Beren Saat Kendi Gününde Kendi Saatinde Ekranlara Dönüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizide mert fırat var diye hemen ümitsiz yorumlar yapmayın önemli olan diğer erkek başroller mert fırat in babasını oynayacak adam ve berenin çocukluğundan beri aşık olduğu kişi ayrıca mert fırat in annesi de çok önemli gözlerinden entrika fışkırmalı

Bence dizinin şu ana kadarki en iyi seçimi Mert Fırat, mükemmel bir oyuncu, mükemmel bir yetenek. Beren sırıtır bile yanında. :)

Evet, sadece bu satın alınmış. Diğer müziklerle kıyaslandığında en kötüsü de bu, dizide hiç kullanılmıyor da, boşuna masraf !

bende tam dediğinin aksine bu müziğe hastayım diyerleri o kadar güzel gelmiyor bana .. bu muhteşem bir müzik ..

- - - Ekleme - - -

Evet, sadece bu satın alınmış. Diğer müziklerle kıyaslandığında en kötüsü de bu, dizide hiç kullanılmıyor da, boşuna masraf !

bende tam dediğinin aksine bu müziğe hastayım diyerleri o kadar güzel gelmiyor bana .. bu muhteşem bir müzik ..

- - - Ekleme - - -

Ben nedense pek ısınamadım bu esere, belki de en başından beri orijinal olmadığını bildiğimden...

Dizi başlamadan öğrenmiştim bu şarkıyı, o zamanlar fena ÖBGZ hastasıydım ve beklediğimden de iyi bir diziydi. Şimdi tabi yoruldu, bozuldu, eski tadı yok. :(

Neyse konuyu dağıtmayalım...

diziyi berkun oya da yazsa batıramaz oyuncular da düzgün seçilirse ab de en azından zirvede uek nın ab de 7almasına dayanarak yapılmş bir tahmin sadece

Mert Fırat Daniel karakterini mi oynuyormuş? İğrençç ötesi..Mert Fırat Jack karakterini oynayabilir.Jack karakteri barmen hem esmerde.Bar ortamında neşeli hallerinden canlandırabilirdi.Normalde katıldıgı programlar filan öyle görünüyor.

Mert Fırat Daniel karakterini mi oynuyormuş? İğrençç ötesi..Mert Fırat Jack karakterini oynayabilir.Jack karakteri barmen hem esmerde.Bar ortamında neşeli hallerinden canlandırabilirdi.Normalde katıldıgı programlar filan öyle görünüyor.

ona bakarsan orjinal dizide kızda sarışın değilmi ?? beren in sarışın olduğunu kim iddia edebilirki :) bence orijanilini anca sayılı insanlar bilir halkımız bu diziyle senaryoyu tanıyacak ve rolleri o şekilde değerlendirecek ..

çok başarılı oranlar alacağına eminim ..

- - - Ekleme - - -

diziyi berkun oya da yazsa batıramaz oyuncular da düzgün seçilirse ab de en azından zirvede uek nın ab de 7almasına dayanarak yapılmş bir tahmin sadece

diziyi ece yazmalı :))

UEK çok farklı bir proje ve bence hayli sağlam bir senaryosu var. Onunla karşılaştırmak doğru olmaz hiç...

ona bakarsan orjinal dizide kızda sarışın değilmi ?? beren in sarışın olduğunu kim iddia edebilirki :) bence orijanilini anca sayılı insanlar bilir halkımız bu diziyle senaryoyu tanıyacak ve rolleri o şekilde değerlendirecek ..

çok başarılı oranlar alacağına eminim ..
Beren'in kötü bakişli halini düşün Emily'de öyle bakişli masum bakişli ama hain mi belli değil.Victoria bile ondan hep şüpheli.Demem o ki Mertin her kalıba uyacağini düşünmüyorum aslında kapalı çarşida komikti.Pek dram yönü yok.Hep vur patlasın çal oynasın rollerinde gibi ...

Beren'in kötü bakişli halini düşün Emily'de öyle bakişli masum bakişli ama hain mi belli değil.Victoria bile ondan hep şüpheli.Demem o ki Mertin her kalıba uyacağini düşünmüyorum aslında kapalı çarşida komikti.Pek dram yönü yok.Hep vur patlasın çal oynasın rollerinde gibi ...

evet dediğinde haklısın mert sinirliyken bile yüzü gülen biri :)) bakalım o güler yüzünü nasıl kapatabilecek :)

O zaman tutacağı kesin olurdu. Berkun Oya varken bu dizinin tutmayacağı ortada, sen de tutmayacağını biliyorsun destere, inanıyorum. :)

benim için beren varsa bir dizide o dizi kesin tutar baştada söyledim hiç oynamasın dizide.. akşam pt1 de bir saat ekrana sabit resmini koysunlar berenin, 12 reting alır :)