Sohbet & Muhabbet Konusu

Tekmeyi vuracaksin :A

I Belive I Can Fly Blue Sky GIF (GIF-Bild)

Sayılır. En azından bugün kendim için yoğun olacağım :A
Dışarısı zifiri karanlık. Odadan bile çıkasım yok ama gündemim biraz yoğun o yüzden mecburi ayaklanırım birazdan :A
Ayol @Angelica teyzem karanlıkta Erciyes dağına tırmanıyor azıcık cesaret ve motivasyon plizz:X örnek al :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Yoğun yorucu yıpratıcı bir süreçten geçiyorum. Gayet normal :/
Zaten elimi büyük ölçüde çektim yönetimsel işlerden :A
Sende hemen pusuda beklemişsin ama elinde patladı :F
İstirahat et o zaman bak @Angelica altın günlerine bile gitmiyormuş artık her şeyden elini ayağını çekmiş :A

Küçük çocuklara eğitim verirken nasıl yıprandın 😱

vatandaşlık aman forumdaşlık görevimi yaptım, elimde patladığını düşünmüyorum o yüzden :X

• Üzücü
Reactions: Dosi
İstirahat et o zaman bak @Angelica altın günlerine bile gitmiyormuş artık her şeyden elini ayağını çekmiş :A

Küçük çocuklara eğitim verirken nasıl yıprandın 😱

vatandaşlık aman forumdaşlık görevimi yaptım, elimde patladığını düşünmüyorum o yüzden :X
En gıcık kaptığım durum yoruldum dediğimde bu tarz yorum yapılması. Benim sorumlu olduğum bölümde 100e yakın öğrenci var ve inan yarısından fazlasının ailesi ilede uğraşıyoruz :A iş arkadaşlarımın yüküde genelde bendeydi ama son 1 aydır akıllandım fakat biraz geç oldu :A

Evet bugünden itibaren “dinlenme süreci” başladı sayılır. 2 gün gidip 2 gün evde vs gibi bir süre az çalışıp sonrada raporlu olacağım. Hayırlısı bakalım.

Forumdaşlık görevinde başarılar. İyice dolan belki başarılı olursun :A

En gıcık kaptığım durum yoruldum dediğimde bu tarz yorum yapılması. Benim sorumlu olduğum bölümde 100e yakın öğrenci var ve inan yarısından fazlasının ailesi ilede uğraşıyoruz :A iş arkadaşlarımın yüküde genelde bendeydi ama son 1 aydır akıllandım fakat biraz geç oldu :A

Evet bugünden itibaren “dinlenme süreci” başladı sayılır. 2 gün gidip 2 gün evde vs gibi bir süre az çalışıp sonrada raporlu olacağım. Hayırlısı bakalım.

Forumdaşlık görevinde başarılar. İyice dolan belki başarılı olursun :A
Ayol başkasının işini üstlenme safozluğunu sana yakıştıramadım 😱

100 öğrenci nedir biz İsveç’te sınıfları 10-12 kişi sanıyorduk 😱

Ben dolanmam yani forumda kendini paralayacağım bir yer kalmadı ;alanım olan yerler belli oralarda gördüm mü hata affetmem :X

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ayol başkasının işini üstlenme safozluğunu dana yakıştıramadım 😱

100 öğrenci nedir biz İsveç’te sınıfları 10-12 kişi sanıyorduk 😱

Ben dolanmam yani forumda kendini paralayacağım bir yer kalmadı ;alanım olan yerler belli oralarda gördüm mü hata affetmem :X
10-12 olması için sorunlu çocuklar olmalı. (5-6) olan sınıflar var ama onlarıda sınıflarımıza yerleştirmeye başladılar :A

Her sınıfta 25-30 öğrenci var öğleden önce.
Ekonomi kötü durumda. Kadrosuz olanları çıkardılar, özel öğretmen ihtiyacı olanların o imkanı alınıp normal sınıflara koydular artık ve bu da tüm düzeni bozdu. Çocuk sayısı fazla, öğretmen sayısı az artık.

10-12 olması için sorunlu çocuklar olmalı. (5-6) olan sınıflar var ama onlarıda sınıflarımıza yerleştirmeye başladılar :A

Her sınıfta 25-30 öğrenci var öğleden önce.
Ekonomi kötü durumda. Kadrosuz olanları çıkardılar, özel öğretmen ihtiyacı olanların o imkanı alınıp normal sınıflara koydular artık ve bu da tüm düzeni bozdu. Çocuk sayısı fazla, öğretmen sayısı az artık.
Hmmm demek ondan @12.Adam ile ilgileniyorsun bu ka ; işin için çocuklar için 12.melun ve sorunları ile antrenman yapıyorsun, bu yüce gönüllülüğün :bhr:

Sizin orda emeklilik yaşı da yüksektir Allah kolaylık versin :X

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Hmmm demek ondan @12.Adam ile ilgileniyorsun bu ka ; işin için çocuklar için 12.melun ve sorunları ile antrenman yapıyorsun, bu yüce gönüllülüğün :bhr:

Sizin orda emeklilik yaşı da yüksektir Allah kolaylık versin :X
Meslek aşkım ruhuma işlemiş maalesef :A

En son 65’ti ama bir kaç sene daha yükseltme kararı gündemdeydi :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs