hepc demişimdfir senaristtler reyting için ferhatı gündeme getiryolar diye ferhat son katkısını mı yapıyor ne
Ne yapsınlar yani ? Reyting için yapıyorlar tabi. Hürrem'in entrikaları da reyting için değil mi ?
hepc demişimdfir senaristtler reyting için ferhatı gündeme getiryolar diye ferhat son katkısını mı yapıyor ne
my de senarist sadece hürremle reyting almıyor gördüğün gibi firuze gibi bir karakterin ölme ihtmiali bile 13 aldıNe yapsınlar yani ? Reyting için yapıyorlar tabi. Hürrem'in entrikaları da reyting için değil mi ?
Star'ın teknik altyapı yüzünden MY izleyemiyorum KG açtim.Eminim çokca kişi böyle yapıyordur.Salondaki uyduda Kanal D çekmezken benim odamda uyduda Kanal D çekiyor.Kim bilir diğer evlerde kimlerde hangi kanal çekiyor.Yarın ki reytinge güvenmiyorum.
hep böyle zeynep geldi reyting düştü banunun kardeşi geldi değişen yok komiserin de etksi yok durmadan ferhat gel-git yapıp duruyor
galatasaray-juventus maçı 1997 yılında oynandı.ve 1989 yılında yerleştirilen deneklerle ölçüldü.. o zaman ki en zirve 35 reyting 100 share di bu maçın yüksek reyting ölçümü olunca cihazlardaki arıza yanlış sonuç verdi muhtemelen o yüzden sadece star tvnin yayın organları bu reytingi kabul eder diğer kanallar değil...
Denekeler 89 yılından kalma denekler değil cihazlar o dönemki deneklerden değil.Teknolojesini 89 yılında bırakacak değiller heralde.Yeni jenerasyon denekleri saymıyorum bile.<ülke genelinin nufusuda 89 yılından kalma değil.
Banu'nun kardeşi ve komiser neyse de Zeynep harbi çıkıp gitsin diziden. Ne gereksiz bir karakterdir, ortalıkta dolanıp duruyor.
jeneriğe bakarsan başrollerden biri
Olabilir. Dizideki rolünü hiç beğenmiyorum.
Kuzey reklamdı sen sevin kendine kendine
hürrem depar atmış hat tricklemiş 13 ü geçmiş22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 13.44 , 2) SHOW: 6.86 , 3) KANALD: 5.92 , 4) TRT1: 4.94 , 5) STV: 1.62
Banu'nun annesini bende sevmem ama Banu ve Handan Hanım gereksiz değil.
handan çok klasik bir etkisi yok banu ya da annesinden biri de gidebilri aynı anda ortak hareket ediyolar biri yeter
1989 yılında kurulan reyting ölçümlerine göre tüm deneklerin aynı anda aynı kanalı izlemesi demek 35 reyting 100 share demek ... nasıl oluyorda 42 reytingli maç 66 sharede kalırken 26 reytingli dizi 80 share ulaşıyor... siz kvp yi saydıracağım derken matematik sınırlarını aşmışınız agalar...
- - - Ekleme - - -
1989 yılında kurulan reyting ölçümlerine göre tüm deneklerin aynı anda aynı kanalı izlemesi demek 35 reyting 100 share demek ... nasıl oluyorda 42 reytingli maç 66 sharede kalırken 26 reytingli dizi 80 share ulaşıyor... siz kvp yi saydıracağım derken matematik sınırlarını aşmışınız agalar...
Bide takip etmiyorum diziyi bütün karakterleri biliyor