Eskiciler birligi baskani benim canimAyy sus hala konuşuyor bir de haftaya yükseltme seni eskiciler birliği başkanına şikayet ederim işsiz kalırsın.
Eskiciler birligi baskani benim canimAyy sus hala konuşuyor bir de haftaya yükseltme seni eskiciler birliği başkanına şikayet ederim işsiz kalırsın.
O zaman direk Tayyip ile görüşürüm.Eskiciler birligi baskani benim canim
kimi göndermeye çalışsam o vatandaşın şarkısı kıymete biniyor bir türlü kurtulamıyoruz ondan çok duygusal milletiz garibanı anında korumaya alıyor saygıdeğer jürilerHaftaya kimi yolluyoruz başkan ?
@xemrexxx in dolu dizgin koşmasına ne diyorsun cnm beygir gibikimi göndermeye çalışsam o vatandaşın şarkısı kıymete biniyor bir türlü kurtulamıyoruz ondan çok duygusal milletiz garibanı anında korumaya alıyor saygıdeğer jüriler
şimdi berkaya sağlı sollu çalışalım desem haftaya berkay birinci olur onun için bu hafta ters tepki olsun diye bir hafta boyu berkayı öveceğim )
Tayyip halt etmis ben ondan üstünüm bana karisamaz oElenen @DarkLeqenD için ise üzgünüm. Keşke daha iyi biriyle gelseydin karşimm ama olsun seninle rüyalarda buluşacağımıza emin ol. Hoşça kal...
O zaman direk Tayyip ile görüşürüm.
Tamam sus daha fazla uğraşamayacağım senle sabah erken kalkacam.Tayyip halt etmis ben ondan üstünüm bana karisamaz o
Tamam sustum gidip reyting tahminleri mi yapayim bariTamam sus daha fazla uğraşamayacağım senle sabah erken kalkacam.
jürinin bundan önceki yarışmada oyları daha sağlıklıydı ve kaliteli şarkılara göre değişebiliyordu bu haftaki sonuçlar ise tam fiyasko geçen hafta birinci olsa barış akarsu hak verirdim bu hafta birinci olması şaşırtıcı@xemrexxx in dolu dizgin koşmasına ne diyorsun cnm beygir gibi
barış 1.haftada 1.olmustu zatenjürinin bundan önceki yarışmada oyları daha sağlıklıydı ve kaliteli şarkılara göre değişebiliyordu bu haftaki sonuçlar ise tam fiyasko geçen hafta birinci olsa barış akarsu hak verirdim bu hafta birinci olması şaşırtıcı
katy perry bu haftanın en güzel en hareketli şarkısıyla gelmişti geçen haftadan daha düşük almış nerdeyse elenecekmiş burdada jürinin zevki yerlerde sürünüyor
yine aşkın geçen hafta bu haftaya göre çok daha iyiydi bence ( bu bence lafını heryerde kullanmayayım diyorumda şimdi arkadaşın biri sana göre konuşuyorsun der onun için araya sıkıştırıyorum tabiki bana göre konuşuyorum başkasının adına konuşmam imkansız )
puanın yüksek aslında baksana 1.sayfayaBi tahmin yapayım 10 kişi 1 vermiş olsa 7 kişi de 2 gerisi sallamaca bişeyler tahminen 50i geçmişimdir?
o kadar insan 1veriyor 2 veriyor 110u geçiyorum Kız Çiğdem biz bu hafta şike yapcaktık demi sen benim +50 yi eklemişsin belliBi tahmin yapayım 10 kişi 1 vermiş olsa 7 kişi de 2 gerisi sallamaca bişeyler tahminen 50i geçmişimdir?
İlk haftaya göre yükselmişim, final puanı almak isterdim ama sağlık olsun iyi gidiyoruz bence, daha iddialı kozlarımızı sürmedik.
Final puanı alan @xemrexxx @S.G.A.T. @soo tebrikler.
Haluk Levent'in bu haftaki başarısı cidden şaşırttı @Tolstoyevski sana da tebrikler.
@Yiğitt canısı sen de iyi bir yükseliş yaşamışsın demek ki Berkay'ın slowlarını daha çok sevecek forum.
@DarkLeqenD bey sana ve Calvin'e geçmiş olsun renk kattınız programa, triplerdesin diye dalga geçemiyorum yoksa elimden çekeceğin vardı.
Zil zurna getireyim ister misiniz Umarım siz ikiniz + @Yiğitt birbirinize düşersiniz de forum bana kalır İnşAllah Amin. sElenen @DarkLeqenD için ise üzgünüm. Keşke daha iyi biriyle gelseydin karşimm ama olsun seninle rüyalarda buluşacağımıza emin ol. Hoşça kal...
O zaman direk Tayyip ile görüşürüm.
Iyy pis sinsi çıkarcı düzenbaz herif .s.s umarım sonun sümbül ağa gibi olurHaftaya kimi yolluyoruz başkan ?
Şike yapsak üzülmezdin@xemrexxx tebrikler barış ilk 2 haftanında zirvesinde yer aldı
@soo aşkın nur yengi iyi başlamıştı bu hafta puanda aldı ve teoman bu şarkısıyla hakta ediyordu sanada tebrikler @S.G.A.T.
@DarkLeqenD çok üzüldüm cnm ama elimden birşey gelmedi
Sabah 40 derece diyorlardı da şimdi bilmiyorum@DarkLeqenD nasılsın iyimisin orda havalar nasıl )
Beni mi teselli ettin Calvin beyi mi yoksa sevgilisini mi ? onu çözemedimCalvin Harris'e yapılırmıydı laaan bu zaten adamcağız sevgilisinden boynuzu yemiş trafik kazası geçirmiş... Al yarişmadan da elendi. Kara bulutlar dönüyor adamında başında @DarkLeqenD
İkinizi de ettim tabi Sevgilisi adamı boynuzlamiş onu ne teselli edecemo kadar insan 1veriyor 2 veriyor 110u geçiyorum Kız Çiğdem biz bu hafta şike yapcaktık demi sen benim +50 yi eklemişsin belli
Zil zurna getireyim ister misiniz Umarım siz ikiniz + @Yiğitt birbirinize düşersiniz de forum bana kalır İnşAllah Amin. s
Iyy pis sinsi çıkarcı düzenbaz herif .s.s umarım sonun sümbül ağa gibi olur
Şike yapsak üzülmezdin
Sabah 40 derece diyorlardı da şimdi bilmiyorum
Beni mi teselli ettin Calvin beyi mi yoksa sevgilisini mi ? onu çözemedim