Hayır ben en az 8.50 alır dedim. Bence de 9`u geçer. Ama ufkumu çok sık yapayım demedim. En az 8.50 ve üstüRevaN Yalan Dünya 8.50 demiş, ben 9 diyorum. Alır mı alır. 😎
Seni kaliteye davet ediyorum takasrevan kardeş kalite 10 yıldır kendi gününde kendi saatinde efsane dizi kurtlar vadisi pusu perşembe 20.00 de atv ekranlarında ve reytinglerin değişmez lideri bu sezon henüz özetini geçen dizi olmadı totalde kanal d nin ezmedik dizisini bırakmadı gel berenim gel
kurtlar vadisi suriyede inanılmaz bölümlerle vadi tam gaz müthiş kalite her perşembe bizlerle
Aynen agarevan kardeş kalite 10 yıldır kendi gününde kendi saatinde efsane dizi kurtlar vadisi pusu perşembe 20.00 de atv ekranlarında ve reytinglerin değişmez lideri bu sezon henüz özetini geçen dizi olmadı totalde kanal d nin ezmedik dizisini bırakmadı gel berenim gel
kurtlar vadisi suriyede inanılmaz bölümlerle vadi tam gaz müthiş kalite her perşembe bizlerle
endgame neye dayanarak 6 demiş anlamış değilim. Geçen hafta ab grubunda 9 aldı, bu hafta 10 bile alır.
revan vadi açık ara en kaliteli dizi zaten intikamı da ezecek zaten
Reklamsız değil 6 dakika az reklam verdireklamsız gitti bi de o sesle karadayı özetken oynadı ya ondan demiştir
Reklamsız değil 6 dakika az reklam verdi
@takas Sormadan edemeyeceğim avatarını ne zaman değiştireceksin?