5 Kasım 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Hani O Ses 7, Arka Sokaklar 6 alırken Kreys diyordu ya, O Ses ezip geçti diye. Şimdi kreysin hesabına göre bu ne peki? Ezip geçmek değil mi? 4 reytinglik bir fark atmış Arka Sokaklar. Bravo.
Karşılaştırmalı reyting tablosu ve günün yorumu az sonra 3. Mesajda

Eve varayım da önce :D

Arka Sokaklar gerçekten muhteşem gitmiş bu hafta totalde 10 reytingi geçmeyi başararak rahat bir şekilde zirvede yer almış , ab grubunda da 5,5 reytingi geçmeyi başaran dizi 5.sırada yer aldı.
O Ses Türkiye totalde 6,92 reytingle bu hafta 2.oldu , abde ise 11 reytingten aşağı düşmedi yarışma be açık ara zirvede yer aldı.
Karadayı totalde 6,66 reytingle 4.sırada , abde 7,59 reytingle 3.sırada yer aldı ve çok başarılı gitti.
Yer Gök Aşk totalde 4,55 reytingle 7.sırada , abde ise şok yaşayarak 15.sıraya kadar geriledi.
Kanıt totalde 12. , abde 17.sırada bir giriş yaparak fena gitmedi.

Hani O Ses 7, Arka Sokaklar 6 alırken Kreys diyordu ya, O Ses ezip geçti diye. Şimdi kreysin hesabına göre bu ne peki? Ezip geçmek değil mi? 4 reytinglik bir fark atmış Arka Sokaklar. Bravo.
Karşılaştırmalı reyting tablosu ve günün yorumu az sonra 3. Mesajda

Eve varayım da önce :D

arada 4 reyting yok 3.32 reyting var ab de o ses 5.37 reyting fark takmıs

totalde arka sokaklar ezdiyse ab dede o sesin özeti arka sokaklari ezdi :)

Arka Sokaklar Toparlanmış, Kanıt Sultandan Kötü Gitmiş İnşALLAH iyice dibi görür!

Son düzenleme:
Arko Sokaklarda ne oldu? Rıza Baba mı öldü? :D Çok iyi reyting almış.
O Seste düellolara mı geçildi? Bu kadar düşmesi ilginç geldi bana.

Yalan Dünya'nın a/b reytingine bakanlar,

BBEB sbt'nin a/b'sinde yüksek çıkınca sbt'yi ekleyenler,

Beren'in yeni dizisi a/b'de Vadiyi ezer diyenler,

Bugün birden total'ci oluvermişler, Rıza babacı olmuşlar. :))))) İnsanlar da bi garip. Nedense bugün a/b'ye bakmaya cesaret edebilen yok. :))))))

Devamlılık getirmeyen bir dizinin artması ne kadar başari bilinmez ama Karadayı AB'de +2.27 artmiş.Geçen haftannın reytingine göre %'ye vurdugunda %40+ buyume göstermiş.Gerçekten takdire şayan (benim için).Arka Sokaklarda %65 buyumuş.

Arka Sokaklar yeniden zirveyi almayı başarmış, dizi totalde 10 reytingi geçmeyi başardı, A/B'de de yeniden ilk 5 arasına girdi.

O Ses Türkiye totalde zirveyi kaybetmesine karşın, A/B'de çok iyi giderek ilk 2'yi kapattı.

Karadayı yükselişe devam ediyor. Dizi, A/B'de 8 reytinge yaklaştı.

Yer Gök Aşk totalde fena gitmezken, A/B'de 15. sıraya kadar geriledi.

Yahşi Batı totalde ilk 30'a giremezken, A/B'de 8. olmayı başardı ve Show TV'yi idare etti.

Kanıt yeni sezona özellikle totalde iyi başladı ve 12. oldu. A/B'de de fena gitmeyerek 17. oldu.

Kim Milyoner Olmak İster totalde gerilerde kalırken, A/B'de 20 shareyi geçerek 6. olmayı başardı.

Şeflerin Düellosu yeni saatinde de epey gerilerde kaldı. Yarışmayı Show TV yakında yayından kaldırılır gibi gözüküyor.

Show TV'nin gündüz kuşağında yeniden yayınlanmaya başlayan Doktorlar her iki grupta da ilk 100'e dahi giremedi!

İki Dünya Arasında yeni saatinde, eski oranlarına yakın oranlar aldı.

Samanyolu TV'nin ilk yabancı dizisi Hastane totalde ilk 100'e dahi giremezken, A/B'de ise 98. oldu!

Son düzenleme:

Onu bunu bilmem. Twitterda gizli hiçbir şey yoktur
Revan Sen Beyazsoyun Mesajını Değiştirmişsin.Mesaj Değiştirmek Yasak:)
Beyazsoyun mesajı:

acunu bugün baya izledim çok kötüydü hep aynı geyikler. arka sokaların kalitesi belli.
bu bölümün karadayıda izlediğim kısımlar çok iyiydi oyunculuk değil ama senaryo ve müzikler çok iyidi. sonuçta içlerinde en iyisi karadayı birinciliği hak ediyor bu bölümü. haftaya daha da yükselir.. bayagı meraklandırdılar. üç dört yönde meraklandırdılar seyirciyi ben 4 yerde düğüm gördüm hafta millet bayagı merak edecek

Revan Değiştirmiş Mesajını Beyazsoyun Buda Kanıtı:
acunu bugün baya izledim çok kötüydü hep aynı geyikler. arka sokaların kalitesi belli bu bölümün izlediğim kısımlar çok iyiydi oyunculuk değil ama senaryo ve müzikler çok iyidi. sonuçta birinciliği hak ediyor bu bölümü. haftaya daha da yükselir.. bayagı meraklandırdılar. üç dört yönde meraklandırdılar seyirciyi

Son düzenleme:
Arka Sokaklar bu hafta Total de 4 AB de 2 Reyting yükselerek Kanal D nin yüzünü güldürmüş ama bence bunda dizide önemli bir karakterin ölmesinin büyük etkisi var. Bence haftaya bu reytingleri koruyamayacaktir.

Karadayı bu hafta gecen haftaya göre yükselmiş, dizi AB grubunda 2 Reyting yukselerek ilerisi icin umut verdi. Bence dün akşam harika bir bölüm izledik.

O Ses Türkiye bu hafta düşüş yaşamasına rağmen Total de 2. AB de farkla 1. Olmayı başarmış. Yarışmanın zirvede koltuğu sağlam ama Total de bundan sonra işi zor olacaktır

Yer Gök Aşk güçlü rakiplerinin karşısında direnmeye çalışıyor ve bu reytinglerle bu sezonda final yapmaz.

@çocuklarduymasın Ne dediğini anlamış değilimş Ben beyazsoyun mesajını alıntı yapmamışım ki? Ayrıa ben mesaj değiştirmem. Herhalde yazdıktan sonra kendi mesajını beyazsoy değiştirmiş. Sen de yememiş içmemiş bunu takip ediyorsun.

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD="align: center"]KANIT[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]05.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]23:00:05[/TD]
[TD="align: center"]00:51:50[/TD]
[TD="align: center"]3,89[/TD]
[TD="align: center"]16,36
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

shr olarak iyi almış ama önceden a/b'si yüksekti yükselebilir yine :)