xBUGRAx
Emekli
22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 14.68 , 2) KANALD: 6.74 , 3) SHOW: 4.69 , 4) STV: 1.65 , 5) ATV: 1.47
22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 14.68 , 2) KANALD: 6.74 , 3) SHOW: 4.69 , 4) STV: 1.65 , 5) ATV: 1.47
Herkesde de dediğin çanaklar yoktur.Dediğim gib bizde durum kanal d çekerken diğer başka evde star cekıyordur.Durum böyle oluncada yarın ki reytinglere pekde inanmam.(benim oluruma göre cıksada)dedim bu starın alt yapısyıla alakası yok ki satrın bit rate oranı kanal d den daha yüksek. istanbulda kanal d frekansı daha avantajlı olurken başka ilde star avantajlı olabilir. çanagı büyüterek bu sorunu aşabilirsin 60lık çanaklar yamurda çekmiyor 90 lık parabol çanaklar daha iyi sonuç alır
O değil de, bu reytingleri gören Mahoni, nasıl hala yorum yazmıyor, çok şaşırdım bu duruma
Muhteşem Yüzyıl haftalıklarda iki grupta da zirvede yer alabilir bence
40 yılda 1 KG 'yi tv'den izliyorum oda sıkıcı geçiyor gibi.Sami Bey'e nolduda hastanede ? Baştan izleyen biri söylesin.
Diğer Diziler Beni İlgilendirmiyor)oha uçmuş kopmu hürrem süperdi sülo bu kadın varkane başkasına nasıl bakar
afife ilk defa işe yaradı
- - - Ekleme - - -
çakma yüzyıl dedikleri dizi dğer diziler sağlam çakmış
muhteşem harem dizisi diye sallayanlara bir kapak daha hürremin hayır işleri başladı izleyip utanın
Diğer Diziler Beni İlgilendirmiyor)
Arada bir güzel şeyler oluyor. Mesela Tuncel Kurtiz'in karakteri güzel şeyler diyor ama keşke bunlar genele yayılsa.
Ben Çakma Yüzyıla Çakma Demiştim.Vadi Olsa Bu Dizileri Ayağında Oynatırniye yroum yaptın sna laf eden mi oldu yoksa ilgilendiriyor mu seniş diğer diziler
Ben Çakma Yüzyıla Çakma Demiştim.Vadi Olsa Bu Dizileri Ayağında Oynatır