dm atamaz dm atması için sbt ninde takip etöesi lazım mahoniyi ))
- - - Ekleme - - -
acunu bugün baya izledim çok kötüydü hep aynı geyikler. arka sokaların kalitesi belli. bu bölümün karadayıda izlediğim kısımlar çok iyiydi oyunculuk değil ama senaryo ve müzikler çok iyidi. sonuçta içlerinde en iyisi karadayı birinciliği hak ediyor bu bölümü. haftaya daha da yükselir.. bayagı meraklandırdılar. üç dört yönde meraklandırdılar seyirciyi ben 4 yerde düğüm gördüm hafta millet bayagı merak edecek
REVAN ın YAPTIĞINA BAKIN HELE KİMSE ANLAMAZ SANMIŞ AKLINCA ARKA SOKAKLARI VE KANAL D Yİ ÖVECEK
DİKKAT:bu beyazsoyun mesajı revan ondan alıntı yapmış ama nasıl yapmış iyi bakın
revan ın alıntısı
acunu bugün baya izledim çok kötüydü hep aynı geyikler. arka sokaların kalitesi belli bu bölümün izlediğim kısımlar çok iyiydi oyunculuk değil ama senaryo ve müzikler çok iyidi. sonuçta birinciliği hak ediyor bu bölümü. haftaya daha da yükselir.. bayagı meraklandırdılar. üç dört yönde meraklandırdılar seyirciyi
yeşille işaretlediklerimi alıntıdan çıkarmış ve anlamı bozarak tamamen kanal d yi övmüş bu kadarına pes yuh oha be oha