- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Yasaklandiktan sonra hiç bakmadim, evet açiliyormuş şimdi baktim. 😱
Gözün Lana'dan başkasını görmediği için normaldir.Yasaklandiktan sonra hiç bakmadim, evet açiliyormuş şimdi baktim. 😱![]()
Evet zamanlamam müthiş.@Harunnn60 the one i iyi ki erkenden kullanmışsın![]()
Evet zamanlamam müthiş.Wide Awake ve Legendery Lovers arasında kaldım. şuan.
![]()
Bence çok erken bu şarkı için.BU HAFTA BOMBA ŞARKIYLA SİZLERLEYİZ !
AHMET KAYA'NIN ÇOK DİNLENEN VE BİLİNEN ŞARKILARINDAN BİRİSİ OLAN ''SÖYLE'' BU HAFTAKİ ŞARKIMIZ;
@Bully @mrt-06 @denizz19 @GunesinOglu @EnveR @ozgur2113 @sokak sanati @xemrexxx @EFE UYSAL @Çiğdem- @BesaleT @sürgünüm @soo @gözlemci @Tzira @Reytinger @HarzeM @Maskeli Fedai @OzaN @eskici @Felon @DarkLeqenD @Amoureux @S.G.A.T. @batuhankaralar @adımutlulukk @tolgab @Harunnn60 @vadikızı @beyazsoy @Castei @Billy Kane @-potterhead- @OzaN ve diğerleri..
çok çok iddalı bir şarkı..ayrıca suskunlar dizisindede özdeleşmiş bir şarkı...şarkı zaten iyi..oldukça iddalı bir şarkı..başarılarBU HAFTA BOMBA ŞARKIYLA SİZLERLEYİZ !
AHMET KAYA'NIN ÇOK DİNLENEN VE BİLİNEN ŞARKILARINDAN BİRİSİ OLAN ''SÖYLE'' BU HAFTAKİ ŞARKIMIZ;
@Bully @mrt-06 @denizz19 @GunesinOglu @EnveR @ozgur2113 @sokak sanati @xemrexxx @EFE UYSAL @Çiğdem- @BesaleT @sürgünüm @soo @gözlemci @Tzira @Reytinger @HarzeM @Maskeli Fedai @OzaN @eskici @Felon @DarkLeqenD @Amoureux @S.G.A.T. @batuhankaralar @adımutlulukk @tolgab @Harunnn60 @vadikızı @beyazsoy @Castei @Billy Kane @-potterhead- @OzaN ve diğerleri..
Gitmeden kullanmak istedim, onun için bundan sonra ful en iyileri yayınlayıp kaçacağım.Bence çok erken bu şarkı için.![]()
Beğenmene sevindim.çok çok iddalı bir şarkı..ayrıca suskunlar dizisindede özdeleşmiş bir şarkı...şarkı zaten iyi..oldukça iddalı bir şarkı..başarılar![]()
Çok iyi alırsın benden.Gitmeden kullanmak istedim, onun için bundan sonra ful en iyileri yayınlayıp kaçacağım.![]()
Beğenmene sevindim.![]()
Bekliyoruz iyi pointlerini o zaman.Çok iyi alırsın benden.![]()
çok çok iyi.bu hafta şarkılar çok iddalı..senin şarkında oldukça iddalı..bu hafta şarkın listeyi karıştırabilirGitmeden kullanmak istedim, onun için bundan sonra ful en iyileri yayınlayıp kaçacağım.![]()
Beğenmene sevindim.![]()
Benimkini dinledin mi
Dinledim ama Meyra daha güzel söylemiş bence ya riskli görünüyorsun bu hafta benceBenimkini dinledin mi![]()
Onun şarkısıydı zaten Meyranın değil.Dinledim ama Meyra daha güzel söylemiş bence ya riskli görünüyorsun bu hafta bence![]()