16 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Yav he he :d biü daha 2 bölüm oldu bu ne korku öbgzk yi taktığı yok maçtan ötürü özetsiz :d

Emir'in Yolu'n da aksiyon tavan yaptı. Olağan üstü bir bölümdü, haftaya neler olacak kestirmek zor. Müthiş bir şey ya... İzlerken gözümü dahi kırpmadım, nefes almadan izledim resmen, coştu dizi!

En baştan anlat işte :D Kim kimi seviyor? Bu düğün kimin? Anneleri burda ama babaları nerde? Aysel şey kadını mı? :D Futbolcu çocuk Ayseli seviyor, ama Aysel kimi seviyor? Aysel futbolcu çocuğun yakışıklı olan kardeşini mi seviyor? :)

1 saat reklam vermedi :D

Düğün İsmail'in, Aysel şey kadın evet :D, Aysel kimi seviyor belli değil :), Babaları yok ölmüş, İrfan, Aysel'i seviyor, Kadir ( yakışıklı kardeş ) kurutemizlemecide ki Zehra'yı, Zehra da onu :D, Seher ( kız kardeşleri ) zenci çocuğu :)

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 7.52 , 2) ATV: 4.71 , 3) STAR: 2.85 , 4) STV: 2.57 , 5) SHOW: 2.38

Kayip super bi bolum.. Zaten ruzgariyla reytibgleri alt ust yapmis :d :d

1 saat reklam vermedi :D

Düğün İsmail'in, Aysel şey kadın evet :D, Aysel kimi seviyor belli değil :), Babaları yok ölmüş, İrfan, Aysel'i seviyor, Kadir ( yakışıklı kardeş ) kurutemizlemecide ki Zehra'yı, Zehra da onu :D, Seher ( kız kardeşleri ) zenci çocuğu :)
Peki Kadirin maça çıkmasını engelleyen adam kim? Hani Kadirle İfanın erkek kardeşleri olan çocuğun yardım istediği adam :)