 35+ gibi görünüyor. Biraz göbeği erittirecezkenan 45 oldu kenandan 30 yaş büyük 2 tane başrol lazım mezardan mı toplucanız![]()
ay hoşt kaliteli izleyici kitlesi yemez kenan ve 35iEsinlenecez diyorum yahu hem Kenan 35+ gibi görünüyor. Biraz göbeği erittirecezKaradayı'da 33 yaşındaki karakteri oynuyordu sanırım dimi @Çiğdem- 33'e 2 sene ekle 35 işte
![]()
O zaman atvye tersay hoşt kaliteli izleyici kitlesi yemez kenan ve 35iay zaten önemli olan brenda karakteri kendisi esas kızın en yakın arkadaşı oluyor fantezide @Çiğdem- le yarışır cookie sever @destere de bayılır ona
Ekli dosyayı görüntüle 51718
hoşt sen kimi öldürüyon yavaş öldür yıkarız o binayı başına yıkarız.ssO zaman atvye terskanal bu diziye veto verir
çok önemli değilse karakter hemen öldürürz gerçi
![]()
Stüdyoda filan cekmeyiz sen de binayı yıkamazsın başımızahoşt sen kimi öldürüyon yavaş öldür yıkarız o binayı başına yıkarız.ss![]()
kara sevdadaki şirket binası da olurStüdyoda filan cekmeyiz sen de binayı yıkamazsın başımıza![]()
izleyemecem bu diziyi ben @Forumdashpeyton list in yeni dizisi başlamış eminim şu an @destere 3. tekrarı izliyordurdizinin @sürgünüm ün de ilgisini çekmesi lazım çekmezse zaten bir gariplik vardır
@Çiğdem- tomorrow people da iki parlağı da mıncıklayıp seni çatlatmıştı izlemezsen anlarım ama peyton ın yanına yimne senin ve @vadikızı nın ilgisini çekecek parlaklar konmuştur ne de olsa @mrt-06 nın CW kanalı.ss @cookies @Aserat
dizinin adı frequency bu arada
![]()
Ben zaten konusunu görür görmez izleyeceğim demiştimizleyemecem bu diziyi ben @Forumdash![]()
Ben zaten konusunu görür görmez izleyeceğim demiştimLuciferdaki kıza benzeriyorum nedense
![]()
yaprak dökümü gibi drama var dizide ama @mrt-06 nın CW sinde olduğu için bilim kurgu da var tabiizleyemecem bu diziyi ben @Forumdash![]()
fantastik dışında tür kabul etmiyorum ben CW kanalına bu dizi bize uymazyaprak dökümü gibi drama var dizide ama @mrt-06 nın CW sinde olduğu için bilim kurgu da var tabi![]()
kız dizide bir baba var tam senlik
ohaaa gerçi bizim kanalda hep eli ayağı düzgün insanlar oynuyor görselliğe önem veriyoruzkız dizide bir baba var tam senlik
![]()
kız bak bu adamın 28 yaşında kızı var artı ksen düşün fantastikliğiohaaa gerçi bizim kanalda hep eli ayağı düzgün insanlar oynuyor görselliğe önem veriyoruz![]()
![]()
![]()
O zamanı flashı bırak kız
adam kendi 28 görünüyor be yaşı kaçkikız bak bu adamın 28 yaşında kızı var artı ksen düşün fantastikliği![]()
flash en ağır fanatstik bee örümcek adam gibiO zamanı flashı bırak kızFlash bilim kurgu
bu dizde öyle dur yaa ben izleyecem senlik mi değil mi derim
![]()
işe izle olayı çözadam kendi 28 görünüyor be yaşı kaçki
flash en ağır fanatstik bee örümcek adam gibi
bu düz dram olucak sanırım kadın başrolde berbat![]()
hahha aa dizide diyorsun bende gerçek hayatta sandım aklım yandı bir anişe izle olayı çöz![]()