2 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

yalan dunyacı arkadaşlar milleti kandırıyor yalan dünya iki hafta önce 20:12 de başlarken bu hafta jenerik sonrası reklamla 20:50 gibi başladı illa yükselecek üstelik iki hafta öncesine kadar huzur sokagı karadayi reklam vermiyor kaçıyor diyenler yalan dünyanın az reklamını hiç konuşmuyorlar :)))))

Yalan dünya abde çok ii gitmiş totaldede fena değil huzur sokağı harika gidişini sürdürdü bu hafta iki dizi dikkat çekti emirin yolu bi anda yükselişe geçti dila hanımda seviyeli yükselişi sonunda meyvelerini verdi ve totalde 4 oldu dizi (starın) en çok izlenen dizisi

Düşmesinden korkuyorum, bunu demek istediysen. :(

Bu hafta patlaması lazımdı sanki ama diğer diziler güçlenince yerinde saydı, haftaya sıradan bir bölüm olursa gerileyebilir...
Şu yorumunla karasız kaldım (b) Önceki yorumlarin sanki huzur Sokaği düşsün yönundeydi.Ben en fazla bu kadar alır.Yeşim Salkım'ın rolu gittikçe düşmüş.Süs bebeği gibi kenarda oturuyor.Haftaya bi bölüm ona yogunlaşirlar.İlk bölümlerdeki ağirliği yok gibi.
Emir'in Yolu belki tehtit oluşturabilir.Nede olsa eski alişkanlık zap yaparken bakakalırlar bakalınca olaya girerler kim bilir belki yeniden zirveye oynar😕
Diğerleri 1.cilik için tehtit oluşturmaz çünkü zaten baştan beridir izlenme oranlari belliydi.Belli bi ortalamada gider gelirler.

yalan dunyacı arkadaşlar milleti kandırıyor yalan dünya iki hafta önce 20:12 de başlarken bu hafta jenerik sonrası reklamla 20:50 gibi başladı illa yükselecek üstelik iki hafta öncesine kadar huzur sokagı karadayi reklam vermiyor kaçıyor diyenler yalan dünyanın az reklamını hiç konuşmuyorlar :)))))

beyazsoy reklam konusunda arka sayfadaki yazımı oku, sonra konuşalım, şimdi boşu boşuna sinirlenmek istemiyorum. :)

Geç girme konusunda haklısın, geç girmek dizilere yarar ama süresi 20 dakika kadar azalmış bir dizi mecburen geç girecek, haksız mıyım ?
Çıkış saati değişmiş mi, hayır...
Süresi kısalmış mı, evet...
Süre kısalınca özet uzatılır mı, kesinlikle...

Beni milleti kandırmakla suçluyor musun, evet...
Özür diler misin, sanmıyorum...
Kaba mıydı, evet...

- - - Ekleme - - -

Huzur sokağı beklediğimden düşük gelmiş ama az da olsa tutturmuşum:Dtotalde 8 almış.İyi İyi

Total'de 8 mi almış. :) Sanırım o 6'lı bir şeydi...

Şu yorumunla karasız kaldım (b) Önceki yorumlarin sanki huzur Sokaği düşsün yönundeydi.Ben en fazla bu kadar alır.Yeşim Salkım'ın rolu gittikçe düşmüş.Süs bebeği gibi kenarda oturuyor.Haftaya bi bölüm ona yogunlaşirlar.İlk bölümlerdeki ağirliği yok gibi.
Emir'in Yolu belki tehtit oluşturabilir.Nede olsa eski alişkanlık zap yaparken bakakalırlar bakalınca olaya girerler kim bilir belki yeniden zirveye oynar😕
Diğerleri 1.cilik için tehtit oluşturmaz çünkü zaten baştan beridir izlenme oranlari belliydi.Belli bi ortalamada gider gelirler.

Ben diziler konusunda düşsün demem, dediysem de özür dilerim...

Fakat az reklam alarak yükselen dizileri sonuna kadar eleştiririm, o ayrı...

Huzur'un en fazla ne kadar alacağını bilemem, belki de yükselir ve açık ara yapar. Ama bu haftaki durumu çok parlak değil, tek dediğim bu...

Yalan dünya abde çok ii gitmiş totaldede fena değil huzur sokağı harika gidişini sürdürdü bu hafta iki dizi dikkat çekti emirin yolu bi anda yükselişe geçti dila hanımda seviyeli yükselişi sonunda meyvelerini verdi ve totalde 4 oldu dizi (starın) en çok izlenen dizisi

Totalde 2. abde 3. en çok izlenen dizisi ab grubunda İşler Güçler var unuttun galiba :)

Yalan dünya totalde kötü diyenleri anlamadım 2. olmuş sanırım benmi yanlış görüyorum? :D Türk halkı ağlayıp harap olmayı çok sevdiği için bir komedi dizisini birinci sırada göremeyiz bence :D olursada ancak Gülse Birsel'in kaleminden çıkan bir dizi olabilir görüldüğü üzere.

beyazsoy reklam konusunda arka sayfadaki yazımı oku, sonra konuşalım, şimdi boşu boşuna sinirlenmek istemiyorum. :)

Geç girme konusunda haklısın, geç girmek dizilere yarar ama süresi 20 dakika kadar azalmış bir dizi mecburen geç girecek, haksız mıyım ?

Kaba mıydı, evet...

- - - Ekleme - - -

Huzur'un en fazla ne kadar alacağını bilemem, belki de yükselir ve açık ara yapar. Ama bu haftaki durumu çok parlak değil, tek dediğim bu...

sbt ye bak anlarsın😉

Kaba mıydı, evet...

- - - Ekleme - - -

seni suçlamadım endgame onlar kendilerini bilir :))))) alındıysan özür dilerim senin yalan dünyacı oldugunu bilmiyordum :)) ayrıca yalan dünyanın süresinin azalması dizideki gereksiz sahneleri atılmasına daha iyi espiri yapılmasına neden olur bu da diziye katkıdır.

ben dizinin reytingi arttı diyenlere sözüm var dizinin reytingi artmamış aksine düşmüş

19 ekim sonucu aldıgı share 13,96 ama bu hafta totalde aldıgı share 13,13

dizi aynı saatte başlamadıgı için sharleri kıyaslamak lazım kimse reyting demesin..

ab de durum daha vahi aşırı düşme var

19 ekim shari 28,71 bu hafta shari 25,59 a düşmüş yaklaşık 3.5 puanlık düüşüş var..

rakamlar ortadayken yalan dünya yükseldi ben dedim yükselecek demeler kusura bakma milleti kandırmak oluyor YALAN dünya ya bu arkadaşlar fazla kapılmış muhtemelen :)))))))))

Son düzenleme:
Yalan dünya totalde kötü diyenleri anlamadım 2. olmuş sanırım benmi yanlış görüyorum? :D Türk halkı ağlayıp harap olmayı çok sevdiği için bir komedi dizisini birinci sırada göremeyiz bence :D olursada ancak Gülse Birsel'in kaleminden çıkan bir dizi olabilir görüldüğü üzere.
Gülse Total'lik dizi yazmaz.Yazmasında.Zaman zaman zar zor güldürsede İşler Güçler ve Yalan Dunya'ya dokunulmasın.Varsinlar Totalde düşük çıksın.

huzur sokağı rahat bi şekilde zirvede yine yalan dünya da ab de güzel gitmiş kayıp şehir totalde baya düşmüş

Gülse Total'lik dizi yazmaz.Yazmasında.Zaman zaman zar zor güldürsede İşler Güçler ve Yalan Dunya'ya dokunulmasın.Varsinlar Totalde düşük çıksın.

Yok benim demek istediğim genelde Türkler ağlamayı sevdiği için tv izlerken komedi kaliteli bile olsa ancak ilk 10 a zar zor giriyor :/ Ancak Gülsenin yazdığı kaliteli işler çok yüksek reyting alabiliyor komedi dizi için onu demek istedim :D