ben en fazla subata kadar bu rakamlati gorur.. Sonra dokulur cinar yapraklari bi yerlere..
öyle olmasını istemem
şu anda severek izlediğim bir dizi ama mahsunun kafası bozlurda çekip giderse sonu hde ye döner umarım öyle bişey olmaz
ben en fazla subata kadar bu rakamlati gorur.. Sonra dokulur cinar yapraklari bi yerlere..
Sonuçta Mahsun yapımı ben 5-6 reyting beklıyordum ilk 3 bölümden sonra reklamlı verilmesine rağmen ortalama 8-9 aldi...Ben hala 5-6'lara düşeceğini var sayıyorum.Ama Benim gibi OBGZ'den ögk gelenler için iyi bi alternatif...Sırf o spastik için bile izlerim.Bide Bahar içinben daha izlemedim yarın izlerim büyük ihtimal ama geçen haftaki bölümün son sahnesinde heyecan eğrisi düşmeye başlamış gibi geldi bana o açıdan bu haftayı merak ettim acaba tempoyu koruyabildimi ??
çünkü seyircideki merak duygusu devamlı kışkırtılmalı yoksa tekdüzelik başlıyor konuda tempo düşüyor ..
hanı akşama kadar koşturursun ya bir dışarda sonra akşam yemekten sonra bir ağırlık çöker uykun gelir dizilerdede öyle bir bölüme çok aşırı yüklenince arkasından gelen bölüm çok düşüyor tempo enerjiyi çabuk kaybediyor .. )
Sonuçta Mahsun yapımı ben 5-6 reyting beklıyordum ilk 3 bölümden sonra reklamlı verilmesine rağmen ortalama 8-9 aldi...Ben hala 5-6'lara düşeceğini var sayıyorum.Ama Benim gibi OBGZ'den ögk gelenler için iyi bi alternatif...Sırf o spastik için bile izlerim.Bide Bahar için
Güven bana nasıl bi yarişma yaa...Sıkıldım zor dayandım.Kapadım 4.55 görünce şaşirdim Neyse düşmüş iyi olmuş Zuhali izliyorum ama yuzune bakmıyorum k.bakmasın23:45 - 00:00 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 3.94 , 2) ATV: 3.5 , 3) TRT1: 3.04
öyle olmasını istemem
şu anda severek izlediğim bir dizi ama mahsunun kafası bozlurda çekip giderse sonu hde ye döner umarım öyle bişey olmaz
Buke bu bölüm pek yoktu...Buke aslında hiç yok...4 bölümdür Bukeyle başlıyor BUke'yle bitiyor O kadarcık rolu..Bide cok ezik bi karakter acıdım son bölümde...Niyaziyle antroner hoca raki masasında bişiler konuşuyordı o zaman BUke'ye ilkkez acıdımspastik muteşem oynuyor ona laf yok tabiki
ama ben bahar için izlemeyi tercih ederim birde yumoş gözlü buke için )
Tamam yakup tamam dizi aslında 1 reyting...OBGZ 25 reyting.Mahsun gitmese bile, bence kotasi subat sonuna kadar..
Hadi ben yalan sölüyorum Buğrada mı yalan söyluyor 😡 Git postlara bak...8 dklik reklam verdi hep...Biu ne zaman reklamli vermis diziyi anlamadim ben 2 kere kisa reklamlara girerek blok bile degil reklam mi vermis oluyo
Biu ne zaman reklamli vermis diziyi anlamadim ben 2 kere kisa reklamlara girerek blok bile degil reklam mi vermis oluyo
Tamam yakup tamam dizi aslında 1 reyting...OBGZ 25 reyting.
- - - Ekleme - - -
Hadi ben yalan sölüyorum Buğrada mı yalan söyluyor 😡 Git postlara bak...8 dklik reklam verdi hep...
seksenler ezmiş geçmiş parçalamış bir dakika hatlar karıştı maç galba 3.lüğe düşüyor sbt de tabi pendik gibi dev bir takımla yapmaadı gs
öbgz biraz toparlamış gibi AMA HALA iyi sayılmaz
biü reklam verip de bu oranı aldıysa helal
"" böyle gülerek mileeti gicik etmeye çalişiyormuşssun.Kendi ağzınla demiştin.Bu oyunlara gelmem ben...-mişmiş diye cevap yazacaksan eğer hem kendini hemde boşa post kasma tamam...Keşke forumda bazı kişilerin yorumlarini engelleyebilsek..Öyle bi özellik olsaydı kesin listemin başinda sen zirveyi oynardın.Bundan sonraki postunda bana cevap filan verirsen benden geri dönüş bekleme...Bünyeme zararsın...8 dk'lik reklam Verdi *"HEP"* oylemi hep vermismis
bildiklerini bilmiyomus gibi yapmalarinin yanis oldugunu gosterek geliyorum sana..
- - - Ekleme - - -
West hayirdir yoktun bi kac saat oncelerinde
sen biü geçer diyordun değilmi west??
hala diyormusun ?)
Gitar çalışıyordum dalmışım yakup öbgz 10 görememiş anlıkta ne hallere geldi dizi.
savaş çıkacak sığınaklara
Gitar çalışıyordum dalmışım yakup öbgz 10 görememiş anlıkta ne hallere geldi dizi.
- - - Ekleme - - -
Az kaldı bu gidişle geçer dest
Yeni bahanen bu mu.. Sizden beklenilicek bi cvptir.
Çok istiyorsan tebrik ederim 1.olmuş öbgz mahsun babamın oğlu değil ama kayıp şehirin hiç sansı yok açık konuşayım..
"" böyle gülerek mileeti gicik etmeye çalişiyormuşssun.Kendi ağzınla demiştin.Bu oyunlara gelmem ben...-mişmiş diye cevap yazacaksan eğer hem kendini hemde boşa post kasma tamam...Keşke forumda bazı kişilerin yorumlarini engelleyebilsek..Öyle bi özellik olsaydı kesin listemin başinda sen zirveyi oynardın.Bundan sonraki postunda bana cevap filan verirsen benden geri dönüş bekleme...Bünyeme zararsın...