Evet arkadaşlar dün sevgili Prncss ile aramızda böyle bir diyalog geçti ve bir şarkı söyleyip forumda paylaşayım demiştim.Ve sözümü tuttum.İyisiyle kötüsüyle yorumlarınızı bekliyorum
Moderatörün son düzenlenenleri:
Teşekkür ederim Berkan.Her türlü yoruma açığım kardeş.Sorun değil yani
Deniz müziği filan boşverde tipinden anlaşılırsa alyaş gibi birine benziyorsun Benim kafadansın gibi Sevgilim yok deme
berkann konuşuyor dağılınBir dahaki sefere müzikli olsun bence. Kötü bulmamım sebebi; (Kötü derken %100 kötü değil %60 kötü
şarkı zor,
şarkıyı Sıladan duymaya alışığım,
biraz da duygu katmamışsın.
Evet kelimeyi yanlış yazdım hemen yakalamışsın Bağrın açık oradan yakaladım Zaten kafa dengim gibiydin bu şekilde de kanıtlanmış oldu. Bir de kotun üstüne kundura giymiyorsan sorun yokSevgilim var evet Alyaş derken ayyaş demek istedin sanırım hayır öyle biri değilim aslında nereden pot kırdım acaba
Sesin gayet güzel bence. Ama bir kaç önerim olacak: şarkı söylerken sesini renklendirmeye çalış. Bu müzik dünyasında tanımladığımız ad libitum yani ad lib'le olabilir. Veya sonunu veya şarkının başını pianissimo ve ardından crescendo ile güçlendirmeye çalış.
Kendini geliştirip iyi yerlere gelirsin umarım.
Haha bağrım açık doğrudur belli bir tarzım yok aslında her şekilde giyinebilirim.Kotun üstüne ayakkabı giymiyorum ama altına diyorsan spor ayakkabı tercihimdir kunduradan nefret ederim
Evet kelimeyi yanlış yazdım hemen yakalamışsın Bağrın açık oradan yakaladım Zaten kafa dengim gibiydin bu şekilde de kanıtlanmış oldu. Bir de kotun üstüne kundura giymiyorsan sorun yok
berkann konuşuyor dağılın
Amatörsün sonuçta fena değil sesin ama müzikli olsa daha iyi olurdu. Ayrıca bi reklamımızı yapsaydın kuru kuru olmuş böyle.
Dağılın uleeen
Şarkıya çok kötü girmişsin, sonradan biraz toparlamışsın.
Üstüne mi yazmışım bu seferde vay arkadaş ya . Bi kahve içip geleyim ben ayıkmam lazım Kunduradan nefret etmen iyi oldu Daha iyi şarkılarını bekliyorum kardeşimHaha bağrım açık doğrudur belli bir tarzım yok aslında her şekilde giyinebilirim.Kotun üstüne ayakkabı giymiyorum ama altına diyorsan spor ayakkabı tercihimdir kunduradan nefret ederim