Kolay gele.Sayılır. En azından bugün kendim için yoğun olacağım
Dışarısı zifiri karanlık. Odadan bile çıkasım yok ama gündemim biraz yoğun o yüzden mecburi ayaklanırım birazdan![]()
Ayol @Angelica teyzem karanlıkta Erciyes dağına tırmanıyor azıcık cesaret ve motivasyon plizzSayılır. En azından bugün kendim için yoğun olacağım
Dışarısı zifiri karanlık. Odadan bile çıkasım yok ama gündemim biraz yoğun o yüzden mecburi ayaklanırım birazdan![]()
Niye tırmanıyor ?Ayol @Angelica teyzem karanlıkta Erciyes dağına tırmanıyor azıcık cesaret ve motivasyon plizzörnek al
![]()
Büyü yapmaya gidiyor olabilir kimse yokkenNiye tırmanıyor ?![]()
Dün şarj kısmındaki sohbetleri buraya taşırken bu mesajda yanlışlıkla taşımışım buraya. Ait olduğu yere geri ışınlayayım
Mersi canım.Dün şarj kısmındaki sohbetleri buraya taşırken bu mesajda yanlışlıkla taşımışım buraya. Ait olduğu yere geri ışınlayayım![]()
B12 Zamanın gelmişDün şarj kısmındaki sohbetleri buraya taşırken bu mesajda yanlışlıkla taşımışım buraya. Ait olduğu yere geri ışınlayayım![]()
Yoğun yorucu yıpratıcı bir süreçten geçiyorum. Gayet normal :/B12 Zamanın gelmiş![]()
İstirahat et o zaman bak @Angelica altın günlerine bile gitmiyormuş artık her şeyden elini ayağını çekmişYoğun yorucu yıpratıcı bir süreçten geçiyorum. Gayet normal :/
Zaten elimi büyük ölçüde çektim yönetimsel işlerden
Sende hemen pusuda beklemişsin ama elinde patladı![]()
Küçük çocuklara eğitim verirken nasıl yıprandın 😱
En gıcık kaptığım durum yoruldum dediğimde bu tarz yorum yapılması. Benim sorumlu olduğum bölümde 100e yakın öğrenci var ve inan yarısından fazlasının ailesi ilede uğraşıyoruzİstirahat et o zaman bak @Angelica altın günlerine bile gitmiyormuş artık her şeyden elini ayağını çekmiş
Küçük çocuklara eğitim verirken nasıl yıprandın 😱
vatandaşlık aman forumdaşlık görevimi yaptım, elimde patladığını düşünmüyorum o yüzden![]()
Ben kedilerle mutluyum @Dosi ye gönderelim mutlu olur belkiHayatina kediler yerine cocuklar girsin de anlarsin nasil yoruyor cocuklar![]()
![]()
![]()
Kendimden başka kimseyle uğraşacak enerjim yok. Zar zor bizimkilerin olayları ile uğraşıyorum (o da onlar nasıl olduğumu bilmedikleri için iş paslıyorlar, öğrendikleri zaman bana yük bindirmezlerBen kedilerle mutluyum @Dosi ye gönderelim mutlu olur belki![]()
Ayol başkasının işini üstlenme safozluğunu sana yakıştıramadım 😱En gıcık kaptığım durum yoruldum dediğimde bu tarz yorum yapılması. Benim sorumlu olduğum bölümde 100e yakın öğrenci var ve inan yarısından fazlasının ailesi ilede uğraşıyoruziş arkadaşlarımın yüküde genelde bendeydi ama son 1 aydır akıllandım fakat biraz geç oldu
Evet bugünden itibaren “dinlenme süreci” başladı sayılır. 2 gün gidip 2 gün evde vs gibi bir süre az çalışıp sonrada raporlu olacağım. Hayırlısı bakalım.
Forumdaşlık görevinde başarılar. İyice dolan belki başarılı olursun![]()
10-12 olması için sorunlu çocuklar olmalı. (5-6) olan sınıflar var ama onlarıda sınıflarımıza yerleştirmeye başladılarAyol başkasının işini üstlenme safozluğunu dana yakıştıramadım 😱
100 öğrenci nedir biz İsveç’te sınıfları 10-12 kişi sanıyorduk 😱
Ben dolanmam yani forumda kendini paralayacağım bir yer kalmadı ;alanım olan yerler belli oralarda gördüm mü hata affetmem![]()
Hmmm demek ondan @12.Adam ile ilgileniyorsun bu ka ; işin için çocuklar için 12.melun ve sorunları ile antrenman yapıyorsun, bu yüce gönüllülüğün10-12 olması için sorunlu çocuklar olmalı. (5-6) olan sınıflar var ama onlarıda sınıflarımıza yerleştirmeye başladılar
Her sınıfta 25-30 öğrenci var öğleden önce.
Ekonomi kötü durumda. Kadrosuz olanları çıkardılar, özel öğretmen ihtiyacı olanların o imkanı alınıp normal sınıflara koydular artık ve bu da tüm düzeni bozdu. Çocuk sayısı fazla, öğretmen sayısı az artık.
Meslek aşkım ruhuma işlemiş maalesefHmmm demek ondan @12.Adam ile ilgileniyorsun bu ka ; işin için çocuklar için 12.melun ve sorunları ile antrenman yapıyorsun, bu yüce gönüllülüğün
Sizin orda emeklilik yaşı da yüksektir Allah kolaylık versin![]()