Denizz19--Zor Sevdiğimden

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Evet arkadaşlar dün sevgili Prncss ile aramızda böyle bir diyalog geçti ve bir şarkı söyleyip forumda paylaşayım demiştim.Ve sözümü tuttum.İyisiyle kötüsüyle yorumlarınızı bekliyorum :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Cevap için teşekkür ederim.Malum müziksiz söylediğim için girişler çıkışlar ancak bu kadar oluyor Emre :)

Direk şarkıya girmişsin insan önce selam yollar bize çok ayıp etmişsin yani yakıştıramadım sana. ::) Sesin güzelmiş O Sese katılsana :X

Emre teşekkür ederim.Bu şarkıyı söylerken aklımda buraya koymak yoktu aslında o yüzden öyle bir ayarlamam olmadı açıkçası :)

- - - Ekleme - - -

O Ses Türkiye beni şimdilik aşar :)

Teşekkür ederim Berkan.Her türlü yoruma açığım kardeş.Sorun değil yani :)

Teşekkür ederim Berkan.Her türlü yoruma açığım kardeş.Sorun değil yani :)

Bir dahaki sefere müzikli olsun bence. Kötü bulmamım sebebi; (Kötü derken %100 kötü değil %60 kötü :)
şarkı zor,
şarkıyı Sıladan duymaya alışığım,
biraz da duygu katmamışsın.

Sesin gayet güzel bence. Ama bir kaç önerim olacak: şarkı söylerken sesini renklendirmeye çalış. Bu müzik dünyasında tanımladığımız ad libitum yani ad lib'le olabilir. Veya sonunu veya şarkının başını pianissimo ve ardından crescendo ile güçlendirmeye çalış.

Kendini geliştirip iyi yerlere gelirsin umarım. :)

Sevgilim var evet :) Alyaş derken ayyaş demek istedin sanırım :D hayır öyle biri değilim aslında nereden pot kırdım acaba :D
Evet kelimeyi yanlış yazdım hemen yakalamışsın :) Bağrın açık oradan yakaladım :) Zaten kafa dengim gibiydin bu şekilde de kanıtlanmış oldu. Bir de kotun üstüne kundura giymiyorsan sorun yok :)

Sesin gayet güzel bence. Ama bir kaç önerim olacak: şarkı söylerken sesini renklendirmeye çalış. Bu müzik dünyasında tanımladığımız ad libitum yani ad lib'le olabilir. Veya sonunu veya şarkının başını pianissimo ve ardından crescendo ile güçlendirmeye çalış.

Kendini geliştirip iyi yerlere gelirsin umarım. :)

Furkan iyi şeyler söyledin herhalde o kadar yabancı sözcükler geçti ki cümlende inan anlamadım ama zaten bu sözümde durmak için paylaştığım bir şarkıydı.Sesimin rengine uygun seçmedim bu şarkıyı zaten kabataslak söyledim yakındır ikinci bir şarkıyla çok daha güzel bir yorumla sizlerle olacağım. :)

Amatörsün sonuçta fena değil sesin ama müzikli olsa daha iyi olurdu. :) Ayrıca bi reklamımızı yapsaydın kuru kuru olmuş böyle. :F

Evet kelimeyi yanlış yazdım hemen yakalamışsın :) Bağrın açık oradan yakaladım :) Zaten kafa dengim gibiydin bu şekilde de kanıtlanmış oldu. Bir de kotun üstüne kundura giymiyorsan sorun yok :)
Haha bağrım açık doğrudur belli bir tarzım yok aslında her şekilde giyinebilirim.Kotun üstüne ayakkabı giymiyorum ama altına diyorsan spor ayakkabı tercihimdir kunduradan nefret ederim :)

Amatörsün sonuçta fena değil sesin ama müzikli olsa daha iyi olurdu. :) Ayrıca bi reklamımızı yapsaydın kuru kuru olmuş böyle. :F

Çağlar teşekkürler anladığın için beni.Eleştiri yağmuruna tutuldum ama bunu zaten sözümü tutmak için paylaştım asıl şarkımla sizlerle birlikte olacağım yakında :)

- - - Ekleme - - -

Dağılın uleeen :D
Şarkıya çok kötü girmişsin, sonradan biraz toparlamışsın.

Saygı duyarız efendim :)

Haha bağrım açık doğrudur belli bir tarzım yok aslında her şekilde giyinebilirim.Kotun üstüne ayakkabı giymiyorum ama altına diyorsan spor ayakkabı tercihimdir kunduradan nefret ederim :)
Üstüne mi yazmışım bu seferde vay arkadaş ya . Bi kahve içip geleyim ben ayıkmam lazım :) Kunduradan nefret etmen iyi oldu :) Daha iyi şarkılarını bekliyorum kardeşim :)