7 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

hepc demişimdfir senaristtler reyting için ferhatı gündeme getiryolar diye ferhat son katkısını mı yapıyor ne :D

Ne yapsınlar yani ? Reyting için yapıyorlar tabi. Hürrem'in entrikaları da reyting için değil mi ? :)

Star'ın teknik altyapı yüzünden MY izleyemiyorum KG açtim.Eminim çokca kişi böyle yapıyordur.Salondaki uyduda Kanal D çekmezken benim odamda uyduda Kanal D çekiyor.Kim bilir diğer evlerde kimlerde hangi kanal çekiyor.Yarın ki reytinge güvenmiyorum.

Ne yapsınlar yani ? Reyting için yapıyorlar tabi. Hürrem'in entrikaları da reyting için değil mi ? :)
my de senarist sadece hürremle reyting almıyor gördüğün gibi firuze gibi bir karakterin ölme ihtmiali bile 13 aldı :D

- - - Ekleme - - -

Star'ın teknik altyapı yüzünden MY izleyemiyorum KG açtim.Eminim çokca kişi böyle yapıyordur.Salondaki uyduda Kanal D çekmezken benim odamda uyduda Kanal D çekiyor.Kim bilir diğer evlerde kimlerde hangi kanal çekiyor.Yarın ki reytinge güvenmiyorum.

:D demkk ki kuzeyin artma nedenlerinden biri de bu ben netten izliyom bni etkilemiyo gfazla

hep böyle zeynep geldi reyting düştü banunun kardeşi geldi değişen yok :D komiserin de etksi yok durmadan ferhat gel-git yapıp duruyor:D

Banu'nun kardeşi ve komiser neyse de Zeynep harbi çıkıp gitsin diziden. Ne gereksiz bir karakterdir, ortalıkta dolanıp duruyor. :)

Denekeler 89 yılından kalma denekler değil cihazlar o dönemki deneklerden değil.Teknolojesini 89 yılında bırakacak değiller heralde.Yeni jenerasyon denekleri saymıyorum bile.<ülke genelinin nufusuda 89 yılından kalma değil.
galatasaray-juventus maçı 1997 yılında oynandı.ve 1989 yılında yerleştirilen deneklerle ölçüldü.. o zaman ki en zirve 35 reyting 100 share di bu maçın yüksek reyting ölçümü olunca cihazlardaki arıza yanlış sonuç verdi muhtemelen o yüzden sadece star tvnin yayın organları bu reytingi kabul eder diğer kanallar değil...

ORÇO KUZEYE KARŞI..PİS YEDİLİ KUZEY GÜNEYDEN İKİNCİLİĞİ GERİ ALDI VE RAKİBİNİ ŞU DAKİKALARDA TOTALDE GEÇTİ.7.10 RATİNG <s>@</s>ratingkurdu😀d:d bu arada tucel kurtiz gene döktürdü :D

- - - Ekleme - - -

Olabilir. Dizideki rolünü hiç beğenmiyorum.

banu ve annesi ya da kuzeyin annesinden daha gereksiz deil .D

22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 13.44 , 2) SHOW: 6.86 , 3) KANALD: 5.92 , 4) TRT1: 4.94 , 5) STV: 1.62

Banu'nun annesini bende sevmem ama Banu ve Handan Hanım gereksiz değil.

1989 yılında kurulan reyting ölçümlerine göre tüm deneklerin aynı anda aynı kanalı izlemesi demek 35 reyting 100 share demek ... nasıl oluyorda 42 reytingli maç 66 sharede kalırken 26 reytingli dizi 80 share ulaşıyor... siz kvp yi saydıracağım derken matematik sınırlarını aşmışınız agalar...

- - - Ekleme - - -

1989 yılında kurulan reyting ölçümlerine göre tüm deneklerin aynı anda aynı kanalı izlemesi demek 35 reyting 100 share demek ... nasıl oluyorda 42 reytingli maç 66 sharede kalırken 26 reytingli dizi 80 share ulaşıyor... siz kvp yi saydıracağım derken matematik sınırlarını aşmışınız agalar...

teoremin yanlış eger deneklerin hepsi tv sini açarsa 100 reyting 100 share demektir. ama türkiyede herkes aynı anda tvsini açmaz bu genelde insanların aynı anda ortalama %30 -%40 tv sini açar yani 40 reyting burda 100 share olur. milli maçlar yada özel programlarda insanlar tvlerini aynı anda extradan açanlar olur buda açık tv sayısını artırır yani eskide %30 açık olan tv %60ya çıkar budurumda normalde 42 reytingli maç eger %60 tv sini çarsa 66 share eder maç için extra ekranı açanlar tv yi kapadıgında tvlerin %30 u açıldıgında 26 reytin %30 un %80 ni olur..

karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir :))