Mesude Erarslan yönetiyor diziyi, simdiden 2-0 önde bence dizi.. Muhtesem bir yönetmen..
Bu bilgilerin hiç biri resmi değil aslında ama üye yorumu kadar öznel de değil, büyük olasılıkla böyle olacak diyelim...
Bence dogru bir bilgi. Mesude Hanim Yaprak Dökümü dizisinden sonra dizilere ara vermisti, çünkü kendisi hamileydi ve artik çocugu oldu ve bu süre içerisinde çocuguna daha fazla ilgi göstermek istedi her anne gibi..
beren şu an rakipsiz ard arda dizi tutturan isim çok az şu an bir tek halit ergenç var 4dizisi var basarirsa beren 2.olacak
Yaprak Dökümü'nün sevilmesinde Mesude hanım'ın emeği büyüktü ama senaristler de harika olduğu için dizi tutmuştu. Bu diziyi açıkçası o bile kurtaramaz.
Hem genel hikaye yeterince çarpıcı değil, hem de Berkun Oya'nın yazacağı yerlerin 0 reyting alma ihtimali var...
Bilemiyorum artik.. Yüce dev oyuncu kadrolari ve tanitimlar/senaryolar gördük ki tutmadi ama Beren'in olmasi dolayisiyla ilk bölümleri bence iyi izlenecek..
İlk bölümü belki ilgi çeker Beren sayesinde ama anca Veda kadar olur ilgi eğer senaryo kötüyse...
Berkun Oya, Son dizisinde çok buyuk hatalar yapti bence çok fazla bulmaca hale getirdi diziyi.. Umarim Intikam'da bu olmaz
fks14 sana olan sevgim her geçen azalıyo yapma bunları bir daha mesajlarımı silip konuyu kilitleme fks14 hep bunu yapıyon kendi mesajlarını da sil hadi niye silmiyon boşiuna mı yazıyom
- - - Ekleme - - -
yok artık bütün yorumlarımı silmiş yazık diyorum başka da bişey demiyorum bana mesaj falan atma fks14 yanlış yaptın
fks14 sana olan sevgim her geçen azalıyo yapma bunları bir daha mesajlarımı silip konuyu kilitleme fks14 hep bunu yapıyon kendi mesajlarını da sil hadi niye silmiyon boşiuna mı yazıyom
- - - Ekleme - - -
yok artık bütün yorumlarımı silmiş yazık diyorum başka da bişey demiyorum bana mesaj falan atma fks14 yanlış yaptın