27 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

yakup hem reklamsız demişsin hazır ol her 2. dizininde reklam sürelerini açıklıyorum hazırmısın veee sonuçlar;
öyle bir geçer zaman ki ; 35dk. reklam
benim için üzülme ; 32dk. reklam
görüldüğü gibi her 2.dizide nerdeyse aynı reklam vermiş madem biü 32dk. reklamsız , öbgzkde 35dk. demek o da reklamsız , bu sonçlara diyecek lafın yoktu herhalde[sm=s17.gif]

ÖBGZ'de özette alınan reklamı da saymak lazım, iki program da kendi maksimumlarında reyting almış gibi...

evet bu hafta yükselmiş ama ben devri bitti dediğimde 1-2lere mi düşecek anladın yoksa devri bitti dediğim zirveyi kaybetmesi ama yine 7lerde devam eder devri bitti dediğimde bunu demek istedim , biü bu hafta biraz sakindi o yüzden geçilmiş 1-2-3. bölüm gibi bölüm olursa gelecek hafta rahat geçer , ama bu bölüme rağmen ortalamalarda ensesindeydi.

geçen hafta karambole geldi diye bi laflar falan... öbgzk devri bitseydi daha da düşerdi.. ama toparladı.. gördüğün gibi lale devrinde :d

- - - Ekleme - - -

yakup hem reklamsız demişsin hazır ol her 2. dizininde reklam sürelerini açıklıyorum hazırmısın veee sonuçlar;
öyle bir geçer zaman ki ; 35dk. reklam
benim için üzülme ; 32dk. reklam
görüldüğü gibi her 2.dizide nerdeyse aynı reklam vermiş madem biü 32dk. reklamsız , öbgzkde 35dk. demek o da reklamsız , bu sonçlara diyecek lafın yoktu herhalde[sm=s17.gif]

öbgzk eşit yarışma teklifini gönderdi ama biu tınlamadı, öbgzk baktı biz bunlara gidelim dedi. ve eşit yarışıldı görüldüğü gibi bu EŞİT yarışı öbgzk kazanmış.. yani kabul edin ikiside eşit şekildee yarıştı ve öbgzk tokatladı.. :d :d :d

- - - Ekleme - - -

ÖBGZ'de özette alınan reklamı da saymak lazım, iki program da kendi maksimumlarında reyting almış gibi...

öbgzk daha da yükselir :)

- - - Ekleme - - -

biü ab'de maçın 1. yarısını bile geçememiş!!! :d :d :d

öbgz geçen hafta mutluluktan halay çekenlere bu hafta gerekli mesajı vermiş

ben düşmem siz kendinize bakın der gibi bir mana çıkardım :))

tebrikler öbgz ..

biü tahmin ettiğimden daha kötü gitmiş .. bu kadar çabuk pes edeceğini düşünmüyordum günü yanlış baştada söylemiştim

maç karşısında rakip olmayınca çekirdek niyetine izlenmiş

diğerleride bahsetmeye değmez ..

yakup sallamanın bukadarı pes diyorum sana , sen demişsin ki biü reklamsız yayınlandı demişsin ama öbgzkyle ilgili ozaman neden yazmadın yorumunu yazarken eşit yarıştılar ve madem biü sana göre 32dk. reklamsız ozaman öbgzkye de yazsaydın öyle[8D]

Hadi sen cok israr ettin diye soyliyim ;ikiside reklamsiz gitti ve esit kosullarda yaristilar ve bu esit yarista samari obgzm indirdi , biu yedi. :d :d oldumu? Her bakimdan obgzk zirvede konuyu buraya cevirmeye calistin ama yine yanlis cukura dustun. Bu vukurda bile obgzk'den kacis yok. Ayni biu'nin obgzk'den kacamadigi gibi...

Benim Için Üzülme dizisi ilerleyen haftalarda A/B grubunda da yükselis yakalayabilir.

[TABLE="class: cms_table, width: 474"]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl63, width: 402, bgcolor: transparent, colspan: 7"]27.11.2012 SBT TOP100 AB[2012][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl63, width: 28, bgcolor: transparent"]SIRA[/TD]
[TD="class: cms_table_xl63, width: 182, bgcolor: transparent"]PROGRAM ADI[/TD]
[TD="class: cms_table_xl63, width: 64, bgcolor: transparent"]KANAL[/TD]
[TD="class: cms_table_xl63, width: 64, bgcolor: transparent"]BASLANGIÇ[/TD]
[TD="class: cms_table_xl63, width: 64, bgcolor: transparent"]SÜRE[/TD]
[TD="class: cms_table_xl63, width: 38, bgcolor: transparent"]AMR%[/TD]
[TD="class: cms_table_xl63, width: 34, bgcolor: transparent"]SHR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 28, bgcolor: transparent"]1[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 182, bgcolor: transparent"]SEKSENLER[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 64, bgcolor: transparent"]TRT 1[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 64, bgcolor: transparent"]20:39:08[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 64, bgcolor: transparent"]02:02:44[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 38, bgcolor: transparent"]10,11[/TD]
[TD="class: cms_table_xl64, width: 34, bgcolor: transparent"]24,2
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Helal.Yakışır:D

[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 474"]
[TR]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl63, width: 402, bgcolor: transparent, colspan: 7"]27.11.2012 SBT TOP100 AB[2012][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl63, width: 28, bgcolor: transparent"]SIRA[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl63, width: 182, bgcolor: transparent"]PROGRAM ADI[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl63, width: 64, bgcolor: transparent"]KANAL[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl63, width: 64, bgcolor: transparent"]BASLANGIÇ[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl63, width: 64, bgcolor: transparent"]SÜRE[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl63, width: 38, bgcolor: transparent"]AMR%[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl63, width: 34, bgcolor: transparent"]SHR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl64, width: 28, bgcolor: transparent"]1[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl64, width: 182, bgcolor: transparent"]SEKSENLER[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl64, width: 64, bgcolor: transparent"]TRT 1[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 64, bgcolor: transparent"]20:39:08[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 64, bgcolor: transparent"]02:02:44[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl64, width: 38, bgcolor: transparent"]10,11[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl64, width: 34, bgcolor: transparent"]24,2
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Adeta süper! :biggrin:

Hadi sen cok israr ettin diye soyliyim ;ikiside reklamsiz gitti ve esit kosullarda yaristilar ve bu esit yarista samari obgzm indirdi , biu yedi. :d :d oldumu? Her bakimdan obgzk zirvede konuyu buraya cevirmeye calistin ama yine yanlis cukura dustun. Bu vukurda bile obgzk'den kacis yok. Ayni biu'nin obgzk'den kacamadigi gibi...
pek te eşit yarışmadılar ama yine yanlış söyledin , geçen hafta ne dediğini hatırlıyomusun , biü öbgzkden 7-8dk. erken başladı diye biü izleyici topladı demiştin peki buna niye demiyosun evet 21.00dan sonra eşit yarıştılar ve bazen öbgzk geçti bazen biü madem biü 7-8dk. erken başladı diye izleyici topladı diye geçti demiştin bu hafta da öbgzk 40dk. erken başladı bu eşit yarışmak mı akşam da öbgzk izleyicileri topladı şimdi de ben diyorum , şimdi sen çukura düştün galiba:haha:

Öyle Bir Geçer Zaman Ki izledim göz ucuyla, bu bölüm diğer bölümlere göre daha iyi olmuştu. Aksiyon yakışıyor diziye. :) Oranları da artmış zaten. :)

Benim İçin Üzülme çok kısa özetli (15 dakika) yayınlanmalı bence. Erken başlaması dizi adına olumlu. :)

Galatasaray maçı beklenen fazla izlenmiş.

Ajan Salt filmi Star adına iyi gitmiş.

Kazanmak İçin 1 Dakika gerilerde kalmış. Yarışmaya Zuhal Topal yaramamışa benziyor.

Güven Bana gerilerde kalmış. Yarışma yakında yayından kaldırılır bence.

Ekip 1 yükselişe geçerek 29. olmayı başarmış. Dizi her bölümde yükseliyor. (Bende her pazar tekrarından izliyorum. :D)

yakup arkadaşımız, muhteşem yüzyıl arkadaşımızın düzeyli yorumlarını katletmiş :))

artık muhteşem yüzyıl arkadaşımızda bizden sayılır geyik takımına bir üye daha kazandırdık :))

Maçın Öyle Bir Geçer Zamanki dizisini geçmesi çok ilginç olmuş. Diziyi izleyen önceye göre azaldı, dizide olan hatalar sonrasında.

pek te eşit yarışmadılar ama yine yanlış söyledin , geçen hafta ne dediğini hatırlıyomusun , biü öbgzkden 7-8dk. erken başladı diye biü izleyici topladı demiştin peki buna niye demiyosun evet 21.00dan sonra eşit yarıştılar ve bazen öbgzk geçti bazen biü madem biü 7-8dk. erken başladı diye izleyici topladı diye geçti demiştin bu hafta da öbgzk 40dk. erken başladı bu eşit yarışmak mı akşam da öbgzk izleyicileri topladı şimdi de ben diyorum , şimdi sen çukura düştün galiba:haha:

Kendi actigim cukura dusmem.. Obgzk reklama girmisti sonra ilk 15 te atv aldi 1. Ligi ama ikinci 15 de obgzk fark atti biu'ye.. Yani her turlu obgzk 1. Senin su yaptigin cukurdan igneyle cikmak gibi bisey :d :d obgzk feci ezdi yediremiyosan senin sorunun.. :d

- - - Ekleme - - -

yakup arkadaşımız, muhteşem yüzyıl arkadaşımızın düzeyli yorumlarını katletmiş :))

artık muhteşem yüzyıl arkadaşımızda bizden sayılır geyik takımına bir üye daha kazandırdık :))

İyi bi basari segilemisim, devami gelir.. Sirada fks var desem :d :d