7 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Dün Kuzey Güney'i izledim, güzel bir bölümdü, ilk kez bu kadar uzun bir kısmını izlemiş oldum. Dizi daha çok kadın izleyicilerin ilgisini çekecek öğelerle dolu, halbuki burada tam tersi söyleniyor gibiydi...

zaten öyle olduğu için bıraktım ilk başladığında öyle değildi

- - - Ekleme - - -

my totalde napıyor ediyor 12 alamıyor tek şansı 1.lik için maç olması maç vadiyi etkiler mi etkiler bakalım vadi tahtını koruyabilcek mi maçlarla kapışıyoz paso :d

muhteşem yüzyıl açık ara her hafta oranlarini yükseltiyor haftaya ab 16 alarak tns rekorunu kımasını totalde 12 geçmesini bkliyorum

Muhteşem Yüzyıl iki gruptada ilk ikiyi kapatmış ve açık ara farkla zirvede :)
dün çok güzel bi bölümdü.. ben muhteşem yüzyılı izlerken birileri saati ileri alıyo galiba :D bi bakıyorum 21,00 bi bakıyorum 23,00 :D

Kuzey ab 9 almıs sbt gerçekci :)

Kuzey güneye kadın dizisi yorumu sallamadan öte değildir alakası bile yok süper dizi

tns deki oranlar hatalı sbt oranları daha gerçeğe yakın çıkmış bugün günlük oranlardaki mantık değişiyor :)

şimdi birileri çıkar hanı sen sbt eleştiriydin niye mnt yi sevmirsin gibi olağan kelimeler kullanabilir aslında bence iki reyting şirketinin cılkı çıkmış al birini vur ötekine :))

sonuç nolmuş peki

muhteşem hem total hem ab grubunda destan yazmış

kuzey güneyin dünkü rakamları sbt de daha gerçeğe yakın çıkmış .. ab grubunda 12 alması gerekir kuzeyin

Muhteşem Yüzyıl akşam hürremin zehir içtiği zaman total 15 , ab 18 almış muhteşem reyting

YORUMUM;
Muhteşem Yüzyıl bu haftada oranlarını arttırarak ilk 2yi kapatark her 2.gruptada farkla zirvede yer almış , totalde 11,70 reytinge yükselerek , ab grubunda ise 14,62 reyting alarak sezonun en yüksek reytinglerini aldı nerdeyse 15 reyting diğer diziler yanına yaklaşamıyo.

Kuzey Güney bu hafta düştü totalde 5,32 reyting , abde 6,08 reytingle her 2.gruptada 3.sırada yer aldı.

Pis Yedili totalde 4,95 reytinge düştü , ab grubunda 4,14 reytingle 6.sırada yer aldı,

Muhteşem Yüzyıl SBT'de 16 reytingi geçmis... Büyük tebrikler

Aga Okulda Birileri Benim Yaptığım Demiri Çalmışlar.O Kadar Emek Verdim.Çalıştım,Çabaladım.Bu Hafta Bitiriyordum.Bir Baktım dün kutunun içinde benim demir yok.Atölye Dersinden 0 alıyordum Allah Korusun:D Babam Geldi Kurtardı.Babam Gelmeden Önce Derse Bile Girmedim:dHocaya sinir kapmıştım.elimden gelseydi döverdim Vallaha:D

- - - Ekleme - - -

Ama Hocaya Sinir Kapmamak Elimde Olmayan Bir Şeydi.O Kadar Sinir Etti ki çileden çıkardı:D

yoo sbt de 13 almış nereye bakıyon sen :d

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 28, bgcolor: transparent"]1[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 182, bgcolor: transparent"]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 64, bgcolor: transparent"]STAR TV[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 64, bgcolor: transparent"]20:58:59[/TD]
[TD="class: cms_table_xl66, width: 64, bgcolor: transparent"]01:41:54[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 38, bgcolor: transparent"]16,02[/TD]
[TD="class: cms_table_xl65, width: 34, bgcolor: transparent"]36,6[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
DOĞRU DEMİŞ FURKAN :d BU ARADA HERKES İŞİNE GELENİ KAAAle alıyor west de sbt ye bakıp kuzey 9 aklmış demiş kuzey kim 9 reyting kim:d

Aga Okulda Birileri Benim Yaptığım Demiri Çalmışlar.O Kadar Emek Verdim.Çalıştım,Çabaladım.Bu Hafta Bitiriyordum.Bir Baktım dün kutunun içinde benim demir yok.Atölye Dersinden 0 alıyordum Allah Korusun:D Babam Geldi Kurtardı.Babam Gelmeden Önce Derse Bile Girmedim:dHocaya sinir kapmıştım.elimden gelseydi döverdim Vallaha:D

- - - Ekleme - - -

Ama Hocaya Sinir Kapmamak Elimde Olmayan Bir Şeydi.O Kadar Sinir Etti ki çileden çıkardı:D
:D :d

Yüzyıl artmış biraz.

Kuzey düşmüş. Pis Yedili a/b'de toparlanmış. :S