Beren Saat Kendi Gününde Kendi Saatinde Ekranlara Dönüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanal D hangi akla dayanarak yepyeni bir diziyi bize uayarlamaya çalişti? UEK 'ya dayanarak yaptiysa hata...UEK 8 senelik bir dizi...Revenge daha 2.sezonda...Amerika dizileri 40'da bizim diziler 80-90 dk ...Geri kalan 40-50'dk'yi diziyi Berkun Oya yazdiğini düşünürsek dizinin içine s..... ihtimali %50-60 olur.Çünkü o 40-50'da kendi senaryosunu yazar kendi dialoglarini yazar.-ki adamın yazdiği senaryo anlatimi seyirciyi sıkıyor.bkz:SON

Herneyse eğer dizi 2'şer bölüm olarak çevrilip bize sunulcaksa oz aman bir sezonda 2 sezonu bitirmiş oluruz biz(Türkiye)...Türkiye'de 2.sezona girdiğinde Revenge 3.sezonun onayını alip 3.sezon başladiğinda bizim dizi 2.sezona başlamiş olcakki amerikadaki gibi 40'da olarak çevrilip yine 40-50dk zaman geçsin diye Berkun kafasindan kendi yazacak.Yine sıkcı bi anlatim daha olcak...

Dizinin çekilmesi en çok beni sevindirirken Berkun Oya'yı öğrendiğimden beridir ne kadar sevindiysem o kadar üzüldüm...En iyi orjınaline devam ediyim Beren'i kendi kafamdan canlandiririm...

bereni ezecegini sananlar geçmişi unutmuşlar fgsn o senaryoyla geçtyse vadiyi revenge hayli hayli izlenir

Emre yine bilip bilmeyip konusuyorsun. Beren Saat in bundan önce oynadigi diziler bizim ev kadinlarinin ilgisini ceken dizilerdi. Ama bu sefer:1. Uyarlama olan diziler ülkemizde tutmuyor cünkü halkimiz kendinden birseyler görmek istiyor.2. Bu yapim yayinlandigi ülkede bile büyük bir ilgi görmemiş.

Bence dizi tutacaktır bizim halkımız böyle entrikaları intikam hikayelerini sever Beren Saat'in kitleside ortada Kurtlar Vadisi bu dizinin başlaması ile birlikte zirveyi kaptıracaktır

Vadi özetini geçmesi için 8 alması lazım yani geçemez :d

UEK yakında A/B'de zirveyi alır.Bence günü Perşembe olmayabilir.