Beren Saat Kendi Gününde Kendi Saatinde Ekranlara Dönüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mesude Erarslan yönetiyor diziyi, simdiden 2-0 önde bence dizi.. Muhtesem bir yönetmen..

anlamadignız mert fırat 2.erkek başrol yani diger başrol de önemli berenin yanına

Bu bilgilerin hiç biri resmi değil aslında ama üye yorumu kadar öznel de değil, büyük olasılıkla böyle olacak diyelim...

Bence dogru bir bilgi. Mesude Hanim Yaprak Dökümü dizisinden sonra dizilere ara vermisti, çünkü kendisi hamileydi ve artik çocugu oldu ve bu süre içerisinde çocuguna daha fazla ilgi göstermek istedi her anne gibi..

beren şu an rakipsiz ard arda dizi tutturan isim çok az şu an bir tek halit ergenç var 4dizisi var basarirsa beren 2.olacak

Bence dogru bir bilgi. Mesude Hanim Yaprak Dökümü dizisinden sonra dizilere ara vermisti, çünkü kendisi hamileydi ve artik çocugu oldu ve bu süre içerisinde çocuguna daha fazla ilgi göstermek istedi her anne gibi..

Yaprak Dökümü'nün sevilmesinde Mesude hanım'ın emeği büyüktü ama senaristler de harika olduğu için dizi tutmuştu. Bu diziyi açıkçası o bile kurtaramaz.

Hem genel hikaye yeterince çarpıcı değil, hem de Berkun Oya'nın yazacağı yerlerin 0 reyting alma ihtimali var...

beren şu an rakipsiz ard arda dizi tutturan isim çok az şu an bir tek halit ergenç var 4dizisi var basarirsa beren 2.olacak

Beren başaramayıp dizisi batan isimlerden olacak galiba ama suç Beren'de değil...

Lütfen Beren Saat oynayacak diye bu diziye tutar demeyin artık, oyuncuların tutmada müthiş katkıları olmuyor...

- - - Ekleme - - -

Takas AGB'ye şikeci diyip sonra da o verileri her platformda kullanırsın...

Yaprak Dökümü'nün sevilmesinde Mesude hanım'ın emeği büyüktü ama senaristler de harika olduğu için dizi tutmuştu. Bu diziyi açıkçası o bile kurtaramaz.

Hem genel hikaye yeterince çarpıcı değil, hem de Berkun Oya'nın yazacağı yerlerin 0 reyting alma ihtimali var...

Bilemiyorum artik.. Yüce dev oyuncu kadrolari ve tanitimlar/senaryolar gördük ki tutmadi ama Beren'in olmasi dolayisiyla ilk bölümleri bence iyi izlenecek..

Bilemiyorum artik.. Yüce dev oyuncu kadrolari ve tanitimlar/senaryolar gördük ki tutmadi ama Beren'in olmasi dolayisiyla ilk bölümleri bence iyi izlenecek..

İlk bölümü belki ilgi çeker Beren sayesinde ama anca Veda kadar olur ilgi eğer senaryo kötüyse...

Konu kilit! Uyarilara ragmen hala devam ediyorsunuz!

Konu temizlenene kadar kapali olacaktir!

- - - Ekleme - - -

Konu tekrardan açik.

Ummuyoruz ki ayni mesajlarla karsi karsiya gelmeyelim.

fks14 sana olan sevgim her geçen azalıyo yapma bunları bir daha mesajlarımı silip konuyu kilitleme fks14 hep bunu yapıyon kendi mesajlarını da sil hadi niye silmiyon boşiuna mı yazıyom

- - - Ekleme - - -

yok artık bütün yorumlarımı silmiş yazık diyorum başka da bişey demiyorum bana mesaj falan atma fks14 yanlış yaptın

fks14 sana olan sevgim her geçen azalıyo yapma bunları bir daha mesajlarımı silip konuyu kilitleme fks14 hep bunu yapıyon kendi mesajlarını da sil hadi niye silmiyon boşiuna mı yazıyom

- - - Ekleme - - -

yok artık bütün yorumlarımı silmiş yazık diyorum başka da bişey demiyorum bana mesaj falan atma fks14 yanlış yaptın

Sana niye mesaj atsın takas ? Burdan yazar diyeceği bir şey varsa. :D

Konu dışı yazılanlar silinmiştir herhalde, hata yaptığın için utanacağına kızıyorsun....

- - - Ekleme - - -

Pardon ama ben burada görevimi layikiyla yerine getirdim. Ben orada sizin tartismaniza girmemistim, orada endgame'yle olan diyalogum vardi.

Sen beni görevimi iyi sekilde yerine getirdigim için sevmeyeceksen artik sen bilirsin. Ama sunu da söyleyeyim; sen bana 1 hafta öncesinde hiç hos olmayan bir yorumda bulunmustun.

Ya mesajlarımı hepsini silmiş tabi zoruna gitmiştir bereni vadinin ezmesi normaldir