Bu konuda üyelerimizin iddaalarına yer vericeğiz ve gerçekleşip gerçekleşmediğini konuşacağız.Eklemeler olacak gözüme çarptıkça
Revan:Kanal D aralaık ayında birinci olacak.-------------tuttu
Takas:İntikam kurtlar vadisi pusu'nun özetini geçemez.-----------tutmadı
Mahoni:20 dakika cuma akşamı zirveyi alır.----------geçersiz
Endgame: Yalan Dünya Pazartesi A/B`de 6 alacak-------------tutmadı
RevaN: Yalan Dünya Pazartesi A/B`de en az 8.50 alacak.------------tutmadı
Suskunfelon: Suskunlar Final Bölümü ile Ab de İlk 3 Girer -----------------yüzde 50 tuttu
xdragxx: Fenerbahçe şampiyon olacak. Ayrıca Türkiye Kupasını da Fenerbahçe alacak.
Fenerbahçe Uefa Avrupa Liginde yarı final oynayacak.
berkan: xdragxxe karşılık ben de Gs şampiyon olacak diyorum :biggrin:
onur_35: İntikam Vadi'nin özetini geçerse helal olsun gel 2013 gel ----------tutmadı
destere:behzat Ç. ve öbgz bu sezon sonu bitecek ????
takas:gs şampiyon olacak-türkiye kupasını alacak-vadi bereni ezecek-gs fb yi yenecek 2 hafta sonra
emre5757:gs gruptan elenecek. Bragadan en az 3 yicek--------tutmadı
xemrexxx:emre5757 yanılacak---------tuttu
hızlı gonzales: mademki o kadar intikamcıkesildiniz..intikamınızın 3 ocak reytingini yazayım da sonra yorum yapmadı demeyin....total 1.kvp 16-17 reyting...2.kvp özet 8-9 reyting...3.intikam 5-6 reyting.....ab grubu....1.kvp 13-14 reyting... 2.intikam 7-8 reyting 3.kvp 5-6 reyting.....bu reytingleri tarafsız gözle yazdım not edin aynısı çıkacak....tns analizleri ve reyting tahminlerim bu yönde....o gece teleskobu olanlar büyük bir yıldız kayması görecekler....
----------tutmadı
34rcp44:berenden bi cacık olmaz canınızı sıkmayın kaldiki
olsa olsa polat halkın kahramanı berense atıştırmalık fıstığı olur
-----------tutmadı
Revan:Kanal D aralaık ayında birinci olacak.-------------tuttu
Takas:İntikam kurtlar vadisi pusu'nun özetini geçemez.-----------tutmadı
Mahoni:20 dakika cuma akşamı zirveyi alır.----------geçersiz
Endgame: Yalan Dünya Pazartesi A/B`de 6 alacak-------------tutmadı
RevaN: Yalan Dünya Pazartesi A/B`de en az 8.50 alacak.------------tutmadı
Suskunfelon: Suskunlar Final Bölümü ile Ab de İlk 3 Girer -----------------yüzde 50 tuttu
xdragxx: Fenerbahçe şampiyon olacak. Ayrıca Türkiye Kupasını da Fenerbahçe alacak.
Fenerbahçe Uefa Avrupa Liginde yarı final oynayacak.
berkan: xdragxxe karşılık ben de Gs şampiyon olacak diyorum :biggrin:
onur_35: İntikam Vadi'nin özetini geçerse helal olsun gel 2013 gel ----------tutmadı
destere:behzat Ç. ve öbgz bu sezon sonu bitecek ????
takas:gs şampiyon olacak-türkiye kupasını alacak-vadi bereni ezecek-gs fb yi yenecek 2 hafta sonra
emre5757:gs gruptan elenecek. Bragadan en az 3 yicek--------tutmadı
xemrexxx:emre5757 yanılacak---------tuttu
hızlı gonzales: mademki o kadar intikamcıkesildiniz..intikamınızın 3 ocak reytingini yazayım da sonra yorum yapmadı demeyin....total 1.kvp 16-17 reyting...2.kvp özet 8-9 reyting...3.intikam 5-6 reyting.....ab grubu....1.kvp 13-14 reyting... 2.intikam 7-8 reyting 3.kvp 5-6 reyting.....bu reytingleri tarafsız gözle yazdım not edin aynısı çıkacak....tns analizleri ve reyting tahminlerim bu yönde....o gece teleskobu olanlar büyük bir yıldız kayması görecekler....
34rcp44:berenden bi cacık olmaz canınızı sıkmayın kaldiki
olsa olsa polat halkın kahramanı berense atıştırmalık fıstığı olur
Son düzenleme: