- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Yasaklandiktan sonra hiç bakmadim, evet açiliyormuş şimdi baktim. 😱
Gözün Lana'dan başkasını görmediği için normaldir.Yasaklandiktan sonra hiç bakmadim, evet açiliyormuş şimdi baktim. 😱
Evet zamanlamam müthiş. Wide Awake ve Legendery Lovers arasında kaldım. şuan.@Harunnn60 the one i iyi ki erkenden kullanmışsın
Evet zamanlamam müthiş. Wide Awake ve Legendery Lovers arasında kaldım. şuan.
Bence çok erken bu şarkı için.BU HAFTA BOMBA ŞARKIYLA SİZLERLEYİZ !
AHMET KAYA'NIN ÇOK DİNLENEN VE BİLİNEN ŞARKILARINDAN BİRİSİ OLAN ''SÖYLE'' BU HAFTAKİ ŞARKIMIZ;
@Bully @mrt-06 @denizz19 @GunesinOglu @EnveR @ozgur2113 @sokak sanati @xemrexxx @EFE UYSAL @Çiğdem- @BesaleT @sürgünüm @soo @gözlemci @Tzira @Reytinger @HarzeM @Maskeli Fedai @OzaN @eskici @Felon @DarkLeqenD @Amoureux @S.G.A.T. @batuhankaralar @adımutlulukk @tolgab @Harunnn60 @vadikızı @beyazsoy @Castei @Billy Kane @-potterhead- @OzaN ve diğerleri..
çok çok iddalı bir şarkı..ayrıca suskunlar dizisindede özdeleşmiş bir şarkı...şarkı zaten iyi..oldukça iddalı bir şarkı..başarılarBU HAFTA BOMBA ŞARKIYLA SİZLERLEYİZ !
AHMET KAYA'NIN ÇOK DİNLENEN VE BİLİNEN ŞARKILARINDAN BİRİSİ OLAN ''SÖYLE'' BU HAFTAKİ ŞARKIMIZ;
@Bully @mrt-06 @denizz19 @GunesinOglu @EnveR @ozgur2113 @sokak sanati @xemrexxx @EFE UYSAL @Çiğdem- @BesaleT @sürgünüm @soo @gözlemci @Tzira @Reytinger @HarzeM @Maskeli Fedai @OzaN @eskici @Felon @DarkLeqenD @Amoureux @S.G.A.T. @batuhankaralar @adımutlulukk @tolgab @Harunnn60 @vadikızı @beyazsoy @Castei @Billy Kane @-potterhead- @OzaN ve diğerleri..
Gitmeden kullanmak istedim, onun için bundan sonra ful en iyileri yayınlayıp kaçacağım.Bence çok erken bu şarkı için.
Beğenmene sevindim.çok çok iddalı bir şarkı..ayrıca suskunlar dizisindede özdeleşmiş bir şarkı...şarkı zaten iyi..oldukça iddalı bir şarkı..başarılar
Çok iyi alırsın benden.Gitmeden kullanmak istedim, onun için bundan sonra ful en iyileri yayınlayıp kaçacağım.
Beğenmene sevindim.
Bekliyoruz iyi pointlerini o zaman.Çok iyi alırsın benden.
çok çok iyi.bu hafta şarkılar çok iddalı..senin şarkında oldukça iddalı..bu hafta şarkın listeyi karıştırabilirGitmeden kullanmak istedim, onun için bundan sonra ful en iyileri yayınlayıp kaçacağım.
Beğenmene sevindim.
Benimkini dinledin mi
Dinledim ama Meyra daha güzel söylemiş bence ya riskli görünüyorsun bu hafta benceBenimkini dinledin mi
Onun şarkısıydı zaten Meyranın değil.Dinledim ama Meyra daha güzel söylemiş bence ya riskli görünüyorsun bu hafta bence