Bide takip etmiyorum diziyi bütün karakterleri biliyor
Çaktırma.
Bide takip etmiyorum diziyi bütün karakterleri biliyor
Star'ın teknik altyapı yüzünden MY izleyemiyorum KG açtim.Eminim çokca kişi böyle yapıyordur.Salondaki uyduda Kanal D çekmezken benim odamda uyduda Kanal D çekiyor.Kim bilir diğer evlerde kimlerde hangi kanal çekiyor.Yarın ki reytinge güvenmiyorum.
spoi verme yaaa siniriden ölüyorum şuanhürrem intihara gidiyor reyting tavan yapar
galatasaray-juventus maçı 1997 yılında oynandı.ve 1989 yılında yerleştirilen deneklerle ölçüldü.. o zaman ki en zirve 35 reyting 100 share di bu maçın yüksek reyting ölçümü olunca cihazlardaki arıza yanlış sonuç verdi muhtemelen o yüzden sadece star tvnin yayın organları bu reytingi kabul eder diğer kanallar değil...
starın alt yapısıyla alakası yok ya senin evdeki çanak ufak yada tam ince ayarı yapılmamış.. yada bulunulan ilden starın frekansı daha düşük gelir başka ilde starın frekansı çekerken kanal d çekmez bu türksat uydusuyla alakalı bir durum..
Sen niye izleyemiyorsun?Offf Myyi izleyemedim Bir de ben izleseydim 15i görürdü reytingler
Sen niye izleyemiyorsun?Offf Myyi izleyemedim Bir de ben izleseydim 15i görürdü reytingler
dedim bu starın alt yapısyıla alakası yok ki satrın bit rate oranı kanal d den daha yüksek. istanbulda kanal d frekansı daha avantajlı olurken başka ilde star avantajlı olabilir. çanagı büyüterek bu sorunu aşabilirsin 60lık çanaklar yamurda çekmiyor 90 lık parabol çanaklar daha iyi sonuç alır
Koskoca İSTANBUL.
Metropolün göbeği gece hayatının merkezi (magazin haberlerini izlediniz)
Sen niye izleyemiyorsun?
- - - Ekleme - - -
Sen niye izleyemiyorsun?
Nece Konuşuyon Arkideşimbu bölümün finali nasıl olacka acaba bu aralıkt akaç aldı muhtşem