bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,830
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Bana 5 kmliklerden Paras falan çıktı hep.Bana 5 km'likten Psyduck çıkmıştıChansey yine iyidir
![]()
Bana 5 kmliklerden Paras falan çıktı hep.Bana 5 km'likten Psyduck çıkmıştıChansey yine iyidir
![]()
Siz anlaşılan çok eziksiniz hala. Kadromun son halini atayım da kıskanın biraz.
Bu arada @Çiğdem- Pokemon şuan devam etmekte hem Japonya'da hem Amerika'da. 19.sezonda şuan. Ben de haftalık izliyorum Japonca versiyonunu İngilizce altyazıyla.![]()
Bu da güncel kadrom. Fazla bakmayın nazar değmesin.![]()
@OzaN, @MasacRE-, @BesaleT, @cookies
Hiç boş durma yok bende, yavaş yavaş 20lvl e doğru yol alıyorum. Şuan 15 lvl %95 falan.Oha bu ne la coşmuşsun iyiceMaşallah diyeyim bari o zaman nazar değmesin
![]()
pokemonu ilk 4 sezon hariç izlemedim vlla 4.sezondan sonra bırakıyorum geneldeSiz anlaşılan çok eziksiniz hala. Kadromun son halini atayım da kıskanın biraz.
Bu arada @Çiğdem- Pokemon şuan devam etmekte hem Japonya'da hem Amerika'da. 19.sezonda şuan. Ben de haftalık izliyorum Japonca versiyonunu İngilizce altyazıyla.![]()
Bu da güncel kadrom. Fazla bakmayın nazar değmesin.![]()
@OzaN, @MasacRE-, @BesaleT, @cookies
İşte bizim insanımız araştırmıyor hiç. Millet ülkede kalktı diye bitti sanıyor animeyi.pokemonu ilk 4 sezon hariç izlemedim vlla 4.sezondan sonra bırakıyorum genelde
türkiyedede ilk sezon ve adada dolaştıkları 2.sezonu çoğunluk izlemiştir zaten![]()
daha ilerki sezonlarda eş değişiyor çocuk gibi bir karktere bürünüyor ilk 4 hariç bence izlemeye gerek yok ama belki hepsine bakarım bir aradanİşte bizim insanımız araştırmıyor hiç. Millet ülkede kalktı diye bitti sanıyor animeyi.Halbuki daha ne müthiş bölümler var ondan sonra bir bilseler.
![]()
Nerden bilion daha izlemeden.daha ilerki sezonlarda eş değişiyor çocuk gibi bir karktere bürünüyor ilk 4 hariç bence izlemeye gerek yok ama belki hepsine bakarım bir aradan![]()
izlemedim ama göz attım herhalde çocuğu berbat etmişler ne olgunu bee bildiğin 5-6 yasında çocuk tipine döndürmüşlerNerden bilion daha izlemeden.Ash şuan rekor kırdı yayınlanan 19.sezonda. İlk defa bir ligde finale çıkacak. Çok güçlü bir takımı var kazanma ihtimali bile var. Asıl ilk sezonlar tam çöpçüydü, şuan çok olgun çok sağlam duran bir eğitmen.
![]()
Yahu tipi hep aynı, sadece kıyafetleri değişti diye çocuklaştığı kanısına nasıl vardın.izlemedim ama göz attım herhalde çocuğu berbat etmişler ne olgunu bee bildiğin 5-6 yasında çocuk tipine döndürmüşler![]()
ikisini bence kıyas etmemek lazımYahu tipi hep aynı, sadece kıyafetleri değişti diye çocuklaştığı kanısına nasıl vardın.Ayrıca ben karakter gelişimi ve olaylara yaklaşımından bahsettim. Eskiye göre çok daha olgun ve güçlü. Bunu izlemeden sen söyleyemezsin ki. Tüm bölümleri izlemiş ben söyleyebilirim.
![]()
![]()
ikisini bence kıyas etmemek lazım![]()
![]()
![]()
![]()
Tamam işte altı üstü kıyafeti değişti. Bu onun daha sağlam, daha olgun olduğu gerçeğini değiştirmez ki.ikisini bence kıyas etmemek lazım![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahahha bu ne la çok ayıp ben öyle bir insan mıyım.![]()
@destere yi istesem de bulamam ki. Kalplerimiz bir ama yollarımız ayrı düştü.![]()
![]()
haha hayırr oradaki kızların soyunma kabininde saklanan snorlaks destere diyorumSence destere orada o kızlar varken onları çekip pokemona yönelir miydiBu bildiğin Enes işte ancak Enes yapar bunu
![]()
haha hayırr oradaki kızların soyunma kabininde saklanan snorlaks destere diyorum![]()
Doğrudur Yalova'da tatildeyken bile elimde telefon bisiklete atlayıp pokemon avına çıkmıştım etrafta kızlar cirit atarken.Ha tamam o zaman doğru dedin snorlaks destere pokemon avındaki de Enes![]()