16 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Keşke Kayıp Şehirin ilk bölümlerini izleseydim. Şimdi diziyi izlemek istiyorum ama anlamıyorum ya :D

huzur sokagı 68 dakikadrır reklama girmedi. fazla korktu sanırım :)))) daha 10 dakika daha reklama girmez sanırım

Ayşe Sultan önceden açıkmış nolduda kapanmiş 😕 Feyza'nin anasından ilham aldıysa neden Feyza'nin anasınında saçı acıktı(b) Ayşe Sultan'da çıksın diziden yahu.

- - - Ekleme - - -

Huzur Sokaği 22:40 reklam

- - - Ekleme - - -

huzur sokagı 68 dakikadrır reklama girmedi. fazla korktu sanırım :)))) daha 10 dakika daha reklama girmez sanırım
Ve sen hiç zap yapmadin 😱

hs geçen haftaya göre bayagı düşüşte üsteli 68 dakikadır reklamda deil.. emirin yoluna baktım heycanlı bir bölüm olcak zannetim pek heycan yok fragman yanıltıcı olmuş ..çok anlaşılmayan bir senaryo yazıyorlar bu senaryoyla pek yükselmez dizi .. çagtay ulusoy kadar kötü oynayan mimiksiz birini görmedim adam kızın gözüne memati gibi bakıyor okadar :))))))) hs reklamda 22:41

Yalan Dünya ve Dila... İkisi de çok iyiydi.

Dila'nın reytigleri idare eder gibi. Perşembe günü ilk 5'e girme ihtimali var Beren gelene kadar.

Cuma'ya 20 Dakika'nın geleceği kesin...

Sor bana anlatırım :D
En baştan anlat işte :D Kim kimi seviyor? Bu düğün kimin? Anneleri burda ama babaları nerde? Aysel şey kadını mı? :D Futbolcu çocuk Ayseli seviyor, ama Aysel kimi seviyor? Aysel futbolcu çocuğun yakışıklı olan kardeşini mi seviyor? :)