Çok istiyorsan tebrik ederim 1.olmuş öbgz mahsun babamın oğlu değil ama kayıp şehirin hiç sansı yok açık konuşayım..
öbgz-biü-kayııp şehir vay be msajlarda uçmalar başlamış ......
Gitar çalışıyordum dalmışım yakup öbgz 10 görememiş anlıkta ne hallere geldi dizi.
- - - Ekleme - - -
Az kaldı bu gidişle geçer dest
KanalTürk'ü açın Muhteşem Yuzyıl'ı tartişacaklar galiba...Bi kel adam var MY hakkında roportaj vermiş..
mahsunun anlattığına göre bu bölümde en az 15 reyting almalıydı biü ama evdeki hesap çarşıya uymadı öbgz nin çok sağlam bir seyirci kitlesi var aynı vadide nasıl kemikleşmiş bir 8 reyting varsa öbgz de de durum aynı hatta öbgz nin vadiye göre avantajı aynı zamanda ab grubundada sağlam bir 9 reytingi var en kötü ihtimalle .. yani biü cuma olsa eminim 15 i rahat bulurdu getirip öbgz nin kollarına attılar ve boğuldu sanırım biü
şimdilik iyi gidiyorda geleceği parlak değil
- - - Ekleme - - -
habertürk deseydin anında açmıştım kanaltürk ismi gibi laçka bir konuk çağırmıştır
Zaten kapattim...Bazı kanallar kendini hiç izlettiremiyorhabertürk deseydin anında açmıştım kanaltürk ismi gibi laçka bir konuk çağırmıştır
Ya yükselirse napcaz.
Zaten kapattim...Bazı kanallar kendini hiç izlettiremiyor
Ya yükselirse napcaz.
obgzk final yapicak, bitecek,biu diger sezonda baslayacak reklamlara
Komik olan şey ne anlamadım doğrusu.
aydın daha 16 yaşındaydı. sadece tek bir vesikalık fotoğrafı vardı. internet nedir bilmedi. onun izlediği televizyon tek kanallıydı, bazı akşamlarda da yayın yapılmazdı. renkli değildi, siyah beyazdı. aydın'ın hiç sevgilisi olmadı. sevgilisinin elini tutmadı, onu öpmedi.
Buyuk osman'in aydin icin sarfettigi cumleler. Senaristi tebrik etmemek icten degil..
senaryoyu çok özenerek oluşturuyorlar bu sefer, aceleye getirmiyorlar.. tebriği hakediyor senaristeler gerçekten bu sezon başından beri senaryo hiç sırıtmadı hem sağa hem sola bakışı insani yönden, belli bir kafa patlatılarak oluşturulmuş senaryo umarım hiç bozulmaz..
00:45 - 01:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 2.71 , 2) ATV: 1.65 , 3) KANALD: 1.31
ben bir site biliyom ona uygun www.x....com/animeartık ekranlar uykusu kaçanlara kaldı
ben bazı çizgi film kanallarını anlamıyorum geceyarısı 03 te hala çizgi film yayınlıyorlar o saatte çocukmu olur bari +18 çizg, filmler koysalar