5 Kasım 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Gizli bir bilgi olsa DM atardın. Twitterda mesaj yazacaksan takipçilerinin herşeyi yapmaya hakkı yok. Twitterda gizli yoktur. Senin takipçilerin mesajların hepsini görüyor

dm atamaz dm atması için sbt ninde takip etöesi lazım mahoniyi :)))

- - - Ekleme - - -

Hakediyor mu birinciligi beyazsoy hakediyor.. Simdi dogruya dogru

acunu bugün baya izledim çok kötüydü hep aynı geyikler. arka sokaların kalitesi belli. bu bölümün karadayıda izlediğim kısımlar çok iyiydi oyunculuk değil ama senaryo ve müzikler çok iyidi. sonuçta içlerinde en iyisi karadayı birinciliği hak ediyor bu bölümü. haftaya daha da yükselir.. bayagı meraklandırdılar. üç dört yönde meraklandırdılar seyirciyi ben 4 yerde düğüm gördüm hafta millet bayagı merak edecek

dm atamaz dm atması için sbt ninde takip etöesi lazım mahoniyi :)))

- - - Ekleme - - -

acunu bugün baya izledim çok kötüydü hep aynı geyikler. arka sokaların kalitesi belli bu bölümün izlediğim kısımlar çok iyiydi oyunculuk değil ama senaryo ve müzikler çok iyidi. sonuçta birinciliği hak ediyor bu bölümü. haftaya daha da yükselir.. bayagı meraklandırdılar. üç dört yönde meraklandırdılar seyirciyi
Onu bunu bilmem. Twitterda gizli hiçbir şey yoktur

Kanal D zirveden inmek bilmiyor sayin seyirciler ::D

22:45 - 23:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 9.56 , 2) ATV: 9.05 , 3) FOX: 5.47 , 4) STAR: 4.68 , 5) TRT3: 1.14

Yer Gök Ask ta O Ses'i geçmis nedense

karadayı reytingdede muhteşem.. bugün enfesti ..

reytinglerde 10 u görmüş ama arka sokaklar gibi bir ıvır zıvırın aldığı oranlar karadayıya hakarettir..

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 7.08 , 2) FOX: 6.6 , 3) KANALD: 5.36 , 4) STAR: 5.25 , 5) TRT3: 1.92

farketmezkı beyazsoy da herseyın farkın da acun 14 dk reklam yga acunu gecmıs su net yarın ab acun kesın bırıncı totalde ıxe en kotu ıhtımal ıkıncı olacak bu bır gercek . Beyazsoy farkında fks14 bılıp bılmeden atmıs yok yga o sesı gecmıs oses ozetını gecsın yga adam dıyecegım :)

şuna bak ya atv reklamda bile çoşmuş. fsk ya dedim çok heycanlı bölümdü karadayı ..millet heycandan oturup reklamı bile izlemiş :)))))) haftaya daha çok artacaktır karadayı bu rakam bunu gösteriyor

revan senı suan sıkayet etsem ceza alırsın twıttwrda benım hıcbır yazımı paylasamassın :) bundan dolayı para cezası yıyen çok kısı var

revan senı suan sıkayet etsem ceza alırsın twıttwrda benım hıcbır yazımı paylasamassın :) bundan dolayı para cezası yıyen çok kısı var
Twitter gizli bir yer değil. Bütün mesajlar açık ve net. Eğer özelini kurcalasaydım tamam derdim. Senin mesajlarını herkes görüyor. Eğer tweetlerini koruma altına almadıysan bu senin suçundur
Biz SBT, Reyting Kurdunun da tweetlerini paylaşıyoruz. O da suç o zaman

Twitter gizli bir yer değil. Bütün mesajlar açık ve net. Eğer özelini kurcalasaydım tamam derdim. Senin mesajlarını herkes görüyor. Eğer tweetlerini koruma altına almadıysan bu senin suçundur

bak dıkkatlı ol twıtterda retewet yapa bılırsın ama baska bır platforumda yazamasın ısım soy ısım var orda desıfre edemessın

Biz SBT, Reyting Kurdunun da tweetlerini paylaşıyoruz. O da suç o zaman

sen isimini ve bu ismin hesabıunı paylaştın yoksa ne yazdıgını paylaşsan sorun olmazdı .

Mahkemeye vermen hakkın var ama bazı haber siteleride twitter kullanıcılarinin tiwter hesabini vererek haber yapıyor.Yani ilk değilsin özel hissetme kendini :X Evet Revan ismini gizliyerek tweeti buraya yazabilirdi.Kaldı ki Revan ismini gizlese bile tweeti aratarak da bulabirsin.Senin profilini göz attiğmizda da yine senin oldugun anlaşilirdi.Eğer tweeter kamuya acıksa zaten sen doğacak olan tüm yükümlükleri üzerine almişssin demektir.

Mahkemeye vermen hakkın var ama bazı haber siteleride twitter kullanıcılarinin tiwter hesabini vererek haber yapıyor.Yani ilk değilsin özel hissetme kendini :X Evet Revan ismini gizliyerek tweeti buraya yazabilirdi.Kaldı ki Revan ismini gizlese bile tweeti aratarak da bulabirsin.Senin profilini göz attiğmizda da yine senin oldugun anlaşilirdi.Eğer tweeter kamuya acıksa zaten sen doğacak olan tüm yükümlükleri üzerine almişssin demektir.
Kemal zaten ismini gizlemiyordu ki. Twitter hesabını o söylemişti bize :)

- - - Ekleme - - -

Çocuklarduymasın benim resmimi paylaşırken bile bu kadar büyütmemiştim :F

23:15 - 23:30 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 6.84 , 2) KANALD: 5.5 , 3) ATV: 4.12 , 4) STAR: 3.36 , 5) TRT1: 1.44

1 benım twıtterımın burda olması senın benım mesajımı yayınlamz hakkın oldugun anlamına gelmez

2 twıtterda ana avrat sovsem sovdugum mesajıda burayz eklermıydın :)

orda ısmım ve soyısmım acıkca bellı oluo bır daha benım twıtterda yazdıgım mesajları forumla paylasmıcaksın ıstedıgıme ıdtedıgımı yazarım twıtterda gereklı cevabı verırsın burda şark kurnazlıgı yapmanın alemı yok