Xemrexxx'in Not Defteri

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,707
Puanı
1,061
Bu konuda üyelerimizin iddaalarına yer vericeğiz ve gerçekleşip gerçekleşmediğini konuşacağız.Eklemeler olacak gözüme çarptıkça:D

Revan:Kanal D aralaık ayında birinci olacak.-------------tuttu
Takas:İntikam kurtlar vadisi pusu'nun özetini geçemez.-----------
tutmadı
Mahoni:20 dakika cuma akşamı zirveyi alır.---------
-geçersiz

Endgame: Yalan Dünya Pazartesi A/B`de 6 alacak-------------
tutmadı

RevaN: Yalan Dünya Pazartesi A/B`de en az 8.50 alacak.------------
tutmadı

Suskunfelon: Suskunlar Final Bölümü ile Ab de İlk 3 Girer :smile:-----------------
yüzde 50 tuttu

xdragxx: Fenerbahçe şampiyon olacak. Ayrıca Türkiye Kupasını da Fenerbahçe alacak.
Fenerbahçe Uefa Avrupa Liginde yarı final oynayacak.

berkan: xdragxxe karşılık ben de Gs şampiyon olacak diyorum :biggrin:

onur_35:
İntikam Vadi'nin özetini geçerse helal olsun gel 2013 gel :d----------tutmadı

destere:behzat Ç. ve öbgz bu sezon sonu bitecek ????

takas:
gs şampiyon olacak-türkiye kupasını alacak-vadi bereni ezecek-gs fb yi yenecek 2 hafta sonra

emre5757:gs gruptan elenecek. Bragadan en az 3 yicek--------tutmadı

xemrexxx:emre5757 yanılacak---------tuttu

hızlı gonzales: mademki o kadar intikamcıkesildiniz..intikamınızın 3 ocak reytingini yazayım da sonra yorum yapmadı demeyin....total 1.kvp 16-17 reyting...2.kvp özet 8-9 reyting...3.intikam 5-6 reyting.....ab grubu....1.kvp 13-14 reyting... 2.intikam 7-8 reyting 3.kvp 5-6 reyting.....bu reytingleri tarafsız gözle yazdım not edin aynısı çıkacak....tns analizleri ve reyting tahminlerim bu yönde....o gece teleskobu olanlar büyük bir yıldız kayması görecekler....
s3.gif
----------tutmadı

34rcp44:berenden bi cacık olmaz canınızı sıkmayın kaldiki
olsa olsa polat halkın kahramanı berense atıştırmalık fıstığı olur
kikiirk.gif
-----------tutmadı

Son düzenleme:
arkadaşım bak benle işin yok her konuna beni alet etme

- - - Ekleme - - -

arkadaşım bak benle işin yok her konuna beni alet etme

sanane benim ne iddaa ettiğim çıkar beni ordan

sen rahat ol ben dediklerimi ve dediklerinizi kaydettim hepsini ocakta karşınıza çıkacak :D ben dedim ki totalde özetini geçemez geçerse helal olsun derim zirveyi alması imkansız

konularına beni katma hit için çıkar

hit için olsa başka isimler olurdu merak etme :Drevan aynısını açtı tek farkı o olay bitince açtı

yok kalsın onların zaten nkesin iddalrı yok esin şekilde belirten insanlar var sadece konuda

sanane benim iddaalarımdan çıkar diyosam çıkar uzatma

uzatan yok :D kimsye iftira atmıyoruz ylan yok konuda o yüzden kalacak senn demenle olmuyor
aynısı farklı şekillerde açıldı ben açtımdiye büyütüyosun olayı herlkes farkında

Endgame: Yalan Dünya Pazartesi A/B`de 6 alacak

RevaN: Yalan Dünya Pazartesi A/B`de en az 8.50 alacak.

İddaya girdik kayıt et :D

gel berenim gel inşallah bi yamuk olmaz da perşembe gelmeye cesaret edebilir arkanın sırf bu yüzden 1.olmasını istiyodum :d gerçekler ortaya çıkınca bazıları ne yapacaklarını şaşıracak sabırsızlanıyorum

gel berenim gel inşallah bi yamuk olmaz da perşembe gelmeye cesaret edebilir arkanın sırf bu yüzden 1.olmasını istiyodum :d gerçekler ortaya çıkınca bazıları ne yapacaklarını şaşıracak sabırsızlanıyorum

:d hem böle kesin konuş hem biz yazınca kötü olalım :d