Kemal zaten ismini gizlemiyordu ki. Twitter hesabını o söylemişti bize
Ben bilmiyordum.Ama şöyle öğrenmiştim.Bi ara ya SBT'ye yada Kurda tweet atmişti.Ben bunu dile getirmiştim(tweeter adını vermemiştim ama) Mahoni'de acık acık ben yazdım demişti
Kemal zaten ismini gizlemiyordu ki. Twitter hesabını o söylemişti bize
Kreys ne istiyorsan yap. Ben de twitterda mesajların açık, koruma altında değil ve forumda hesabını kendin açıklamıştın diyorum. Resmim paylaşılınca bile bu kadar büyütmemiştim1 benım twıtterımın burda olması senın benım mesajımı yayınlamz hakkın oldugun anlamına gelmez
2 twıtterda ana avrat sovsem sovdugum mesajıda burayz eklermıydın
orda ısmım ve soyısmım acıkca bellı oluo bır daha benım twıtterda yazdıgım mesajları forumla paylasmıcaksın ıstedıgıme ıdtedıgımı yazarım twıtterda gereklı cevabı verırsın burda şark kurnazlıgı yapmanın alemı yok
bu arada bir zamanlar osmanlı hiç sbtde ilk beşe girememiş ))))) özcan deniz girdi diziye dizi battı ))))) bu arada cnntürkte hayat devam ediyormuş ))))))) destere koş ))) hayatı almamışlar korma
- - - Ekleme - - -
dizi tuturamıyınca kanal kanal geziyorlar )) kanal kanal gezmekle dizinin tuttugu görülmemiştir ))
- - - Ekleme - - -
sera tokdemir bu forumda birinci olmuştu hayranlarına duyulur cnntürkte o da var
Bugun kanal d nin gunu oldu
umarim yarinda esip gurletiriz ) obgzk ile
Arka sokaklar napmış öyle helal olsun darma duman etmiş ortalığı
hayat ortaköy sahilinde göbeğiyle balık avlıyor proğrama katılamazdı zaten meşgul kız )
son yazda en son çekim için istanbula akın etmişti kötü haber bu )
- - - Ekleme - - -
arka sokakalar izliyorum demede yakup ne dersen de )
İyi Geceler Arkadaşlar
00:00 - 00:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 5.18 , 2) KANALD: 4 , 3) FOX: 3.48
Erken bitti.iyi geceler ÇD
- - - Ekleme - - -
atv karadayının hızıyla almış başını gidiyor
- - - Ekleme - - -
bugün fox da yer gök yumurta kaynıyor yokmuydu ?
Erken bitti.
6 aldı iyi.bugünkü proğramlar arasında gümbürtüye gitti sanırım