2 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

huzur nerde düşmüş testere yine sallıyon kafana göre :d
bayram öncesine göre düşmüş takas adam niye yalan söylesin ama ab de yükselmiş ama sen ab yi ciddiye almadıgın için söylemiyorum :))))))

bayram haftası çıkartılmış huzursun seyri

4 hafta önce 1 HUZUR SOKAGI ATV 7,46 21,31

3 hafta önce 3 HUZUR SOKAGI ATV 6,85 19,24
bayram öncesi 1 HUZUR SOKAGI ATV 6,85 19,16

bu hafata 1 HUZUR SOKAGI ATV 6,76 18,25

Hala SBTyi yorumlayan insanlar görmek tuhaf geliyor bana, SBT uyduruk bir şirket, kabul edelim artık. :)

Anlıkları işe yarıyor ama o kadar yani, sıralaması bile çok farklı...

- - - Ekleme - - -

Nazlı Tolga SBT'de de 10.'cudur, hatta 11. de olabilir, net hesaplamadım. Son kısmında acitasyon yapıldığı için o kısım iyi izleniyor ama toplamda pek de yüksek değil...

Hala SBTyi yorumlayan insanlar görmek tuhaf geliyor bana, SBT uyduruk bir şirket, kabul edelim artık. :)

Anlıkları işe yarıyor ama o kadar yani, sıralaması bile çok farklı...

Hala Sbt'yi yorumlayan var mı. :S Ben onların nesli tükendi sanmıştım. :D

tns de de tüm kanlları görene kada sbt yorumlanmaya devam eder:D tabi mantık çerçevesinde zkfo 8 almış di,ye yorumlanmaz mesela

Son düzenleme:
Nazlı Tolga SBT'de de 10.'cudur, hatta 11. de olabilir, net hesaplamadım. Son kısmında acitasyon yapıldığı için o kısım iyi izleniyor ama toplamda pek de yüksek değil...

Fox haberin izlenmesinin nedeni Magazin habercilik yapmaları.

Fox kadar kalitesiz habercilik yapanı göremezsin. Önemli gelişmeleri kısa geçerken çerezlik magazin haberleri uzun uzun yayınlayıp duruyorlar. Haliyle c, d ve özellikle e grubundaki insanları çekiyor. Haliyle totalde yüksek oluyor.

Ama bu kalitesizlikle a/b grubunu biraz zor kandırırlar. :D

Hala Sbt'yi yorumlayan var mı. :S Ben onların nesli tükendi sanmıştım. :D

Var var, TNS'yi hiç kaale almayan bile var arka sayfalara bakarsan. :)

tns de de tüm kanlları görene kada rbgt yorumlanmaya devam eder:D tabi mantık çerçevesinde zkfo 8 almış di,ye yorumlanmaz mesela

rbgt neydi ? :D

Fox kadar kalitesiz habercilik yapanı göremezsin. Önemli gelişmeleri kısa geçerken çerezlik magazin haberleri uzun uzun yayınlayıp duruyorlar. Haliyle c, d ve özellikle e grubundaki insanları çekiyor. Haliyle totalde yüksek oluyor.

Magazin haberciliği de var ama daha çok acıdan reyting süzme görüyorum ben. Ne zaman açsam ağır hastaların dramıyla karşılaşıyorum. :( Bir yandan ekrana taşınması belki iyi diyorum, bir yandan da samimiyetsiz geliyor...

FOX haber 1.oldu, kabullenemiyorsunuz. çatlayın patlayın ama FOX 1. işte puhaha :D

bence gayet iyi mehmet ali birand ın espri yapma çalışmalrını izlemektense :D

- - - Ekleme - - -

FOX haber 1.oldu, kabullenemiyorsunuz. çatlayın patlayın ama FOX 1. işte puhaha :D

yürü be haluk reiz:D

- - - Ekleme - - -

@endgame düzelttim :D

Reytngden anlayan herkes 1. olmadığını görebilir. :) Sen öyle hayal etmek istiyorsan, edebilirsin tabi. Senin düşüncelerin gerçeği değiştirmiyor ama. :)

bence gayet iyi mehmet ali birand ın espri yapma çalışmalrını izlemektense :D

Bana nedense samimi geliyor o espriler. :) Gerçi izleme nedenim o değil Birand'ı. :) Şu aralar ATV haber'i izliyorum sanırım ama en çok...

mehmet ali birand ölmüş gitmiş artık.. haber sunmak neyine onun :D ona 1 dk bile katlanamıyorum ben.. diğer seyirciler nasıl katlansın :D

Reytngden anlayan herkes 1. olmadığını görebilir. :) Sen öyle hayal etmek istiyorsan, edebilirsin tabi. Senin düşüncelerin gerçeği değiştirmiyor ama. :)

Bana nedense samimi geliyor o espriler. :) Gerçi izleme nedenim o değil Birand'ı. :) Şu aralar ATV haber'i izliyorum sanırım ama en çok...

nazlı tolga 1. erkek egemenliğine son verdi 2.si ali kırca ve mab eskidi yeni bir olayları yok izlemek gelmiyor

nazlı tolga 1. erkek egemenliğine son verdi 2.si ali kırca ve mab eskidi yeni bir olayları yok izlemek gelmiyor

Nazlı Tolga olmasın demedim ekranda ama iyi habercilik yapıyor mu, tartışılır...

Gerçekten acitasyonla reyting sağlıyor, bunu ilk kez ben de söylemiyorum, köşe yazarları da yazmıştı, bilinen bir gerçek...

memhet ali birand şekil adam ya dün biraz izledim çok doğal sunuyo haberleri hoşuma gitti valla :D