Xemrexxx'in Not Defteri

@takas Ocaktan itibaren seni her Perşembe 20.00`de İntikam dizisine kısacası kaliteye davet ediyorum :F

revan kardeş kalite 10 yıldır kendi gününde kendi saatinde efsane dizi kurtlar vadisi pusu perşembe 20.00 de atv ekranlarında ve reytinglerin değişmez lideri bu sezon henüz özetini geçen dizi olmadı totalde kanal d nin ezmedik dizisini bırakmadı :d gel berenim gel
kurtlar vadisi suriyede inanılmaz bölümlerle vadi tam gaz müthiş kalite her perşembe bizlerle

revan kardeş kalite 10 yıldır kendi gününde kendi saatinde efsane dizi kurtlar vadisi pusu perşembe 20.00 de atv ekranlarında ve reytinglerin değişmez lideri bu sezon henüz özetini geçen dizi olmadı totalde kanal d nin ezmedik dizisini bırakmadı :d gel berenim gel
kurtlar vadisi suriyede inanılmaz bölümlerle vadi tam gaz müthiş kalite her perşembe bizlerle
Seni kaliteye davet ediyorum takas

konular mesajlar hepsi kayıt altında sadece ocağı bekliyorum o kadar :D

endgame neye dayanarak 6 demiş anlamış değilim. Geçen hafta ab grubunda 9 aldı, bu hafta 10 bile alır.

revan vadi açık ara en kaliteli dizi zaten :D intikamı da ezecek zaten :d

Aynen aga:D

kurtlar vadisi 4 sinema filmi olan gişede rekor kıran ilk tek ve son dizi varsa örneği gösterin asmalı konak sinema yaptı bizim yarımız kadar izlenmedi :d vadi gelmiş geçmiş açık ara en büyük dizi anketlerde de bunu rahatlıkla görüyoruz :D

agb nin deneklerinin bozuk olduğu %30 tescilli fazla söze gerek yok :D varsa sinemada rekor kıran dizi görelim madem asmalı konak sinema yaptı vadinin yarısı izlenmedi :d

yd fazla izlenmiyo 5 reyting totalde kötü ab si de çok süper değil 9 alıyo en fazla totalini 7 falan yapsa rahatlar

- - - Ekleme - - -

@takas Sormadan edemeyeceğim avatarını ne zaman değiştireceksin? :F

o soruyu benim sana sormam lazım 5 aydır aynı avatar :d ben daha dün değiştirdim :d