16 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Huzur Sokağı 1 saat kadar reklama girmedi sanırım. Toparlandı bu yüzden. Yarın Totalde zirvede olur
Yalan Dünya 2. olur.
Emirin Yolu ile Dila Hanım yakın oranlar alır. Ancak hangisinin önde olacağını kestirmek zor
Kayıp Şehir geçen hafta yükselmişti. Bence yine yükselir

En baştan anlat işte :D Kim kimi seviyor? Bu düğün kimin? Anneleri burda ama babaları nerde? Aysel şey kadını mı? :D Futbolcu çocuk Ayseli seviyor, ama Aysel kimi seviyor? Aysel futbolcu çocuğun yakışıklı olan kardeşini mi seviyor? :)
Ve istediğin sorudan başlayabilirsin :D

Ayşe Sultan önceden açıkmış nolduda kapanmiş 😕 Feyza'nin anasından ilham aldıysa neden Feyza'nin anasınında saçı acıktı(b) Ayşe Sultan'da çıksın diziden yahu.

- - - Ekleme - - -

Huzur Sokaği 22:40 reklam

- - - Ekleme - - -

Ve sen hiç zap yapmadin 😱

hayır kayıttan emirin yoluna baktım döndüm hala huzur sokagı devam ediyor. şimdide kayıp şehirdeyim :)))))

dila hanım 5 i geçiçek sbt de bu aralıkta 42 gece reklama girdi ama 6 yı görebilir son sahne de vuracagi yerde reklama girdi yükselis

tahmin ettigim gibi oldu istikrar iyidir umarım ilk 3 te yer alir yarin

Bilalin Bacısı Bu Oğlanla Evlenir.%100000000

- - - Ekleme - - -

Huzur Sokağının bu müziğine ölüyorum.Aç müziği bütün gün ağla.Huzur Sokağının finalinde bu müzik çıkarsa ben ağlarım.Adanalı da en duygusal olduğum müzik ile bitti.Onda ağlamıştım.Çakırın ölümünde ve Mematinin ölümünde de ağlamıştım.

- - - Ekleme - - -

Bu müzikte süper

- - - Ekleme - - -

Ama şu anda Kurtlar Vadisinde çalan müzik daha iyi bundan

- - - Ekleme - - -

Abdülhey Polatı Pıçakladı Laaaaaaaaannnnnnnnnnnn Noluyor Orada.Memati Abdülheyi Vurdu Off Off Off😱