SBT'de 80'lere bile geçilmişöbzg yine dayak yemiş uyduruk bir maça bile geçilmiş yok daha neler ))
SBT'de 80'lere bile geçilmiş
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nim reytingleri bazılarına göre kötü olabilir. Başka dizi bu reytingi alsa helal olsun deriz, ağzımız açık kalır. Ama biz ÖBGZK'nin 27'li reytinglerini gördüğümüz için bu rakam bize küçük geliyor.
Ama şunu da söylemeliyim ki, ÖBGZK şu an ilk iki sezonunun, esas da ilk sezonunun mirasını alıyor şu anda. Ve bence hakediyor da.
Bizim küçük gördüğümüz rakamlar ile en çok izlenem 3. Dizi oluyot ÖBGZK. Bu durumda ilk iki diziden başka hepsini küçük görüp, aşağılamamız gerekir
SBT de birden TRT'nin yapımlarını yükseltti nedense, totalde hepsi ilk 10a girdi aniden, bir az daha koyverseler A/B'de hepsini zirveye çıkartacak yapımlarının
Benim İçin Üzülme düşüş yaşamış ama şu an için iyi.
Maçlar hep bölünür zaten. En çok da Star böler parçalaraBu TNS öyle bir gecer zaman ki ye hic iyi gelmedi. Bir zamanlar Milli maclari ikiye katlayan dizi dün GS nin saten turu gececigini herkesin bildigi bir maca karşı zirveyi kaybetmiş. Dizi AB de birinci olmasina ragmen o grubtada 8 Reytingi gecememiş.
Galatasaray ın Türkiye kupası maçı benim beklentimin üstünde gitmiş maçın ikinci devresi Total de 1. Olurlen AB de 2. Olarak Atv yi memnun etmiş. Bu arada ATV nin de Devreleri bölerek şike yaptıını belirtmek lazım.
Benim için üzülme bu hafta düşüş yaşasada Total de zirveyi yakından takip etmiş. AB de ise dizi Mahsun un her dizisi gibi Total e göre vasat. Eğer bu düşüş haftayafa devam ederse sonu HDE gibi olabilir.
İşler güçler her zamanki gibi Total de kötü olsada AB de 9. Olarak benve Kanalını memnun etmiş. Dün dizikin spor yorumu kısmını izledim ve gülmekten karnıma ağrılar girdi.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki çok iyi gitmiş yine. A/B'de zirvede yer almış, totalde de yaklaşık 2 reyting yükseşmiş
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nim reytingleri bazılarına göre kötü olabilir. Başka dizi bu reytingi alsa helal olsun deriz, ağzımız açık kalır. Ama biz ÖBGZK'nin 27'li reytinglerini gördüğümüz için bu rakam bize küçük geliyor.
Ama şunu da söylemeliyim ki, ÖBGZK şu an ilk iki sezonunun, esas da ilk sezonunun mirasını alıyor şu anda. Ve bence hakediyor da.
Bizim küçük gördüğümüz rakamlar ile en çok izlenem 3. Dizi oluyot ÖBGZK. Bu durumda ilk iki diziden başka hepsini küçük görüp, aşağılamamız gerekir
Maçlar hep bölünür zaten. En çok da Star böler parçalara
aynen katılıyorum kardeş ama bu söylediklerin KVP icinde gecerli. Dizi Total de 13 AB de 11.95 Reyting alarak haftanin en fazla izlenen dizisi oluyor ama bazı arkadaşlar hala reytingleri beğenmiyor.
Katılıyorum. Kanal D'nin artı tarafı bu. Hiçbir programı kesinlikle bölmez. Ana Haberi bile herkes bölüyor, D tek parça yayınlıyoraynen katılıyorum kardeş ama bu söylediklerin KVP icinde gecerli. Dizi Total de 13 AB de 11.95 Reyting alarak haftanin en fazla izlenen dizisi oluyor ama bazı arkadaşlar hala reytingleri beğenmiyor.
- - - Ekleme - - -
olabilir ama ben bunu şike olarak görüyorum o zaman dizilerde Bölümleri Dram sahnesi, aksiyon sahnesi diye bölsünler
Reytingleri beğenmeyen çoğu Vadiciler zaten. 14 reyting gelince anlıkta çok az diyorlar. KVP 8 alsa bile iyi. 14 reytingi senaryosu ile alıyor. Geçen sezon senaryo kötüydü diye totalde 7, A/B'de 5 aldığı bile olmuştu. Bi ara da 14'e çıkmıştı
evet dogru olanda bu satenReytingleri beğenmeyen çoğu Vadiciler zaten. 14 reyting gelince anlıkta çok az diyorlar. KVP 8 alsa bile iyi. 14 reytingi senaryosu ile alıyor. Geçen sezon senaryo kötüydü diye totalde 7, A/B'de 5 aldığı bile olmuştu. Bi ara da 14'e çıkmıştı- - - Ekleme - - -Katılıyorum. Kanal D'nin artı tarafı bu. Hiçbir programı kesinlikle bölmez. Ana Haberi bile herkes bölüyor, D tek parça yayınlıyor