Xemrexxx'in Not Defteri

yd fazla izlenmiyo 5 reyting totalde kötü ab si de çok süper değil 9 alıyo en fazla totalini 7 falan yapsa rahatlar

- - - Ekleme - - -

o soruyu benim sana sormam lazım 5 aydır aynı avatar :d ben daha dün değiştirdim :d
Onun için demedim zaten, lütfen değiştirme diyecektim :F

revan bi ara avatarını değiştir üye olduğundan beri aynı avatar :d :d :d

bence vadiciler de avatar değiştirsin diğer karakterlere yönelin abdül-memati-zaza falan olsun ileride karıştırmaya başlıcak üyeler sizi :d

mehmet geçen benim avatarı koymuş kendimle karıştırdım :d

bence vadiciler de avatar değiştirsin diğer karakterlere yönelin abdül-memati-zaza falan olsun ileride karıştırmaya başlıcak üyeler sizi :d
Sende değiştir:d 1 yıldır aynı avatar:d

- - - Ekleme - - -

Tamam ben değiştiririm ama lütfen sen değişme

Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma olan komedi ihtiyacımı senin avatarına bakarak gideriyorum :F :F
Ne varmış avatarında agamın.Gayet güzel

Adaş ben bu forumda 1,5 yıllığım, senide 1,5 yıldır tanıyorum 1,5 yıldır da resmin aynı. :)

Tamam ben değiştiririm ama lütfen sen değişme

Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma olan komedi ihtiyacımı senin avatarına bakarak gideriyorum :F :F

bende senin komedi yorumlarını okuyup gülüyom bak bunada güldüm :d :d :d

- - - Ekleme - - -

Adaş ben bu forumda 1,5 yıllığım, senide 1,5 yıldır tanıyorum 1,5 yıldır da resmin aynı. :)

nasıl 1.5 yıldır tanıyom adam üye olalı1 sene olmamış :d

endgame neye dayanarak 6 demiş anlamış değilim. Geçen hafta ab grubunda 9 aldı, bu hafta 10 bile alır.

Reklam alması ve geç saate kayması...

- - - Ekleme - - -

reklamsız gitti bi de o sesle karadayı özetken oynadı ya ondan demiştir :D

takas bu mesajını beğendim, tam da söylediğin nedenlerle 6 dedim, umarım bu beğeniyle aramızdaki buzlar da erir. :)

konu ilginçmiş tebrikler emre :)

benim öyle büyük iddialarım yok gerçekleri yazarım, mesela intikam 20 reytingle her iki grupta açık ara zirvede yer alır...